Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2006 09:08    #3351     Sufler - Porady do gry - Wrażenie
Nigdy czegoś takiego nie zauważyłem. Dla dobrej drużyny i odpowiednio dobranej taktyki, nie trzeba szukać wytłumaczeń "a bo mi się gra wczytała ze słabą formą", czy stosować tricki save&load. 'Lepiej kończyć, gdy się przegrywa' - a nie lepiej było by się zastanowić się dlaczego się przegrało ;>

Proletariat

03.05.2006 19:43    #3352     Sufler - Porady do gry - Wrażenie
Niemacie niekiedy takiego wrażenia gracie i wygrywacie np.3 mecze pod rząd kończycie grę a gdy ją wznawiacie przegrywacie ze słabszym rywalem u siebie . Ja tak mam nie zmieniam taktyki ani nic może mi sie tylko wydaje więc pytam was.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
01.05.2006 14:17    #3353     Sufler - Porady do gry - Trening
Grzechoo szczerze mowiac nie sadze, zeby cos u nas znalazl :)

Zawsze lepiej robic wszystko samemu, ale jesli to Ci Zenon nie odpowiada, to podaje linki do odpowiednich dzialow pierwszej strony, jaka mi sie wyswietlila w wyszukiwarce ;)

Taktyki:
http://cmfre(...)mp;id=68

Treningi:
http://cmfre(...)mp;id=75

Grzechoo Hajer Przodowy

01.05.2006 12:21    #3354     Sufler - Porady do gry - Trening
Taaak Dsgfdsgs - zawsze to powtarzam ;) A jeśli ci sie Zenon mimo to nie chce wymyślać żadnej własnej taktyki, proponuję poszukać na dość znanej stronie www.cmrev.com

jakubkwa Człowiek Renesansu

30.04.2006 12:19    #3355     Sufler - Porady do gry - Tylko napastnicy strzelają gole
Podsumowujac - to zdecydowanie kwestia taktyki, a nie zaden bug ;)

Proletariat

21.04.2006 08:54    #3356     Sufler - Porady do gry - Pomocy !!!
no wlasnie sztuka jest wygrywanie slabymi klubami.a co do taktyki musisz szukac optymalnej dla danego klubu

XerfaX Partyzant

08.04.2006 08:59    #3357     Sufler - Porady do gry - wymiana pozycji
mam problem, niedziala mi opcja zamiana pozycji w oknie taktyki. znczy kaze np wymieniac sie pozycjami grajacym na skrzydlach stankovicowi i figoa oni caly czas biegaja po swoich stronach i niezamieniaja sie nimi podczas akcji. czy to jakis bug czy ja nieumiem uzywac opcji? dawalem jednemu tylko zeby sei zamienial- nic dawalem obydwu -to samo :((

themorpheus Partyzant

30.03.2006 05:47    #3358     Sufler - Porady do gry - Ostatni stoper ?!
siemanko, zauwazylem ze gdy do klubu sciagniemy jakiegos zawodnika ktory moze grac tylko na pozycji ostatniego stopera "LB" za linia normalnych srodkowych obroncow, to jego nazwisko nie jest pokazywane w oknie calego skladu. Mozna go tylko wstawic do skladu z widoku "Taktyki". JESTEM CIEKAW CZY KOMUS TEZ TO SIE PRZYDARZYLO?! Trzymajcie sie ELO

lukas Partyzant

27.03.2006 11:48    #3359     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
siema chlopaki to jeszcze raz ja :D popatrzcie sie jak wyglada teraz tabela wiecie co bedzie oznaczac jeszcze jedno zwyciestwo?? :D zobaczie na to zdjecie :D http://img14(...)a6dr.jpg i co Wy na to?? :D po sezonie jeszcze sie postaram (jesli ktos bedzie chcial to zrobie pare zdjec dotyczacych taktyki skladu itp ) :D::D:

jeziorakFAN Partyzant

27.03.2006 09:20    #3360     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a powiedzcie jak to robicie ze napastnicy w niektorych klubach u was strzelaja po 60 lub wiecej bramek .Od czego to zalezy od ilosci meczow w sezonie, od taktyki i/czy samych umiejetnosci zawodnikow

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution