Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

bialy_1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2004 20:26    #3421     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Jesli chodzi o programy do FM-a to ile mi wiadomo nie ma jeszcze jako takich, LECZ... w FM-ie dzialaja programy treningowe z CM 03/04 ktore mozesz sciagnac w necie... rowniez taktyki!... musisz je pozniej tylko importowac! Pozdrawiam... udanych treningow!

bialy_1 Partyzant

11.12.2004 20:26    #3422     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Jesli chodzi o programy do FM-a to ile mi wiadomo nie ma jeszcze jako takich, LECZ... w FM-ie dzialaja programy treningowe z CM 03/04 ktore mozesz sciagnac w necie... rowniez taktyki!... musisz je pozniej tylko importowac! Pozdrawiam... udanych treningow!

omega Młody aktywista

24.10.2004 22:38    #3423     Sufler - Porady do gry - Diablo
Czym rozni sie (chodzi mi jak graja zawodnicy) przy taktyce diablo i diablo v2 Jak mozna te taktyki rozroznic i podzielic??

Proletariat

27.09.2004 10:19    #3424     Sufler - Porady do gry - znowu ten sam problem
w tym momęcie trzeba kliknąć na numer zawodnika i otworzy sie funkcja taktyki indywidualnej i tam nalerzy poszukać tej funkcji playmakera

fryzjer Partyzant

23.09.2004 20:51    #3425     Sufler - Porady do gry - target man w fm demo
W demie fm w ekranie taktyki dostepna jest opcja "use target man". Na czym to polegai???

Proletariat

23.07.2004 13:45    #3426     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność :(
Dzieki za odpowiedz Behemot! Gram 4-4-2 w napadzie grają (gram na starszej bazie danych) Saha, Marlet, Forlan, Cort, Olisadebe wydaje mi sie że to zawodnicy conajmniej solidni. Obrona owszem gra całkiem dobrze a na bramce stoi van der Sar lub Isaksson ale stawiałem raczej na doświadczenie van der Sara i drogo za to zapłaciłem 19 mecz i 41 puszczonych goli... gra beznadziejnie po prostu. Co do taktyki to naprawdę jest dopracowana zespół wydaje się być dobrze zgrany. Mecze na 2d ogładałęm i musze przyznać że działy się rzeczy conajmniej nieprawdopodobne... Nie jest już amatorem gram w Ceema jakieś 7 lat, trening tez jest całkiem całkiem. Naprawde nie wiem co jest. Właśnie przed chwila grałem w 1/4 pucharu Anglii z Plymouth nie wiem chyba 4 liga. W meczu wynik 0-0 (32 strzały na bramke 18 celnych u mnie, u nich 1 strzał 0 celnych) przegrałem w karnych. Gdybyś widział co wyrabiał bramkarz Plymouth to naprawde... A jego profil bodajże dwie statystyki powyżej 10 reszta 6-9 ale co z tego ?!?!

Proletariat

18.07.2004 12:01    #3427     Sufler - Porady do gry - generowanie wyników
Ja grałem tysiące razy ten sam mecz z tym samym przeciwnikiem, sejw miałem tuż przed meczem, więc składy, pogoda, morale, itp. były takie same, no może ciut inna pogoda, ale to nie robi różnicy. Otóż wyniki, rzecz jasna, były za każdym razem różne, a związane jest to z tym, że na wynik ma wpływ czynnik losowy. Oczywiście po uwagę jest branych wiele rzeczy, ale nie dycydują one o wyniku, ale o prawdopodobieństwie danego wyniku. Żeby było jaśniej, np. gra Wisła z Hutnikiem, Wisła wygra 9 meczy na 10, ale gdy powiedzmy morale zawodników Wisły jest słabe to Wisła wygra już tylko 8 meczy na 10, to samo odnosi się do innych reczy, jak forma, kondycja zawodników, itp. Natomiast o tym dlaczego dana drużyna ma wygrać 9 meczy na 10 decyduje taktyka, trening, umiejętności zawodników jednej i drugiej drużyny i jeszcze kilka mniej ważnych aspektów gry. Podsumowując, dany mecz może się w tych samych warunkach zupełnie inaczej potoczyć, a decyduje o tym los. Podam przykład, mecz Kaiserslautern- Bayern, rozegrałem mecz w tych samych warunkach(składy, morale, itp.) 10 razy, za każdym razem padł inny wynik, wyniki to graniczne to 4-0 dla Kaiserslautern i 3-0 dla Bayernu, mimo, że nie było żadnych kontuzji, czerwonych kartek, ani zmian taktyki. Tak wieć w ceemie wszystko się może zdarzyć.

