Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

hewitt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2006 18:44    #3371     Sufler - Porady do gry - taktyka
Gram sobie arsenalem w FM z kolega . I poszukuje bardzo dobrej taktyki do tego klubu. Zeby wszyscy grali jak trzeba!!

Proletariat

25.01.2006 16:50    #3372     Sufler - Porady do gry - szerokosc, szybkosc
Co do szybkości proponuje grać szybko z lepszymi drużynami od swojej a wolno ze słabszymi - takie są moje wnioski z gry Wisłą. Podobnie z szerokością. Z lepszymi lepiej wąsko, a z gorszymi szeroko; choć to też zależy od taktyki przeciwnika.

gosc Partyzant

21.01.2006 15:45    #3373     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
Nie oszukujmy sie, to kolejny prezent SI, ktory juz chyba byl w poprzednich wersjach FMa, ale teraz zostal "podrasowany". Programisci pewnie nazwaliby to realizmem, ja to nazywam BUGIEM. Bo nie zanotowalem w realnym swiecie pilkarskim takiej prawidlowosci, ze co sezon trzeba przebudowywac taktyke, nawet jesli gra sie ta sama paczka, bo bez tego druzyna wygrywajaca wszystko zacznie wszystko przegrywac, a w najlepszym razie remisowac. A niestety w FM 2006 jest to zelazna zasada, ktora mnie zniecheca do tej gry, bo jak tu budowac zespol, tworzyc mozolnie taktyke pod kazdego gracza, kiedy z zalozenia za rok trzeba bedzie wszystko zmieniac???? Ja obecnie wpadlem w szalenstwo remisow. Z doswiadczenia wiem, ze pewnie predzej czy pozniej skonczy sie to wywaleniem z klubu, bo przestane zajmowac odpowiednie pozycje w klubie. A taktyki nie zmienie, zeby udowodnic sobie i nie tylko, ze FM w tej materii jest skopany. Mam jednak w glebi duszy nadzieje, ze to jednak nie nastapi i wroce do wynikow, jakie osiagalem, a osiagalem calkiem duzo...wygrywalem prawie kazdy mecz.

Proletariat

18.01.2006 13:02    #3374     Sufler - Porady do gry - Taktyki,talenty i treningi
Niech ktoś poda jakąś stronkę z talentami , taktykami i treningami . Dzięki z góry

Slayer Partyzant

17.01.2006 17:52    #3375     Sufler - Porady do gry - Poszukiwane Taktyki
Znalazłem kiedys zbiór kilku taktyk stworzonych przez jakiegos gościa ( niepamietam jak sie nazywał) i może ktos sie kiedys z nimi zetknął bo po formacie znów chciałem ich użyć a tu psikus i niemoge w necie znaleść. Szczególnie chodzi mi o 1 z tych taktyk która o ile sie nie myle nazywała sie Serg2over czy cos takiego. Pomoże ktoś ????

Gepardhinho Partyzant

11.01.2006 20:00    #3376     Sufler - Porady do gry - Bramki
1. Moze zmien taktyke? Z taktyk domyslnych jedna z najmniej bramkostratnych to 4-4-2 Counter (w sezonie (ok 45 meczow) straciłem srednio 0,5 bramki na mecz! Przy tym srednia bramek strzelonych przeze mnie to 2,2/mecz
2. Warto by sie rozejrzec za dobrym bramkarzem (np Seba Nowak, Arenas, Cerqueira, Linka, ewent Koprivec)
3. Jesli to nie pomoze to mozesz dac dobremu pomocnikomi defensywnemu strzalke do obrony (zeby sie cofal i pomagał chłopakom) i/lub inne modyfikacje taktyki itp itd

Phylum Partyzant

09.01.2006 11:53    #3377     Sufler - Porady do gry - Gra głową
Tłumaczenie na polski - sorki ale mam pewne problemy z klawiaturą.
Moja drużyna kiepsko gra głową mimo świetnych atrybutów średnio na mecz 25 procent wygranych pojedynków. Przegięciem był mecz w którym mój obrońca o wzroście 188 i świetnych atrybutach przegrał prawie wszystkie pojedynki z napastnikiem 166 cm i kiepskich atrybutach. Czy ktoś moze wie jak temu zaradzic. Zmiana taktyki nic nie dała

Proletariat

07.01.2006 14:56    #3378     Sufler - Porady do gry - polecenia indywidualne

Proletariat

06.01.2006 20:04    #3379     Sufler - Porady do gry - taktyki
Czy można gdzieś znaleźć porady jak stworzyć dobrą taktyke w fm2006??
jeśli nie to prosiłbym o umieszczenie paru porad

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
23.12.2005 15:43    #3380     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Huh, ok. Moje rady odnosnie taktyki sa smaczne i proste. Jesli prowadzimy klub, to najlepiej dostowac taktyke do zawodnikow, jesli zas reprezentacje, to na odwrot. To tak na wstepie.
Co do samej taktyki, to jestem fanem 4-4-2 i roznych wariantow tego ustawienia. Najczesciej uzywam wersji ze strzalkami dla skrzydlowych (o krok do przodu) oraz srodkowych pomocnikow (jeden strzalka na OPŚ, drugi na DPŚ). To jest podstawa taktyki. Potem zmieniam tylko ustawienia indywidualne i druzynowe zaleznie od przeciwnika - czy ten nastawia sie na obrone, czy na atak.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution