Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Proletariat

02.07.2006 07:28    #3321     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jak to robimy.............. kupujemy dobrych piłkarzy, ustalamy skuteczne taktyki i polecenia indywidualne, rzuty rożne itd itp. aaaaaaa zapomniałbym jeszcze o dobrze dobranym treningu i trenerach. A jaką drużyną grasz MiShA??

KotekAFC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2006 04:57    #3322     Sufler - Porady do gry - taktyka
Najeżdżasz na kuleczkę w ekranie taktyki, wciskasz prawy przycisk myszki i siuuuup do góry, do boku albo tam, gdzie chcesz :)

szypon Partyzant

02.07.2006 04:38    #3323     Sufler - Porady do gry - taktyka
Mam jedno pytanko odnośnie taktyki...
Wymyśliłem sobie fajną taktykę, którą odnoszę nawet bardzo dobre wyniki, jednak chciałbym ją troszkę usprawnić "strzałkami". I własnie z tym związane jest moje pytanie: jak takowe strzałki dostawić???

Wiem tylko tyle, że strzałki są w standardowych taktykach, jednak po zrobieniu kilku roszad na boisku, strzałki znikają :(

Stivo Partyzant

30.06.2006 14:57    #3324     Sufler - Porady do gry - Wisła
na odprawach pomeczowych unikaj krytyki zawodnikow, chwal jak mozesz (w miare rozsadku) morale podskocza. chwal indywidualnie tych ktorzy maja je najnizsze. Moze sprzedales jakiegos ulubienca zawodnikow, cos musiales naknocic ;). Nie ma najlepszej taktyki na polska lige. Grasz wisla wiec "postrachem" ligi, z tego co pamietam wiekszosc zespolow wystawiala przeciw mojej wiselce zazwyczaj 4-5-1 lub 5-3-1-1. Pierwszy wariant wg mnie pozwala atakowac szeroko skrzydlami zeby rozproszyc defensywe i dogrywac pilki na srodek, a z tym drugim zawsze mialem jakies problemy
iespodzianki. Kup sobie Maniche za ok 2mln E (jesli pokazales sie juz w europie) - kolezka zdominuje srodek pola. Udalo mi sie do wisly sciagnac Darijo Srne, Maniche, Alina Stoice, Daniela Pancu, Vladimira Burduliego, Aldo Andersa Jare. W ataku Kisliy i Brozek. NIE MA BATA NA TEN TEAM (w polsce ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
30.06.2006 14:46    #3325     Sufler - Porady do gry - praca w grecji
A nie można samemu wymyslic taktyki?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

27.06.2006 15:42    #3326     Sufler - Porady do gry - testowana taksa
Jeśli kilka meczy pod rząd nie wychodzi to staram się robić kosmetyczne zmiany, ale całej taktyki nie zmieniam. Ale jeśli faktycznie zawodzi na całej lini przez długi okres czasu (3-4 miesiące) i żadne zmiany nie pomagają to wtedy zaczynam ustawianie wszystkiego od nowa.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

25.06.2006 19:44    #3327     Sufler - Porady do gry - testowana taksa
ile meczy rozgrywacie zanim dojdziecie do wniosku ze dana taksa jest do niczego? tzn po ilu meczach przegranych warto zmieniac? 1,2,3 to moze być przypadek :) ile meczy sobie dać na test taktyki?:)

SZk Pierwiastek Inteligencki

24.06.2006 16:11    #3328     Sufler - Porady do gry - T_A_K_S_A
Po prostu kazdy zespol ma inny potencjal i do taktyki moglo zabraknac wykonawcow, innej mozliwosci nie widze.

Proletariat

24.06.2006 10:54    #3329     Sufler - Porady do gry - T_A_K_S_A
Witam, mam pytanie, czy każda liga ma inne wymogi taktyczne?? zawsze tworzę swoje taktyki i mam problem: taksa którą wymiatałem w Hiszpanii i wyciągnąłem klub z 2b1 do pierwszej i było super, super było w niemczech...a w anglii porażka :( a parametry zawodników mam tak dobraze zeby było ok, każda pozycja ma inne wymogi i naprawdę zawsze zwracałem na to uwagę. dlaczego taksa z hiszpanii nie bryka w anglii??

Stivo Partyzant

Popieram jedna z powyższych opcji "przekonywania" zawodnika do przejscia do naszego (słabszego) klubu. Mowimy mu co osiągnie, jakie mamy cele, itp - zeby byla mozliwosc takiego zdarzenia jak np: Baros do Aston Villi (watpie zeby na poczatku gry jesli dalej gralby w the reds zgodzilby sie na taki transfer (abstrachujac od jego formy czy sytuacji w klubie)

-Odprawa przedmeczowa
-większa "płynność ruchow" w ekranie taktyki. (jak w PES 5 - zawodnikowi mozna przydzielic wiecej niz jeden kierunek rajdu. Mozna określić strefę w ktorej bedzie czesciej urzedowal.) Bo nie oszukujmy sie powiedziec zawodnikom:" grajcie chlopaki krotka pilka i atakujcie jak was pan trener nauczył na treningu :P" to nie jest perfekcyjny wpływ na gre druzyny. W skrocie: Mozliwosc tworzenia schematu poruszania sie zawodnikow po murawie (wizualizacja misie!) (i zeby zurawski grajac jako wysuniety napastnik nie wracal pod swoje pole karne zeby pilke odebrac!)
-Mozliwość "krzyczenia z ławki" (Brawa, gratulacje czy treściwy opier*ol).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution