Forma sparingach a przewidywana w sezonie

Rafcioos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.01.2009, 21:49    Pytanie
Mam takie pytanko: Czy przeciętne występy piłkarzy w sparingach przedsezonowych mogą zwiastować problemy w wystepach podczas sezonu?
Czy to jest jedynie kwestia podejscia piłkarzy do każdego sparingu (o ile gra to uwzględnia). Bo zaczynam sie powoli martwić.. potrafie wygrać z drużyną z ligi wyżej, a dostać baty od własnej młodzieżówki...

Tofu Młody aktywista

0
17.01.2009 21:52    #1
Jest to chyba związane z koncentracją, determinacją itd. Zawodnik w sparingach często gra przeciętnie a w lidze pokazuje na co go stać, ale nie jest to reguła.

Rafcioos Partyzant

0
17.01.2009 22:02    #2
No bo tak się zastanawiam.. pisałem ostatnio na suflerze, jak "wyglądała" "gra" moich "zawodników". Jakims cudem sie utrzymałem, teraz skompletowałem skład całkiem ciekawy, zdolny do awansu do Premier League. Taktyke zmodyfikowałem, adekwatnie do swojego doświadczenia i tego co wyczytałem z suflera i manifestów;) Teoretycznie wszystko powinno grać, a jest różnie...

Tofu Młody aktywista

0
17.01.2009 22:11    #3
Zmodyfikowałeś taktyke - może to powód. Gracze też się musza przyzwyczaić do nowego stylu gry. Bądź cierpliwy i konsekwentny. I nie bój się zmian.

Rafcioos Partyzant

0
17.01.2009 22:19    #4
Cóż...
tak ot: podziwiam czasem tą grę....
"Po przegranej 1:2 Kettering - Kettering II kibice są wciąż zadowoleni"

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.01.2009 22:25    #5
Ja z kolei miałem tak, że w sparingach Lechici grali dobrze (np. wygrana z Lille), a potem w lidze się zawiesili.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

sebastianoXXI Partyzant

0
17.01.2009 22:34    #6
To nowość dla mnie żeby I skład z młodzieżówką przegrywał, na ogół bywa odwrotnie, młodzież przeważnie dostaje lanie.

Rafcioos Partyzant

0
17.01.2009 22:42    #7
Dla mnie dotąd to też był news ;)
Choć fakt faktem, część tej młodzieżowki mogłaby spokojnie kopać lige niżej...
Generalnie dlatego, że mx połowa składu to newgeny, reszta skrzętnie wyszukana po innych klubach...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.