Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

rinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.07.2006 09:16    #3311     Sufler - Porady do gry - Marvil
wiesz, inteligentni ludzie nie potrzebują ściągać taktyki z neta. Bo po co? Chyba sam wiesz jak chcesz ustawić zespół, a jak nie masz wizji, to chyba to nie jest gra dla ciebie ;-)

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
21.07.2006 09:26    #3312     Sufler - Porady do gry - Taktika
Zalezy od jakosci samej taktyki. Ja w swojej zmieniam drobne ustawienia co 2-3 lata i wystarcza.

Proletariat

21.07.2006 09:26    #3313     Sufler - Porady do gry - Taktika
Gram Wisłą Kraków i po dwóch latach bardzo udanych na początku 3 jest kryzys. Wyniki są słabiutkie dlatego zzastanawiam się nad zmianą taktyki

m-a-t-t-e-o Partyzant

20.07.2006 17:23    #3314     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Chelsea
@Brunix: To z JOGĄ to taki Joke byl :P. Co do błedu w grze to gratuluje pomysłu :P. Ustaw sobie przed sezonem DUŻĄ liczbe sparingów i spróbuj się sam pobawić bo wg mnie nie wskazane jest żebyś brał taktyki od kogoś.

A co do tych transferów - Serio myślicie że jak kolega zastąpi Terrego Barzaglim, Makelele Mascherano i kogośtam Kaką to nagle zacznie wygrywać :P

Proletariat

20.07.2006 14:22    #3315     Sufler - Porady do gry - Taktika
Mam pytanko: czy po kilku latach gry w lidze i stosowaniu cały czas tej samej taktyki rywale ją rozgryzą?
P.S Podoba Wam się moja ksywka? :)
pozdro

merkury91 Młody aktywista

18.07.2006 01:49    #3316     Sufler - Porady do gry - wiedza a umiejętności
trening taktyczny jest bardzo wazny ja na to zwracam uwage, twoi zawodnicy beda coraz lepiej zgrani i dostosowani do taktyki a wiedza taktykczna to jesli twoj trener prowadzi rezerwy wybiera najlepsza taktyke dla swojego zespołu

Proletariat

17.07.2006 15:10    #3317     Sufler - Porady do gry - wiedza a umiejętności
trening taktyczny - to ćwiczenie taktyki u zawodników.
wiedza taktyczna - ustawianie taktyki zespołu ( jeśli prowadzi rezerwy lub inny klub ) i pomaganie w ustaleniu taktyki na mecz

Klim Partyzant

07.07.2006 04:11    #3318     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
kurcze żebym ja miał pewność że to tylko forma dołuje (a nie wydaje mi się bo opis formy większosci zawodników pierwszej 11 to w "świetnej formie";) a nie sposób terningu szwankuje to bym był zadowolony :) pozatym wyniki nie sa wcale najgorsze ... ale sposób gry mnie martwi ==> wiekszosc bramek pada ze stałych fragmentów , brak rozgrywania ("i znów niecelne podanie...;/";)błedy w zakładaniu pułapek offsajdowachy ,mało sytuacji podbramkowych itp. co prowadzi do tego że mecze koncza sie komentarzem w stylu druzyna XXX wygrywa ale samo spotkanie rozczarowało , co za nudny mecz(remis) lub druzyna XXX mogła bez trudu wygrac ten mecz ... co do taktyki mam kilka wypróbowanych którymi gram zamiennie - wyniki różne ale styl gry lepszy ,nowych zawodnków którzy odgrywaja ważna role w pierwszej 11 - brak , zawodnicy równierz przemeczeni nie sa ...

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

05.07.2006 03:20    #3319     Sufler - Porady do gry - Trening a zawodnicy (problem)
Po pierwsze trening lekki w tym oknie z trenerami to najlepszy trening. A co do tego, że twoim zawodnikom spadały umiejętności to radze nie kombinować i dać ogólny. Dobrze jest włączyć nową grę i jakimś zespołem testować treningi i taktyki można się wtedy nauczyć "obsługi" treningów.

paki04 Partyzant

04.07.2006 09:51    #3320     Sufler - Porady do gry - Transfery do wisły
narazie próbuje grac na 1 napastnika. Jezeli sie nie sprawdzi popróbuje inne taktyki. Dzieki za pomoc. Jak ktoś ma jeszcze jakiś dobrych zawodników do Wisełki prosze o wpisy.
Pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution