4-4-2 gram ze slabszym przeciwnikiem a 4-5-1 z mocniejszym. generalnie skutkuje. regula jest to ze jak nie trace bramki to nie moge tez strzelic. jak strace bramke to chlopaki strzelaja wyrownanie a czesto i zwyciezkie gole padaja.
co do tranferow, to zazwyczaj mam trafione. a kupuje tylko jak musze (prezes sprzedal mi barzagliego do chelsea za 17,5 mln Euro to kupilem c. zapate), bo mam dluga kontuzje albo kogos sprzedam. staram sie tez wyporzyczac (malo placisz i masz jeszcze korzysci).
co do obciazen treningowych to przetestuje, dzieki pablito565!!!
taktyke 4-1-3-2 testowalem w silnych i slabych klubach zarowno na silnych i slabych i jak do tej pory najlepsze wyniki osiagam grajac 4-4-2 z dwoma def. pomocnikami i skrzydlowymi. w fm05 gralem jeden sezon nowatorsko. 4-4-2 - dwaj srodkowi pom. ustawieni defensywnie a skrajni pomocnicy ustawienie nie jako skrzydlowi tylko jako ofensywna pomoc - efekt - siali spustoszenie w szeregach obronnych. niestety cos sie posypalo po pierwszym sezonie i dalej nie dzialalo

zaczalem sie przekonywac od niedawna do taktyki 4-5-1 z dwoma defensywnymi i jednym ofensywnym na srodku + skrzydlowi. skuteczne na mocne teamy...
taktyka jest moim mniejszym zmartwieniem, bardziej sie martwie o wahania formy... moze zmiejszenie obciazen pomoze...
Najnowsze posty