Behemot Młody aktywista

30.06.2004 07:54    #3428     Sufler - Porady do gry - "Ustawiony" mecz?
Witam. Wczoraj (w przerwie prawdziwych piłkarskich emocji na EURO) zagrałem sobie finał PUEFA moją drużyną - Błękitni Stargard Szcz. (wytłumaczenie jak do tego doszło - w poprzednich wątkach) przeciwko Chelsea. Wyzwanie spore, ale kto da radę jak nie my. Przyłożyłem się do taktyki, zagrałem trzema obrońcami, trzema defensywnymi pomocnikami, których głównym zadaniem było pilnować najgroźniejszych strzelców Chelsea, dwoma skrzydłowymi i dwójką w ataku. Do tego staranne ustawienia indywidualne i ...gramy. Gwizdek. Początek pierwszej połowy - jest nieźle - dwójkowa akcja Gajdy z Adamskim (NŚ w moim zespole) i GOOOOL! Wymarzony początek spotkania. Nic - gramy dalej - środek boiska, podanie Bednarza (O LPŚ)do Gajdy, ten solowo na bramkę i 2:0!!! No nic - myślę - jest cudnie. Zastanowił mnie tylko brak standardowego komunikatu po dwóch bramkach strzelonych przez jedną drużynę: "Teraz będą musieli się napocić" lub "Teraz czeka ich sporo pracy". Nic. Echo. Jakby nic się nie stało. W międzyczasie Adamski (NŚ) łapie żółtą kartkę za jakąś bzdurę. Dziwne to, bo w swojej karierze łapie kartek jak na lekarstwo. Nic to. Gramy. Kolejna dwójkowa akcja Gajdy z Adamskim i ...3:0! Nie wierzę własnym oczom. W pierwszej połowie prowadzimy z Chelsea w finale PUEFA 3:0! I znów żadnego komunikatu o tym, jak to teraz Chelsea będzie trudno. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że ...nie będzie. 44. minuta i za kolejną bzdurę Adamski wylatuje z boiska za drugą żółtą. Niewiarygodne. On rzadko kiedy dostawał ostrzeżenie od sędziego! W dodatku drugi napastnik (Gajda) został "solidnie sponiewierany". Gramy w dziesiątkę, ale do przerwy dowozimy 3:0. W przerwie ocena stanu drużyny - dają radę, ale Gajda nadaje się do zmiany (ledwo 70% kondycji). Nie dość, że przyszło nam grać jednym napastnikiem, to jeszcze muszę wprowadzić rezerwowego - wchodzi Kubicki, który dopiero co wyleczył się z kontuzji. Może da radę. Druga połowa. 52. minuta, Anelka, gol dla Chelsea. I co? I komunikat "od gry" - "wrócili do gry i mają szansę na korzystny wynik". Korzystny wynik??? Przy 3:1??? W tym momencie wiedziałem już, że tego meczu nie wygram. Mimo, że nie zmieniłem nic w obronie, robiłem co mogłem, aby jakoś zachować grę drużyny z pierwszej połowy - kolejne dwie bramki dla Chelsea były tylko formalnością. Końcówka meczu - 3:3. Oblężenie mojej bramki trwa. Moi gracze jak nigdy dotąd z uporem maniaka wybijają na rzuty rożne, których Chelsea wykonuje kilkanaście. Sędzia dolicza 4 minuty (za co?). 93. minuta, rzut rożny, gol dla Chelsea, sędzia kończy mecz. Przegraliśmy 3:4. Wszystko wyglądało jak pięknie wyreżyserowane widowisko. Była dramaturgia, były bramki, i skończyło się tak, jak miało się skończyć. Czy też macie czasem wrażenie, że mecz jest jakby wyreżyserowany? Że niezależnie od tego, co zrobicie, i tak kończy się zgodnie z przewidywaniem?

keano_16 Partyzant

14.06.2004 14:52    #3429     Sufler - Porady do gry - sezon 2015/16 contynuacja
Witam ponownie. Odszedlem do Frosinone (serie c1/b) i idzie dobrze ale w slabej lidze. A co do tamtej sytuacji to zawodnicy byli od 19 lat do 32 a to chyba nie duzo ( w pierwszej 11 gral tylko jeden 31 - latek). Zawodnicy mieli te parametry zaje****e!! Wszyscy od 16 do 20. I to i tak nic nie dawalo. Druzyny komputera zawsze grala GK, DR, DL, 3XDC, 3xMC (wysunieci) i 2xFC z ustawieniem defensive, hard tackling, man behind the ball, pressing. I obojetnie jaka taktyka gralem dostawalem zawsze 1 bramka!!!! Moze nie umialem zroobic taktyki(??!! - Niiieee!!) bo zawsze sam robilem.

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
10.06.2004 13:36    #3430     Sufler - Porady do gry - sezon 2015/16
Przydały się również opis składu...Prawdopodobnie twój zespół jest już trochę przestarzały - włśnie w latach 2015, 16 takie coś się zdarza. I chodzi tutaj i o obronę i o atak. Tak jak napisał Tomek - musisz zrobć Rewolucję. Sprowadz napastników, którzy mają wysokie wspólczynniki Heading, Finishing i Acceleration. Jeśli chodzi o obrońców, szukaj takich o wysokich Heading, Marking, Jumping i Tackling. Co do taktyki, możesz zmienić i spróbowac gry 4-4-2 Attacking. Potem możes zwrócic do swojej poprzedniej taktyki........

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution