Ajax - PSV

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.03.2007, 13:17    Pytanie
Meczem o Superpuchar Holandii wygrywał Ajax. Pewnego razu zapisałem grę tuż przed tym spotkaniem i chyba za dwadzieścia razy oglądałem ten mecz, a potem wczytywałem i tak w kółka. Za każdym razem wygrywają piłkarze z Amsterdamu! Nawet jeśli Ajax gra dużo gorzej to i tak wygrywa w karnych. Moje pytanie brzmi: czy to jakiś koleiny bug? Gram w wersji 702.

SyZtem Przodownik pracy

0
09.03.2007 14:45    #10
rafiraf - nie ma czegos takiego ze gra postanowila, wg mnie jest to jakis glupi zbieg okolicznosci

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
09.03.2007 14:48    #11
Michałka na przyszłosć radzę powstrzymywać się z tekstami typu "bo są silniejsi idioto", inaczej definitywnie podziękujemy sobie za współpracę.
TZ zadał konkretne pytanie i ok. Zauważył interesującą rzecz. Wydaje mi się, że rzeczywiście moze to wynikać z tego, że Ajax jest teoretycznie silniejszą drużyną do PSV i ma lepszych zwodników od tej drużyny. Tak chyba jest w FMie. Nie przyglądałem się tym drużynom. Jak wiemy, w rzeczywistości różnie z tym bywa, co pokazują wyniki PSV w LM.
Jedna z teorii mówi, że wyniki meczów w FMie generują się przed ich rozpoczęciem. Jeżeli zapisze grę tuż przed meczem możemy mieć do czynienia z sytuacją w której zawsze zwycięży Ajax. Nie potwierdzam tego na 100%.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.03.2007 14:52    #12
przepraszam to się już nie powtórzy
Wujku na jakim etapie gry jesteś w Blyth i kogo ciekawego sprowadziłeś ??

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.03.2007 14:58    #13
Mogę potwierdzić sytuację którą miał autor tematu, również zapisałem grę przed samym meczem, chyba finału pucharu uefa, jeśli dobrze pamiętam, grało porto z man City, zawsze wygrywało porto, ile razy bym gry nie wczytał, wczytywałem z ciekawości by zobaczyć czy po pierwszym meczu po którym mnie z gry wywaliło będzie tak samo, było zawsze tak że wygrywało porto, więc jest bardzo duże prawdopodobieństwo ze gra generuje zwycięzce meczu jeszcze przed jego rozpoczęciem:)

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution