Mam do Was takie pytanie, kupilem 2 zawodnikow z innych krajow niz reszta i co mecz pisze ze oni wlasnie maja problem z komunikacja, da sie ich jakos zmusic do nauki jezyka innego niz do tej pory posiadaja?
Dopiero od niedawna zacząłem zwracać uwagę na "język", bo ewidentnie ma on wpływ na rozgrywkę. Czy ktoś może dogłębniej zbadał ten temat? Za pół sezonu będę miał napływ Brazylijczyków i tak się zastanawiam co zrobić, żeby jak najszybciej oni nauczyli się języka... Na początek zatrudniłem "taniego" Brazylijczyka, który zna polski i portugalski, obniżyłem do minimum jego "tygodniówkę" zwiększając do max. premię za występ, bramkę i za miejsce w 11-tce roku (...po prostu tylko będzie w rezerwach
). Jeden taki zawodnik wystarczy, żeby wszyscy nieco szybciej łapali polszczyznę, czy to może działa jedynie 1 na 1?// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.04.2013 o godz. 00:44

A znów w konferencji prasowej widzimy, jak dostajemy pytanie właśnie o język, to może on być pewną przeszkodą, ale mamy też odpowiedź, że piłka nożna jest grą uniwersalną (czy jakoś tak) - trochę jakby z tego wynikało, że wpływ języka na grę piłkarza może być po prostu losowy (?).
Pomijam już sytuację gdy sprowadzamy np. 6 grajków i od razu wszystkich ładujemy w 1 skład. Nie wiem jak u Was, ale ja przez ten ruch "kiblowałem" jeden raz w drodze do Eks czwartoligową drużyną w 1 lidze
A ci sami gracze w następnym sezonie byli , już nie do zdarcia, co zaowocowało nie tylko pewnym awansem, ale i wygraniem 1 ligi

Dobrze by bylo, zeby zgranie zlapali w jakims meczu towarzyskim zeby nie wchodzic w mecz z 40% zgraniem bo wtedy to na pewno nic z gry takich pilkarzy nie wyniknie
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.04.2013 o godz. 18:45
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
346 online, w tym 0 zalogowanych, 346 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty