bezrobotny - dlugo?

romuś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2009, 15:22    Pytanie
wiec zaczolem nowa rozgrywke
wybralem 2 islandzki ligi
Polka ekstraklase(cel aby dojsc jako manager;p)
ekstraklase z indi
ekstraklae honkongu
kiedy dostane oferte pracy?? minelo 7 miesiecy w grze wysylalem podania ale wszystko odrzucane;/

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.05.2009 11:00    #10
a ja właśnie zacząłem od bezrobocia i nawet kilka klubów biło się o mnie. Nie byli to potentaci bo zespół z Coca Cola Championship, Ruch Chorzów i QPR, ostatecznie wybrałem Chorzowski Ruch i teraz nie żałuje.

szfedo Przodownik pracy

0
09.05.2009 16:55    #11
bezrobocie niekiedy przynosi profity ;) mnie np 3 dnia gry Roma przyjela ;P bez walkow itd;>

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.05.2009 17:25    #12
[quote=szfedo]bezrobocie niekiedy przynosi profity ;) mnie np 3 dnia gry Roma przyjela ;P bez walkow itd;>[/quote]
to wszystko od tego zalezy jaką sobie reputacje na starcie ustawiłeś :> z "automatycznym" to niemożliwe, z zawodowcem lub reprezentantem kraju juz jak najbardziej ;]

jaroo25 Młody aktywista

0
09.05.2009 17:40    #13
więc to, jak szybko nas przyjmą zależy od naszej reputacji i ilości wgranych lig (im więcej klubów dostępnych, tym większa szansa) ;)
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

szfedo Przodownik pracy

0
10.05.2009 15:09    #14
[quote2=Głosik][quote=szfedo]bezrobocie niekiedy przynosi profity ;) mnie np 3 dnia gry Roma przyjela ;P bez walkow itd;>[/quote]
to wszystko od tego zalezy jaką sobie reputacje na starcie ustawiłeś :> z "automatycznym" to niemożliwe, z zawodowcem lub reprezentantem kraju juz jak najbardziej ;][/quote2]

nie żebym się kłócił, że to niemożliwe ;> ale zawsze biorę repute amator... I mnie wzięli, potem bla bla nie mam się przejmować brakiem zarzucanego mi doświadczenia:P nie no serio, amatora wzięli. Chociaż to jakiś bug bodajże, bo chciałem sprawdzić czy serio jestem taki fajny odlazłem z Romy i mnie Wisła Płock nie chciała -_- :P

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.05.2009 16:01    #15
[quote3=szfedo][quote2=Głosik][quote=szfedo]bezrobocie niekiedy przynosi profity ;) mnie np 3 dnia gry Roma przyjela ;P bez walkow itd;>[/quote]
to wszystko od tego zalezy jaką sobie reputacje na starcie ustawiłeś :> z "automatycznym" to niemożliwe, z zawodowcem lub reprezentantem kraju juz jak najbardziej ;][/quote2]

nie żebym się kłócił, że to niemożliwe ;> ale zawsze biorę repute amator... I mnie wzięli, potem bla bla nie mam się przejmować brakiem zarzucanego mi doświadczenia:P nie no serio, amatora wzięli. Chociaż to jakiś bug bodajże, bo chciałem sprawdzić czy serio jestem taki fajny odlazłem z Romy i mnie Wisła Płock nie chciała -_- :P[/quote3]
widocznie byli bardzo zdesperowani ;-)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution