brak harmonii

Marian B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2009, 11:43    Pytanie
szlak mnie trafia, miałem bardzo dobrą atmosferę z zespole ale wystawiłem jednocześnie kilku zawodników na sprzedaż ustalając ich status na nie potrzebny aby szybciej się ich pozbyć, oczywiście wielkie niezadowolenie ale jak już się wszytskich pozbyłem niezadowolonych większość która została nadal jest niezadowolona z powodu braku harmonii a mineło już prawie 5miesiecy! Dodam iż każdy gra odpowiednią ilość meczów, dobrze zarabiają i drużyna gra na miarę oczekiwań (no moglaby lepiej sądzę gdyby nie ta atmosfera) Jak to poprawić? Tylko nie piszcie że proponując lepsze kontrakty, większość ma 4-5letnie z dużymi pensjami

jaroo25 Młody aktywista

0
14.03.2009 11:49    #1
ja tam zawsze nowym kontraktem to rozwiązywałem :D:D:D
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.03.2009 11:49    #2
Na przyszłość, dla bezpieczeństwa jeśli chcesz się pozbyć jakiegoś zawodnika i ustawiasz mu status na niepotrzebny klubowi, wystawiając na listę transferową to lepiej jest go wtedy przesunąć do rezerw by swoje rozczarowanie i niezadowolenie nie przekładał na pierwszą drużynę. Lepiej jak będzie wtedy w rezerwach.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
14.03.2009 14:28    #3
Czytałem, że można to poprawić zmieniając statusy w drużynie na lepsze. Pochwalić ich za dobrą grę, prowadzić dobre rozmowy motywacyjne.

dooomiiin Młody aktywista

0
14.03.2009 17:00    #4
Też miałęm kiedyś podobny problem i ni wiedziałem, co zrobić. I... nie zrobiłem nic;p samo im przeszło:D
by dooomiiin

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution