2 sezon trudniejszy?

Kowal 91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.01.2007, 11:59    Pytanie
Mam pytanko . Gram Wisla Krakow w pierwszym sezonie i zdobylem z nia mistrzostwo polski, natomiast w drugim sezonie po7 meczach zajmowalem 14 miejsce i nie wygralem zadnego meczu. Powiedzie czemu w drugim sezonie idzie mi tak slabo?

SyZtem Przodownik pracy

0
30.01.2007 19:52    #10
CerowaAG: Ja własnie tak robiłem jak radzisz (kupić 4-5, a potem wymieniać max 3) i to na dłuższą metę nie działa. W Porto wszystko było spoko, nagle w 3cim sezonie zacząłem grać cieniutko do stycznia zaledwie 5 miejsce w lidze, a broniłem tytuł mistrza. W przerwie zimowej wymieniłem ponad pół składu, m.in. ze składu wylecieli Falcao, Palacio, Quaresma i Anderson.. W efekcie wygrałem P.Uefa (w LM odpadłem, 3 miejsce w grupie) i zdobyłem mistrza i pomieszałem te 2 składy i bez trudu wygrałem LM po raz trzeci w mojej karierze, w FC Porto =]

cerowaAG Partyzant

0
30.01.2007 20:14    #11
moze miales jakis szczesliwy zbieg okolicznosci bo musze przyznac ze nie do konca to rozumiem... poza celtikiem zrobilem tak z hsv i w pierwszym sezonie bylem na 3. w lidze a juz w nastepnym mistrzostwo i final LM przegrany z chelsea po karnych tylko tam to byla wieksza reputacja i kasa oraz... Rafael Van Der Vaart:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.