Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2006 11:15    #3251     Sufler - Porady do gry - zgranie zespołu
im zawodnicy maja wieksza umiejetnosc wspolpraca tym szybciej sie zgraja. Wplyw na to maja takze znajomosc jezyka z kraja w ktorym grasz a takze w miare granie 1 skladem i niezmienianie taktyki. Jezeli bedziesz tego pilnowal to szybko zaczna sie dobrze rozumiec.

c.ronaldo Partyzant

17.12.2006 11:14    #3252     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Gram pierwszy sezon Legią Warszawa chcę się dowiedzieć co mam zrobić aby moi skauci mogli wyszukiwać piłkarzy na innych kontynentach a nie tylko w europie.Czy mógłby mi ktoś podać jakąś polską na której znalazłbym taktyki do fm 2007???

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
17.12.2006 08:41    #3253     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
hm...w kwestii różnic między FM07 a FM06, pojęcie "trudniejsza" zastąpiłbym pojęciem "bardziej złożona". Po prostu nie można liczyć na to, że sie bezposrednio przeniesie FM06, zaimportuje taktyki, treningi i bedzie tak samo. Przede wszystkim silnik taktyczny się zmienił, i trochę trzeba pokombinować, aby go wyczuć. Poza tym (co mi się najbardziej podoba) nowego ustawienia/składu zespół sie uczy, przez co nierzadko miałem sytuacje, że "niby" się wzmocniłem między sezonami, a grałem gorzej niż przed wzmocnieniami i na wiosnę dopiero łapałem wiatr w żagle i zaczynałem gonić rywali (nazywam to "syndromem Smudy";). I też czasem było tak, ze nie wiedzieć czemu remisuje u siebie z ostatnią druzyną w lidze. Podejrzewam, ze jak juz "rozkminię" schematy to znowu bedzie łatwo i przyjemnie, no ale to przeciez o to chodzi, żeby się pomęczyć w rozkminianie :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

veron3 Partyzant

17.12.2006 00:09    #3254     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
gra jest tak samo latwa jak poprzedniczka i nic w tej kwestii sie nie zmienilo spokojnie mozna stosowac treningi taktyki z FM 2006 a roznicy ja przynajmniej nie widze i szczerze powiedziawszy jestem troche rozczarowany

kurak69 Przodownik pracy

12.12.2006 21:15    #3255     Sufler - Porady do gry - problem i pytanie
w ustawieniach pewnie ci chodzi o to gdzie maja sie zapisywac pliki takie jak bazy danych, save, taktyki, raporty soutow... Mozesz wybrac gdzie maja sie zapisywac. A jezeli chodzi o kontuzje to albo masz pecha albo cos zle robisz z treningiem i odpoczynkiem po meczach. Nie przesadzaj z intensywnoscia treningu i dawaj dzien wolnego po wszystkim ponizej 80(kondycja) po meczu.

Tomek A Partyzant

12.12.2006 18:19    #3256     Sufler - Porady do gry - Wygrywam i tracę gole
Prowadzę obecnie 5 ligowy zespó angielski Fisher.Gdy wygrywam 1-0,2-0 to często tracę bramkę (bramki).Często wychodzę na prowadzenie w 2 połowie a więc chyba nie mają tu wpływu rozmowy z zawodnikami w przerwie.Nie pomaga zmiana taktyki na defensywną czy ofensywną (za ciosem) a także granie dalej tą samą taktyką. Kondycyjnie często zawodnicy wytrzymują lepiej od przeciwnika.Moja taktyka 442,środkowi pomocnicy (def. i ofensywny) grają w lini.Dlaczego tak się dzieje?

BOSS155 Partyzant

11.12.2006 21:13    #3257     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
Twój problem nie leży w zawodnikach tylko w taktyce grałem już wisłą i ci zawodnicy o których mówisz spisywali się bardzo dobrze. Masz tu link do mojej taktyki która spokojnie sprawdzi się w Wiśle. (min. w Wiśle była testowana i dopracywowana) Nastawienie jest ofensywne ale goli duż tracił nie będziesz. Jeśli w Pucharach będziesz grał z mocniejszymi zespołami możesz dać nastewienie defensywne i gre z kontry i ewentualnie przykrócić trochę strzałeczki.
http://rapid(...)ac.htmli

Zagłębiaczek Partyzant

11.12.2006 18:58    #3258     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
W FM2007 sprawdzaja sie raczej 4-4-2 i rozne jego odmiany. Ja najczesciej gram 4-3-3 albo 4-1-3-2 ta pierwsza kiedy gram raczej w lidze a ta druga kiedy gram reprezentacja albo w LM lub UEFA. Tworz jakies swoje taktyki :) jak sie ma jakies osiagniecia kiedy ma sie swoja taktyke to wieksza satysfakcja jest :D

Ksiaze Partyzant

11.12.2006 16:27    #3259     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
Witam!!
Moje pytanie dotyczy"Skutecznosci" a raczej jej braku przez moich napastników!!
Co robicie zeby poprawic skutecznosc?? Stwarzam sobie mnustwo sytuacji w meczu ale moi Napastnicy nie potrafia trafic nawet do pustej bramki:/
Robiłem juz prawie wszystko co mogłoby poprawic ale pomimo moich usilnych staran( zmiana treningu , taktyki , zatrudnienie nowych trenerów itp.) nie przynosi rezultatów - bynajmniej nie takich jakbym chciał...
Jaki jest wasz punkt widzenia ...??
Pozdrawiam!!

Fot Partyzant

09.12.2006 20:46    #3260     Sufler - Porady do gry - Problem z 2 połowa sezonu
może jesteś słabym taktykiem i przeciwnicy cię rozpracowali :) .....a tak na poważnie to byc może faktycznie za bardzo obciążasz swoich zawodników meczami i treningami a nie mając silnej rezerwy dostajesz baty

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution