fiorentina a najlepsza taktyka

fbd Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.07.2008, 12:10    Pytanie
Mimo, że mam dobrych piłkarzy (patrz załącznik) ostatnio mam problemy z ogrywaniem ligowych średniaków, a na przykład identyczną taktyką i tymi samymi zawodnikami rozegrałem mecz w ćwierćfinale ligi mistrzów i Królewscy wracali z 4 bramkami w dupę bez żadnej strzelonej. Więc mam takie pytanie czy taka taktyka jaką ja stosuje w większości meczy jest dobra. Może jakieś propozycje :) mój skład i taktyka w załączniku :)
http://img15(...)1jl1.png

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 26.07.2008, 12:11

The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

burinek Przodownik pracy

0
26.07.2008 12:14    #1
Skład dobry taktyka też. Tylko jak możesz to spróbuj zamiast strzałek obrońcom bocznym to przestaw ich na pozycje defensywnych bocznych obrońców. taką taktyką grałem w Man utd i wygrywłem wszystko. Pozdro

Użytkownik uznał post za pomocny

miksur Partyzant

0
26.07.2008 12:15    #2
ja tez tak miałem w Wiśle ze pokonałem Villareal na wyjeździe w lidze mistrzów 1-2, a potem ta sama taktyka przegrałem w lidze dwa mecze i z tymi samymi zawodnikami,

zależy to od tego jak sie wypowiesz w mediach przed meczem i jak zmotywujesz zawodników przed meczem.

burinek Przodownik pracy

0
26.07.2008 12:20    #3
Możesz jeszcze ustawic jednego napstnika a za nim ofensywnego pomocnika ze strzałką żeby wchodził też dobry sposób

fbd Młody aktywista

0
26.07.2008 12:25    #4
[quote=burinek]Możesz jeszcze ustawic jednego napstnika a za nim ofensywnego pomocnika ze strzałką żeby wchodził też dobry sposób[/quote]
Tak czasami gram, stawiam pazziniego z przodu a za nim jimeneza

burinek Przodownik pracy

0
26.07.2008 12:25    #5
aha to sorka.

fbd Młody aktywista

0
26.07.2008 12:28    #6
ale dzięki za pomoc :)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.07.2008 12:30    #7
ehh fiorentina :] powiem tak : grałem nimi trzy seozny :) dwa mistrzostwa, liga mistrzów i vice mistrzostwo :) przez trzy lata grałem tylko skrzydłami, bo to jest drużyna świetnie przystosowana do takiej gry ( mutu, semioli, santana ) grałem 4-2-3-1 i świetnie to wychodziło :) tutaj masz wszystko co umnie było -> http://www.cmrev(...)page=138 tam znajdziesz :) po prostu musisz ustawiać taktykę do zawodników, a nie zawodników do taktyki :)

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

fbd Młody aktywista

0
26.07.2008 12:46    #8
[quote=Przemu$^^]ehh fiorentina :] powiem tak : grałem nimi trzy seozny :) dwa mistrzostwa, liga mistrzów i vice mistrzostwo :) przez trzy lata grałem tylko skrzydłami, bo to jest drużyna świetnie przystosowana do takiej gry ( mutu, semioli, santana ) grałem 4-2-3-1 i świetnie to wychodziło :) tutaj masz wszystko co umnie było -> http://www.cmrev(...)page=138 tam znajdziesz :) po prostu musisz ustawiać taktykę do zawodników, a nie zawodników do taktyki :)[/quote]

tyle że z tej trójki został mi tylko Santana, ale za to mam Quaresme, Maxi Rodrigeza , Gasbaronniego, Giovinnco . A jaką taktykę bys proponował do tych zawodników? :)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.07.2008 12:51    #9
4-4-2 a możesz wrzucić screen ze składem w liście, nie w taktyce ? :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution