Błąd w czasie gry

tinpex Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.11.2008, 22:16    Pytanie
w momencie, kiedy włączyłem mecz wyrzuciło mnie do windowsa i pokazał się komunikat 'sound error' i nie mogę wrócić już do gry, był to pierwszy mecz, który załadowałem... co mam zrobić, żeby z powrotem wrócić do gry albo chociaż nie mieć takiego problemu w przyszłości?

tinpex Partyzant

0
30.11.2008 13:14    #10
a jeśli wyłączę dźwięki w grze, to dalej taki błąd będzie mi wyskakiwał?

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.11.2008 13:17    #11
[quote=tinpex]no nie mam teraz nawet jak zrobić screena, bo nie mogę się wbić do gry z powrotem...
jeśli to ma znaczenie, to mam oryginała.[/quote]
[quote=tinpex]a jeśli wyłączę dźwięki w grze, to dalej taki błąd będzie mi wyskakiwał?[/quote]

To nie możesz włączyć, a chcesz wyłączać dźwięki w grze?

Poza tym, sądzę, że jest to problem związany z grafiką. I tak radzili koledzy wyżej - sterowniki i DirectX. Innego wyjścia nie widzę.

tinpex Partyzant

0
30.11.2008 13:33    #12
no jak wyłączę komputer i włączę znów to gra się włącza, chodzi mi żeby w ustawieniach odznaczyć odtwarzanie dźwięku. w poprzednich wersjachmiałem podobny problem, ale kliknąłem OK i mogłem spokojnie wrócić do gry, ale bez dźwięku, a teraz niestety...

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.11.2008 13:43    #13
[quote=tinpex]no jak wyłączę komputer i włączę znów to gra się włącza, chodzi mi żeby w ustawieniach odznaczyć odtwarzanie dźwięku. w poprzednich wersjachmiałem podobny problem, ale kliknąłem OK i mogłem spokojnie wrócić do gry, ale bez dźwięku, a teraz niestety...[/quote]

To spróbuj.

Prawdę powiedziawszy, to ja bym mógł grać bez dźwięku, bo i tak przez cały czas jest winamp uruchomiony, i wszystkie krzyki i inne dźwięki zagłusza :P

tinpex Partyzant

0
01.12.2008 16:35    #14
sterowniki to karty dźwiękowej mam najnowsze i aktualizacji nie znalazło mi.. komputer mam niecałe 6 miesięcy, więc problemów nie pownienem mieć niby z kartą..

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution