Nie oszukujmy sie, to kolejny prezent SI, ktory juz chyba byl w poprzednich wersjach FMa, ale teraz zostal "podrasowany". Programisci pewnie nazwaliby to realizmem, ja to nazywam BUGIEM. Bo nie zanotowalem w realnym swiecie pilkarskim takiej prawidlowosci, ze co sezon trzeba przebudowywac taktyke, nawet jesli gra sie ta sama paczka, bo bez tego druzyna wygrywajaca wszystko zacznie wszystko przegrywac, a w najlepszym razie remisowac. A niestety w FM 2006 jest to zelazna zasada, ktora mnie zniecheca do tej gry, bo jak tu budowac zespol, tworzyc mozolnie taktyke pod kazdego gracza, kiedy z zalozenia za rok trzeba bedzie wszystko zmieniac???? Ja obecnie wpadlem w szalenstwo remisow. Z doswiadczenia wiem, ze pewnie predzej czy pozniej skonczy sie to wywaleniem z klubu, bo przestane zajmowac odpowiednie pozycje w klubie. A taktyki nie zmienie, zeby udowodnic sobie i nie tylko, ze FM w tej materii jest skopany. Mam jednak w glebi duszy nadzieje, ze to jednak nie nastapi i wroce do wynikow, jakie osiagalem, a osiagalem calkiem duzo...wygrywalem prawie kazdy mecz.
Najnowsze posty