[quote="Aldor"]Dopoki "killer taktyka" ma cokolwiek wspolnego z rzeczywistoscia to jeszcze przyjmuje to z przymruzeniem oka. Ale kiedy jest to formacja opierajaca sie na 6 obroncach w tym 4 bocznych to cos chyba nie halo. Sprobowalem tez gre bez ofensywnego pomocnika i bez srodkowego przesuwajac ich na skrzydla. Wygralem.
W ogole mam wrazenie, ze bezsensu jest miec kogokolwiek w srodku, musze to dzis wieczor sprobowac.

[/quote]
Właśnie to jest popierzone, że jeżeli nawet ktoś chce na upartego zagrać, to aby odnaleźć się w nowym FM musi wymyślać taktyki, którymi w realnej piłce nikt się nie posługuje. Krótko mówiąc zaliczyłbyś wpier.... Chore. Silnik jest spieprzony, a gracze kombinują jak go obejść aby były wyniki. Może w ogóle bramkarz jest niepotrzebny.

Próbowałeś?

Wystaw go w ataku.
Ja rozumiem sytuację, kiedy grę kupuję na całym świecie 10.000 ludzi, jest niski budżet, mało pracowników i trzeba czekać na aktualizację, ale przy tak wielkim produkcie jakim jest Football Manager jest to niepojęte. Z resztą pisałem o tym do Paula. Nie chcę nikogo obrażać, ale chyba też średnia wieku ludzi którzy najczęściej kupują FM teraz to 10-12 lat. Cieszy, że dochodzą nowi fani, sam mam nadzieję, że kiedyś mój syn będzie nim również, jednak młodzi gracze często nie mają porównania, bazują na dwóch ostatnich wersjach i wydaję im się, że jest wszystko w porządku. Chyba, że mają takie pojęcie o piłce.... Gra jest spaprana i nie trzeba być geniuszem aby tego nie dostrzec.
Zastawiam się czy z tych większych tytułów jest jakaś gra, która ma premierę, a następnie ostatnia łatka jest do niej po pół roku i wtedy można w nią grać. Chyba tylko Football Manager. Owszem, żadna gra nie jest idealna, ale przynajmniej ma jakiś sens i można ją ukończyć. W FM nie można nawet zacząć...
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.11.2013 o godz. 13:03
Najnowsze posty