Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

andre92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2006 22:20    #3261     Sufler - Porady do gry - taktyka
Mam pytanie?? Będą jakies taktyki dla FM 2007 na tej stronie??:) pozdrawiam:D

Mitek13 Partyzant

06.12.2006 14:30    #3262     Sufler - Porady do gry - Ustawienia przedmeczowe
1. na np. ustalenie składu,taktyki,ustawien itd...

Proletariat

01.12.2006 00:01    #3263     Sufler - Porady do gry - Patch 7.01
mimo ze save mial byc kompatybilny zalecam i tak rozpoczecie nowej gry
Po 1 jak pewnie zauwazyles jest uaktualniona baza danych po drugie aby wszystkie bledy zostaly naprawione zalecane jest rozpoczecie gry od poczatku Oczywiscie przed tym mozesz importowac wszystkie treningi i taktyki i wgrac je ponownie przy zaladowaniu nowej gry:)

111esede Młody aktywista

28.11.2006 13:41    #3264     Sufler - Porady do gry - jak wyjść z długów
przede wszystkim wejdz w zakladke "finanse"->"wydatki" i tam bedziesz mial wyszczegolnione na co wydajesz pieniadze - warto sie temu przyjzec i przeanalizowac co moglbys ograniczyc...
zamiast sprowadzac jakiegos gracz z zachodniej ligi poszukaj pilkarza o podobnych a nawet lepszych wspolczynnikach w mniej prestizowych ligach, gdyz przewaznie sprowadzajac tych z zachodu doplacasz za sam kraj/lige/klub w ktorym graja, Ci ze "wschodu" sa zdecydowanie tansi... do tego podpisujac kontrakt z nowym graczem (szczegolnie na poczatku kiedy nie masz jeszcze tak dopracowanej taktyki i czesto remisujesz lub przegrywasz) warto obnizyc jak tylko sie da premie za wystep w meczu, za to zwiekszajac odrobine premie za zwyciestwo.

efemowiec Młody aktywista

Wiec tak. Trzeci sezon Leszkiem. Sklad ulegl minimalnej zmianie. LM - zakwalifikowalem sie bez problemu. Grupa z Szachtarem FC Barcelona i z Roda JC uplasowalem sie ostatecznie na 2 lokacie ustepuja uwaga! - Szachtarowi (Barcelona 3). Mecze wygladaly nastepujaco : z Barca na wyjezdzie przegralem 2-1 u siebie 0-0 z Szachtarem na wyjezdzie 0-0 u siebie 2-0 do przodu i Roda JC dwa razy po 1-0. Wyszedlem i coz dalej. W drugiej rundzie dostalem Celtic z Arturem i z Maciejem w skladzie. U nas bylo 0-0 a u nich 1-1 (szczesliwie bo w 87 strzelil z wolnego Junior Ross). Cwiercfinal - tutaj pojawilo sie wloskie Palermo u nas bylo 2-1 a u nich 0-0 i przeszdlem dalej. W Polfinale dostalem Everton i tu moja przygoda sie skonczyla - otoz u nas bylo 0-0 natomiast u nich sromotnie 4-1 przegralismy. Wnioski sa proste. Wzielem pod uwage wszystkie uwagi i porady z tego tematu suflera (te ktore wydawalay sie najbardziej 'trafne';) wlacznie z zmiana taktyki (od ustawienia poprzez polecenia do wykanawcow stalych fragmentow gry) zmienilem trening poczynilem kilka transferow - co ciekawe chyba najlepiej w LM radza sobie brazylijczycy (mam ich w skladzie 5 i tylko dwoch z nich nie zagralo w jednym meczu w ciagu calej mojej przygody w tym sezonie). Wniosek - prosze o wybaczenie ze strony Bartosha! za moje nie dowierzanie odnosnie jego sukcesu w LM z Polonia Bytom jeszcze raz sry. Druga sprawa zalecam wszystkim podzielenie treningu na podgrupy (bramkarze osobno obroncy pomocnicy i napastnicy itd) bo to na serio dziala. Dzieki jeszcze raz za wszystko. Pozdrawiam.

Po uno wiem ze liga polska a LM to nie to samo (nie ma nawet porownania). Od tylu lat nie bylo klubu polskiego w LM to tez wiem choc stwierdze jedno - co ma rzeczywistosc do swiata gry (tzn sporo ale w tym wypadku akurat niezbyt duzo). Ja osobiscie nie zmieniam taktyki aczkolwiek w meczach LM na wyjezdzie ustawialem team troszke bardziej defensywnie. Co mnie strasznie denerwuje ze mimo tego ze jestem mistrzem Polski to jedyni zachodni gracze jacy chca dolaczyc do mojego skladu to Eddie Stanford i Napoleoni poza nimi nikogo z Europy Zachodniej nie sciagne.

#@piterek@# Młody aktywista

sebcio wedlug mnie gracze to polowa sukcesu. Ja grajac Koroną Kielce w drugim sezonie potrafilem w LM byc w grupie na drugim miejscu (Przed Valencia i Steaua) a w 2 rundzie przegrac w karnych z Liverpoolem. Ja w lidze uzywam innej taktyki a w LM innej i mysle ze to jest dobry sposob na gre.Pozdro

giersik Przodownik pracy

20.11.2006 21:29    #3268     Sufler - Porady do gry - Talenty,Taktyki
A co do działu 'Taktyki' to równiez jestem przeciw.

żandarm Partyzant

20.11.2006 11:45    #3269     Sufler - Porady do gry - Talenty,Taktyki
Wiem że mnie zaraz pogonicie ale i tak mam pytanie do osób administrujących stroną, kiedy bedzie działał dział TALENTY i czy będzie dział TAKTYKI. Prosił bym o konkretna w miarę przyblizona date.

Zalezy to od potencjalu i umiejetnosci naszego scout'a. Z tego co wiem sztab szkoleniowy w tym nasi szperacze rowniez posiadaja swoje PA i CA. Rozpracowanie taktyki sposobu gry i najmocniejszych oraz najslabszych stron naszego najblizszego rywala zalezy od kilku czynnikow chociaz wydaje mi sie ze wieksza wiedza taktyczna pozwoli naszemu scout'owi lepiej 'rozgrysc' przeciwnika. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution