to poco grać jak ktoś pyta o taktyki
wprawdzie jestem na 17 miejscu po 19 kolejkach ale jest lepiej. I macie racje-wole miec wszystko gotowe bo nie jest dla mnie frajda sidziec nocami nad taktyka a potem dostawac kazdy mecz. wole taktyki sprawdzone, ktorymi ktos juz gral, i taka gra sprawia mi przyjemnosc.
macie moze jakies taktyki w ktorych najlepiej czuje sie Wigan?? Nie moge ich rozpracowac, przegrywam glupie mecze, uwazam ze stac na wiecej ten zespol. Treningi tez mile widziane
pzdr
Wyobraź sobie taka sytuacje np. liga hiszpańską - prowadzisz zespół 1 - 2 ligowy , twoja drużyna B gra w którejś z niższych dostępnych do gry lig , jak w każdym zespole mamy zawodników mniej i bardziej potrzebnych , lub takich których pozbylibyśmy się najchętniej od razu , co jednak jeśli na tych ost. brak chętnych ? ,zazwyczaj lądują w drużynie rezerw B , gdzie ich wartość spada i spada i w końcu albo sprzedajemy ich za marne grosze ,albo sami odchodzą po wygaśnięciu kontraktu. Pół biedy jest jeszcze kiedy w tych rezerwach grają (większa szansa na to że jakiś zespół ich dostrzeże i wykupi),problemem jest natomiast "asystent młotek" który za nic na świecie nie chce ich wystawiać do składu ,ani stosować ustalonej taktyki - ogólnie współpracownik jakiego nikomu nie życzę - jednym słowem darmozjad
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
813 online, w tym 0 zalogowanych, 813 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty