Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

geo.adi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.03.2007 21:50    #3211     Sufler - Porady do gry - irytacja siega granic...
szlag mnie trafia kiedy to w kolejnym meczu w lidze (serie a, gram palermo, pierwszy sezon) udaje mi sie zagrac tylko na remis... >:| mam 28 meczy w tym 12 remisow i 5 porazek... zajmuje 8 miejsce co jest zdecydoawnie ponizej moich oczekiwan... jednak nie to jest najgorsze. sklad mam calkiem niezly (kilka drobnych modyfikacji wzgledem startu - matusiak, Guzman i tudor z juve + cristian zapata i iaquinta w zimowym oknie transferowym) a zdarzaja mi sie przegrane w granicach 3:0 z ostatnia druzyna w tabeli!!! mecz wczesniej wygrywam w p. uefa z leverkusen w dwumeczu 4:2 (2 x 2:1) i remisuje bezbramkowo z interem ktory gromi wszystkich jak leci... skad takie wachania formy?! nie wiem czy problem jest w grze czy moim stylu gry (gram na zmiane 4-5-1_def i 4-4-2_atak)? jesli macie jakies porady to bede bardzo wdzieczny. choc gram w cm'a i fm'a od wersji
cm 98 to ciagle nie moge wypracowac sobie dobrej taktyki. nie mowie o uniwersalnej na wszystkich, ale na kiepskie druzyny by sie cos przydalo...
pomocy :(

gała Partyzant

14.03.2007 20:21    #3212     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
8. Po paru sezonach jak będziesz miał dobrych zawodników i ustawisz odpowiednia
taktyke to może ci sie udać
9. Sprubój najpierw go wyporzyczyć a po sezonie jak zapozna sie z druzyną to go kup.
10. Poprostu Groclin i arka miały inne taktyki i twojemu klubowi żle sie grało przeciwko
taktyce Arki
11. Moim zdaniem lepiej jest grać przez całey sezon jedną taktyką
12. Mi sie wydaje że gdy sie zaczyna gry to real ma tak mało kasy na transfery bo zanim gra wyszła to przed sezonem 2006/07 królewscy robili juz transfer (vNisterlooy, Canavaro, Diarra, Emerson) i żeby to było realniej ograniczyli tez wydatki w grze.

gała Partyzant

14.03.2007 20:20    #3213     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
8. Po paru sezonach jak będziesz miał dobrych zawodników i ustawisz odpowiednia
taktyke to może ci sie udać
9. Sprubój najpierw go wyporzyczyć a po sezonie jak zapozna sie z druzyną to go kup.
10. Poprostu Groclin i arka miały inne taktyki i twojemu klubowi żle sie grało przeciwko
taktyce Arki
11. Moim zdaniem lepiej jest grać przez całey sezon jedną taktyką
12. Mi sie wydaje że gdy sie zaczyna gry to real ma tak mało kasy na transfery bo zanim gra wyszła to przed sezonem 2006/07 królewscy robili juz transfer (vNisterlooy, Canavaro, Diarra, Emerson) i żeby to było realniej ograniczyli tez wydatki w grze.

mkanius Przodownik pracy

14.03.2007 20:13    #3214     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
1.ja też tak miałem że mi sie ostatnia gra usunęłą ale potem moze porostu pirat??(a jak nie to cos jest nietak)
2.szczerze ja tam grałem tylko 3 sezony i grałem w ok 2 dni
3.Dlatego że poprostu moze treneer żle zareagował albo porostu złe warunki pogodowe albo trudny rywal lub poprostu złuy dzienń
4.Wchodzisz w trening nacisnij na gracza i tam pisze zmień pozyjcje
5.Jasne
6.oni poprostu mają takze role trnerów asystentów itp
7.czasmami juz posrotu brak zawodników na mentora ja tez tak miałem
8.da się ale to wymaga kilka sezonów cięzkich truduów
9.tak ale dopiero np gdy lech czy pogoń zdobędzie jakies osiągniecie np mistrzoswto i cwiercfinał uefa
10.od pogody morali(o rozmowe mi chodzi)i od taktyki 2 druzyny
11.ja tam biore 1 na cały sezon ale to juz od ciebie zalezy
12.ale po pół sezonu zwiększą ci budzet

jordan23 Partyzant

13.03.2007 20:55    #3215     Sufler - Porady do gry - Problem....
Z 3 razy bylo tak ze do przerwy wygrywalem 2:0 a na koniec byl wynik 2:2 ;/
Natmomiast co do taktyki to nie sadze ;/ bo np. Taki morientes ma w meczu 3 sety sam na sam i nie szczela podobnie z villa ;/ najczesciej bramki szczelaja u mnie pomocnicy

Proletariat

11.03.2007 15:21    #3216     Sufler - Porady do gry - Całkowicie bez sensu !
Ja też tak mam więc od razu po strzeleniu gola robię lekką modyfikację taktyki i jest ok.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

10.03.2007 15:15    #3217     Sufler - Porady do gry - Krycie.
Słabe ustawianie się przekreśla teoretycznie grę z pułapkami ofsajdowymi, może mieć też negatywny skutek w grze 1on1. Wyłącz też także ścisłe krycie środkowym obrońcą jeśli masz ustawione wysoko GPP(gra przy przeciwniku) w poleceniach taktyki ( w poleceniach indywidualnych)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.03.2007 13:01    #3218     Sufler - Porady do gry - II liga sparingi
W okresie przygotowawczym na własnym stadionie. Dostajesz kasę za bilety, a przeciwnicy najlepiej żeby byli porównywalni. Wtedy będziesz mógł dobrze ocenić skuteczność twojej taktyki.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
03.03.2007 18:42    #3219     Sufler - Porady do gry - Transfery.... pomocy!!!
Po pierwsze Sufler to nie jest forum, ale miejsce gdzie starajemy się sobie wzjemnie pomagać.
Drogi jordanie23 zasady zostały ustalone po to, żeby nie było bałaganu i 1000 tematów w stylu "Pomóżcie mi, bo nie wiem kogo kupić, jaką grać taktyką" itd. Bardzo chętnie ci pomożemy, ale jest u nas dział "Talenty" gdzie możesz znaleźć wielu interesujących zawodników.
Spróbuj jednak poszukać ich samemu. Nic nie daje tyle radości co samodzielnie odnalezienie wartościowych zawodników, opracowanie taktyki i gra na całego.
Pozdrawiam serdecznie :) .

Bartosinho10 Partyzant

01.03.2007 20:52    #3220     Sufler - Porady do gry - Wyjazdy
Ale ja na poczatku sezonu wogule nie zmienialem taktyki i i tak na wyjazdach przegrywalem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution