Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

paulotus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2006 22:04    #3271     Sufler - Porady do gry - Taktyka
to poco grać jak ktoś pyta o taktyki

err Partyzant

13.11.2006 10:01    #3272     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA, TRENING, NASTAWIENIE???
Zmiana taktyki jest zbędna. dobrze co roku wymienić dwóch, trzech piłkarzy z pierwszego składu, no i nie trzymać się wybranej jedenastki. Ustawienia indywidualnie.

zice Partyzant

10.11.2006 14:52    #3273     Sufler - Porady do gry - Newport County conferance south
gram Newport County mam prosbe o doradzenie taktyki treningu
i jakich pilkazy moge sciagnac dodalem dodatkowe panstaw caly
region wysp brytyjskich oraz kenie i polske z gory thx

Gucio10 Młody aktywista

Villa 7

Dawaj meila to masz treningi i taktyki

Villa7 Partyzant

Seju- mi nie chodzi o to co napisales, ja szukam sposobow na rozpracowanie Wigan, a raczej tego FM'a bo jest jakis dziwny, 1 taktyka nie mozna pograc nawet sezonu bo przeciwnicy ja rozpracowuja, stworzylem taktyke 4-2-3-1 musze powiedziec,ze wymaga lekkich modyfikacji ale jest dobrze:) wprawdzie jestem na 17 miejscu po 19 kolejkach ale jest lepiej. I macie racje-wole miec wszystko gotowe bo nie jest dla mnie frajda sidziec nocami nad taktyka a potem dostawac kazdy mecz. wole taktyki sprawdzone, ktorymi ktos juz gral, i taka gra sprawia mi przyjemnosc.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

to zależy od statystyk piłkarz bo nie możesz dać skrzydłowemu z szybkością 10 i dryblingiem 5 raidy z piłką itp.A co do taktyki a nie poleceń indywidualnych to na hiszpaniską lige radze grać
1-4-1-4-1

FmFan Partyzant

co to za przyjemność z gry w FM-a jak ci ktoś podaje taktyki, treningi itp. Właśnie w tym przyjemność jak sam odkryjesz jakąś nowa taktyke. A tak wogóle to nie specjalnie ustalonych taktyk dla konkretnych zespółów. To zależ y od tego jakimi piłkarzami dysponujesz a nie od klubu...

Villa7 Partyzant

Witam:) macie moze jakies taktyki w ktorych najlepiej czuje sie Wigan?? Nie moge ich rozpracowac, przegrywam glupie mecze, uwazam ze stac na wiecej ten zespol. Treningi tez mile widziane:D pzdr:)

pivot1985 Partyzant

05.11.2006 13:10    #3279     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
Ja gram Realem, mój asystent ma prawie same 20, w rezerwach(Castilla) gra Cicinho i jeszcze paru grajków. Zmieniałem taktyki, ustalałem skład i nic. Sa ostatni z 10 pkt po 20 kolejkach... Nie wygląda to realistycznie.

Klim Partyzant

05.11.2006 09:52    #3280     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
Giersik po co mi prowadzić rezerwy ? -odpowiadam:) Wyobraź sobie taka sytuacje np. liga hiszpańską - prowadzisz zespół 1 - 2 ligowy , twoja drużyna B gra w którejś z niższych dostępnych do gry lig , jak w każdym zespole mamy zawodników mniej i bardziej potrzebnych , lub takich których pozbylibyśmy się najchętniej od razu , co jednak jeśli na tych ost. brak chętnych ? ,zazwyczaj lądują w drużynie rezerw B , gdzie ich wartość spada i spada i w końcu albo sprzedajemy ich za marne grosze ,albo sami odchodzą po wygaśnięciu kontraktu. Pół biedy jest jeszcze kiedy w tych rezerwach grają (większa szansa na to że jakiś zespół ich dostrzeże i wykupi),problemem jest natomiast "asystent młotek" który za nic na świecie nie chce ich wystawiać do składu ,ani stosować ustalonej taktyki - ogólnie współpracownik jakiego nikomu nie życzę - jednym słowem darmozjad

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution