U mnie za to co kolejke sa wyniki z kosmosu. A to Liverpool dostaje 6-0 od City, a to Chelsea rozbija 5-0 Arsenal albo Southampton jak zwykle klepie Man United 0-3.
Zagralem juz w sumie 4 sezony i wg. mnie jest naprawde sporo rzeczy do poprawy... jednak gra mi sie calkiem przyjemnie (pewnie przez to, ze w pierwszym sezonie Soton bede mistrzem lub vice-mistrzem

). Pomijajac silnik meczowy, ktory jestem przekonany zostanie poprawiony to wszystkie zmiany na ogromny plus. Jeszcze tylko transfery troche mogliby dopracowac i byloby idealnie.
Z tymi transferami to w ogole sa jaja. Mam Pablo Osvaldo, ktory zagral moze 3 mecze przez ponad pol sezonu. Poklocil sie ze mna, obrazil na caly swiat i zarzadal transferu - mowie mu "ok jak najszybciej bedziesz mial nowy klub"... Niestety odrzucil juz 5 ofer z innych klubow. I to nie byle jakich! Min. PSG czy City. W efekcie mam pilkarza, ktory chce odejsc, psuje mi atmosfere, ale za cholere do zadnego innego klubu nie pojdzie. Paradoks.
Mimo, ze byl wart 10 mln to przed chwila udalo mi sie go wymienic z monaco za jakiegos dzieciaka wartego 10 tysiecy tylko po to zeby nie placic mu kosmicznej tygodniowki.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.11.2013 o godz. 15:49
Najnowsze posty