Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Kuba10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.05.2007 18:59    #3151     Sufler - Porady do gry - Słaby sprzęt?
Gdy grałem po raz pierwszy to stworzyłem 3 taktyki zapisalem je sobie.Transfery zależa od klubu który prowadze.Pacze w skład i widze kogo trzeba kupic albo sprzedać.Gram zawsze na Średniej bazie danych i biore 8 dodatkowych państw z piłkarzami.Ligi mam ogólnie 3 :)

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

28.05.2007 13:55    #3152     Sufler - Porady do gry - Słaby sprzęt?
ja roqwniez mam 512 i przed meczem troche sie bawiem w taktyki i polecenia a wiec przynajmhnie przed meczem posiwecam 10 min na przygotowanie a sezon w mniej niz 24 godziny na pewno rozgrywam ale czesto nie zwracam na to uwagi chyba ze dlugo gram

gregor10 Młody aktywista

26.05.2007 21:34    #3153     Sufler - Porady do gry - rezerwy
To zależy od taktyki jaką chcesz prowadzic zespol.. Jezeli masz zamiar Kupowac pilkarzy srednich i wtedy bierzesz se rezerwy i sprawdzasz ich w 10 meczach i wtedy wiesz czy przedluzac z nim kontrakt(zkladając ze zaoferowales mu do konca OBECNEGO sezonu).. Ja zawsze tak robie.. Rezerwy to tak jakby taki miejsce do testów. A przy okazji mozesz tez dobijac kondycje graczom po kontuzji i ogrywac mlodych z U-18.. Takie jest moje zdanie więc jestem "ZA" :D:D POZRO
PS: Darek hehe.. wbijaj na gg

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
26.05.2007 00:05    #3154     Sufler - Porady do gry - Indywidualne krycie
@portowiec1992

Dlaczego nie polecasz? Bardzo dobra opcja :P
I serio mówię - jeżeli grasz mecz z drużyną, w której jakoś szczególnie wybija się jeden zawodnik to wtedy "przyklejenie mu platra" jest jednym z najlepszych rozwiązań (wiadomo, że gracz mający być plastrem ma mieć wysokie parametry: KRYCIE, przewidywanie i ustawianie się). Wyłączenie z gry rozgrywającego, najlskuteczniejszego strzelca, groźnego skrzydłowego bardzo często przybliża nas ku sukcesowi.
Oczywiście zastosowanie tej opcji nie wyklucza tego, aby inni gracze kryli strefowo.

@Boazerio
Każdemu zawodnikowi możesz przypisać do krycia DOWOLNEGO gracza z drużyny przeciwnej. Nawet obrońcy, żeby krył bramkarza. Niestety w tym menu wyboru nie ma napisanego, kto na jakiej pozycji gra - sam musisz to wiedzieć (patrzeć na nazwiska i na jakich pozycjach grają dani deliwkenci - zapamiętać :P) i przydzielać po nazwiskach.
Osobiście nigdy nie spotkałem się z jakimikolwiek problemami akurat z tą opcją.

A co do rzekomego bugu, który ma powodować zmianę zawodnika do krycia - jeżeli dasz tego gracza, który jest nad kręską (a jest to ten zawodnik, który biega [według taktyki] w bezpośrednim sąsiedztwie gracza, który ma kryć indywidualnie - np. dla PL będzie to PP; dla DPŚ - OPŚ) to przy zmianie taktyki przez komputer (zamiana pozycjami, ściągnięcie z boiska) zawodnik będzie krył kopacza grającego aktualnie na danej pozycji. W przypadku wyboru gracza poniżej kreski taka sytuacja już się nie zdarza (no chyba, że zostanie zdjęty z boiska).

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

22.05.2007 17:49    #3155     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
chwala ci o supertaktyku.
bede cie wielbil.
nie zobaczysz mnie juz chyba nigdy na suflerze.
popelnilem blad unoszac sie butnie i dorabiajac emotke a'la pkt.
ja pierwszy cie obrazilem w mocnych slowach ale to ty mnie sprowokowales.
- tu napsiocz.
przepraszam wszystkich i postaram sie juz nigdy nie pojawic na suflerze.
wiem tez ze ten post ma malo wspolnego z tematem ale nim chcialbym zakonczyc ten piekny przegrany spor z supertaktykiem.

tabalugg Młody aktywista

21.05.2007 19:09    #3156     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski
screen czego ? po rozmowach motywacyjych przed meczem masz zapowiedz ,tam są pokazane taktyki zespolow - w górnym rogu prawym,pod podpisem gości masz chyba tryb - i wybierasz ''Zdaniem eksperta'' i jest :) screen dam za moment bo narazie nic nie gram :)

szakal_1985 Partyzant

Witam wszystkich miłośników FM. Aktualnie prowadze właśnie Inter mam teraz sezon 2009/2010 jest to mój czwarty sezon tym klubem pierwsze dwa były cieżkie. Teraz jest super to moja paka stworzone przeze mnie: BR-Artur Boruc,OŚ-Gonzalo Rodriguez,Cesar Arzo,OL-Gareth Bale, OP-Petri Passanen, DPŚ-Javier Mascherano,PL-Fabio Grosso,PP-Sherman Cardenas,OPŚ-Celesinho,N-Zlatan Ibrahimović i Adriano:) REZERWA: BR-Łukasz Fabiański,Kenneth Vermeer,OŚ-Ezeguiel Garay,Martin Skrtel,Maxvell,DPŚ-Patrick Vieira,Sergey Kisylak,OPŚ-Diego Buonanotte,Daro Bottinelli,Fabrizio Miccoli,N-Pablo Vitti,Salvatore Foti,Miroslaw Klose. Co sądzicie o tej pace dwa sezony i 3korony zdobyte:)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

18.05.2007 13:30    #3158     Sufler - Porady do gry - Zgłaszanie zawodników !!!
Na ekranie taktyki powinna być opcja 'numery zawodników', wybierz ją nadaj numey i będą oni mogli grać w pierwszym składzie. P:)

kiko24 Partyzant

09.05.2007 08:34    #3159     Sufler - Porady do gry - Taktyka na lata
przed rozpoczęciem sezonu należy skupić się tak jak pisał Piotr Sebastian na znalezieniu bardzo dobrych trenerów którzy będą mieli wysoki współczynnik taktyki wtedy piłakarże bardzo dobrze rozumieją o co chodzi Menagerowi i dostosowują się do jego poleceń taktycznych zmienianych w poleceniach dla drużyny a nie w samym ustawieniu.

kiko24 Partyzant

08.05.2007 12:51    #3160     Sufler - Porady do gry - Taktyka na lata
ja gram Podbeskidzie 1 sezon dotąd grali taktyką 4-4-2 ja zmieniłem im na 4-5-1 z Misanem na szpicy Wieczorkiem AMC w środku grają Filipek z Komanem na bokach Pater i Borutko przegrałem dotąd 1 mecz z Miedzią 2-1 na wyjeździe bo zmieniłem im takse na 4-4-2. Zarząd napisał na mnie że nie trafiłem z taktyką na mecz. Wniosek że nie powinno sie zmieniać taktyki tylko grać jedną cały sezon tymbardziej jak są dobre wyniki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution