Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Proletariat

08.08.2006 13:27    #3301     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
gram od nowa Wisla i Strasbourg i jestem w lidze mistrzów legia wygralem z Liverpoolem w sumie 2-1 pierwszy 1-1 drugi 1-0 dla mnie ale powiem szczerze ze raz dalem wczytaj bo za pierwszym razem dostalem w dupe 3-0 ale juz nie bede tak robile i mam zamiar wygrac lige mam slaba grupe mysle ze wyjde z 2miejsca bo z pierwszego wyjdzie Olympiakos PS bardzo bym prosil o SAVE powyzej 2009 roku jak ktos by chcail mi wyslyac niech napisze na gg 6189845 mam naprawde dobre taktyki wzamian muwie wam polecam pozdro

Proletariat

07.08.2006 06:26    #3302     Sufler - Porady do gry - Taktyki
Czy istnieje jakiś program, w którym możan tworzyć własne taktyki, dodawać strzałki idt.??

nishek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.08.2006 04:42    #3303     Sufler - Porady do gry - Czerwony klopot
sprawdź, czy nie masz ustawionej zbyt ofensywnej taktyki, bo może Twoi zawodnicy nie nadążają za przeciwnikami

BOSS155 Partyzant

04.08.2006 06:19    #3304     Sufler - Porady do gry - KE?
Za często to tej taktyki nie zmieniaj bo twoi gracze muszą się do niej przyzwyczaić. Najlepiej jak byś stosował małe rotacje w składzie tzn. co mecz nie wystawiaj identycznego składu czasami zmien jednego czy dwóch zawodników. Ważne są też rozmowy w przerwie i po meczu, z mojego doswiadczenia wiem że nie dobrze jest ich opiepszać po przegranym meczu okaż im zrozumienie a w przerwie kieruj słowa zachęty.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

31.07.2006 05:19    #3305     Sufler - Porady do gry - problemy z wygraniem meczu
co to znaczy że nie możesz? znaczy jak przegrywasz z nimi to ładujesz na nowo gre? spróbuj innej taktyki (inne polecenia dla graczy, drużyny)

geo.adi Partyzant

"Kolejna rzecza jest zmniejszenie ilosci statystyk bo jest ich za duzo i mozna dostac oczoplasu" - hahaha, koles ale kiepski jestes!!! za duzo statystyk?! to co? moze 3 statystyki wystarcza? szybkosc, strzal, odebranie pilki?! czlowieku, tych staystyk jest za malo, bo nie da sie odwzorowac niepowtarzalnego czlowieka, pilkarza na podstawie 40 statystyk!

co do mnie, to powinna byc mozliwosc zmiany ulubionej taktyki managera, bo default jest ze 4-4-2, troche bez sensu!
wplyw na szybkosc nauki jezyka, mozliwosc wyboru sponsora sportowego druzyny... tego typu rzeczy...

igiel Partyzant

29.07.2006 12:55    #3307     Sufler - Porady do gry - Spadek Formy
Mam problem z graniem w polskiej lidze.Mianowicie gram Pogonią i do momentu zimowej przerwy dobrze mi idzie jestem na miejscu 3.Niestety po tej przerwie juz tak dobrze nie bylo.Po przerwie zimowej nie wygralem zadnego meczu same porazki i pare remisow a niec nie zmienialem w treningu ani wogle.Zmiana taktyki nic nie daje.Czego to wina i czy mozna temu zapobiec ???

steffanello Partyzant

29.07.2006 12:39    #3308     Sufler - Porady do gry - BIG TRABL
polecam żebyś zachował save'y, reżimy treningowe, taktyki i przeinstalował grę;] jeżeli masz orygin. to powinno pomóc

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
29.07.2006 05:42    #3309     Sufler - Porady do gry - Trening
Prośbę o porady na temat treningu, transferów, składu, taktyki itd. można porównać do gry na kodach - masz gotowce i poprostu grasz. Nie ma z tego żadnej satysfakcji. Pomyślcie (i tutaj apeluję do tego typu graczy), czy gdybyście prowadzili jakiś zespół w rzeczywistości, to czy ktoś podałby wam kogo zakupic, jak trenowac itd.? Od tego są osoby w klubach, jak asystent, trener, scout i fizjoterapeuta. Więc jeśli już sobie naprawde nie radzicie, to starajcie się bazować na ich stwierdzeniach i radach.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
24.07.2006 17:34    #3310     Sufler - Porady do gry - kto pyta nie bładzi
Jeśli jeszcze nie powstało coś takiego jak asystent klubowy, to najwyraźniej nie ma na to potrzeby. Bo wymyślenie taktyki albo porady transferowe to jest naprawde najmniejszy problem w całej rozgrywce. I kazdy gracz może sobie spokojnie z tym poradzić. Ba - wymyślanie taktyki i szukanie potencjalnych wzmocnień to moim zdaniem najprzyjemniejsze fragmenty gry!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution