Strona

Crash dumps (usunąć folder, reianstall FMa...)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.05.2007, 22:30    Pytanie
Wiem, że było mnóstwo tematów o tym folderze, ale w żadnym nie było konkretnie napisane, czym jest spowodowany błąd, a następnie zapisanie go w tym folderze. I co najlepiej zrobić, aby nie było tego błędu już w przyszłości. chodziły słuchy, że usunąć folder, ale może niech wypowie się ktoś, kto miał taki błąd i wie co zaradzić.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
02.09.2007 23:06    #40
Mam pytanie do adminów albo do kogoś kto ma coś sensownego do powiedzenia.

Czy jeżeli moja płyta zostaje uszkodzona albo mam problemy takie jak Panowie powyżej to czy nie legalne jest ściągnięcie działającej wersji?

Oczywiście, jeżeli płyta lub dane są uszkodzone fabrycznie.

Wiem, że nie jest nie legalne zrobienie kopii zapasowej płyty.

No ale co jeżeli nie zrobię kopii i mam np. crash dumps'y i nic nie pomaga (reinstalki,formaty itd.)?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Micro Ice Młody aktywista

0
03.09.2007 08:30    #41
Jak się robi obraz w alkocholu bo mi siostra fm-a porysowała i lekko sie tnie ? Jak by co mam orginała inaczej nie pytał bym się o update :_

ag-25 Partyzant

0
10.09.2007 19:40    #42
Podzielę się i ja moimi "przygodami" z crash dump' sami, miałem takowe problemy na czystej wersji 7.0.0 grając Celtic' iem jakoś tak na początku wchodził błąd i zrezygnowałem.

Gram Mansfield Town (3 sezon) i dziś po raz pierwszy od długiego czasu pojawił się znów crash podczas meczu ligowego w Shrewsbury (wygrywałem do 82 min 3:1 grając od 2 min 2 "10";) przed włączeniem gry bawiłem się trochę w face packach, a kilka dni wcześniej zmieniłem w FMM Paula Holland' a na ulubieńca klubu, bo takim w rzeczywistości jest, a nie był uwzględniony w grze. To takie z mojej strony wskazówki.

Dodam tylko, że niczego nie usuwałem, mam folder crash dump' s, a w nim od początku trzy pliki z Celticu i ten dzisiejszy, włączyłem ponownie grę na próbę rozegrałem tak dla sprawdzenia na szybko mecz i gra chodziła dalej normalnie oby tak dalej było, bo szkoda mi 10 dni poświęconych na tą grę, a stworzyłem już ciekawą ekipę :)

polecam gracza o nazwisku Jiri Kowalik :)

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution