Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Yodassss Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2007 01:46    #3121     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
Eee tam, Polacy lepsi. Nigdy nie marudzą, że im w Anglii źle, bo w Polsce jest jeszcze gorzej :P Dlatego w Conference (North, żeby nie było, że zaczynam od 5 ligi :P) miałem wielu polaków i nie żałuję. Po trzech sezonach jestem już w League One i niektórzy Polacy z kadry na Conference się jeszcze uchowali. Np Dorobek albo Borutko, opisany przy aktualnej wrzutce talentów. I takiego Ci polecam OP Ś (czy tam P Ś, nie wiem z jakiej taktyki korzystasz ;]). Polacy rlz ^^

fan ManU Partyzant

02.07.2007 19:33    #3122     Sufler - Porady do gry - NEC
Chcialbym sie was poradzic !!!! Grajac NEC nie moge ustalic taktyki probuje i probuje i nic mi nie wychodzi !!!! Moze ktos gral NEC z sukcesami i moglby mi pomoc z taktyka !!!! Z gory dzieki !! Narzie zajmuje 9 pozycje

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

02.07.2007 14:06    #3123     Sufler - Porady do gry - problem z pierwszym meczem
moze to kwestia taktyki???
nie rzoumiem co moze byc nie tak...

kyczy7 Przodownik pracy

30.06.2007 10:58    #3124     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1. Rzdko cos takiego jest mozliwe nawet jak zawodnika klub wystawił na " Liste transferowa " chociaz nieraz gracza ( zalezy od statusu w drużynie ) można kupic kompletnie za 0 a kosztuje grubo podad milion i wiecej :) ... Przykład : Emiliano Dolha na bazie danych 7.00 po pierwszym sezonie ;) złożcie mu propozycje 0 i macie kozacko broniacego bramkarza za darmo w swoim klubie xD A wiec rzadko ale można

2. Osobiście jak ja prowadze klub to trwam z taktyka " na wieki ", poniewz taktyke dobiera sie do zawodników, a jak mam ja zmienic jak nie mam do innej dobrych grajków ? :) ... Krysyz ? hmm .. Kryzys ? w każdym zespole zdarza sie kryzys, taka juz natura Fm-a ale nie sadze zeby od razu po z mianie taktyki przestój minał bo niekiedy jest to spowodowane błedna rotacja w składzie albo po prostu tak od siebie masz lekki przestój ( jak w reczywistości :P ). Czyli ode mnie powiem ze nie warto zmieniac taktyki gdy natrafisz na lekki kryzys, bo z czasem go zażegnasz

3. Pytanie nie na sufler ale na jakieś forum użytkowników allegro ... A wiec sorry ale zasad łamac nie wolno :) zreszta koledzy wyżej już Ci troche na ten temat powiedzieli :) ( co to znaczy ) wiec ja sie powstrzymam ...

4. Równiez nie zwiazane ale o sporcie ( mojej mega pasji ) wiec odpowiem. Moim zdaniem Polska nie ma najmniejszych szans bo Brazylia to w końcu brazylia ... ale i tak w nich wierze xD JESTEM PRZECIEZ POLAKIEM xD ...

raca Partyzant

28.06.2007 14:29    #3125     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzeleniem gola
Witam, od jakiegoś czasu mam ciągle ten sam problem, moi zawodnicy mają 100 akcji a może w 20 padnie bramka .. Grałem kilkoma ekipami i nie zawsze tak jest, teraz grałem Realem Madrid i to samo, nikogo na atak nie kupowałem, jedynie na lewą pomoc kupiłem Srna a reszta na ataku to Raul, Robinho i Ronaldo tzn. zazwyczaj gram 2 atakującymi (wybieram 2/3 co podałem) ale ciągle to samo, akcje dobre mają itp. ale nie mogą strzelić bramki .. :/ Próbowałem wiele ustawień - nic, dałem im treningi na strzały itp. - nic, taktyki - nic .. ciągle to samo .. Wiecie w czym tkwi problem ? Bo to naprawdę zaczyna się robić denerwujące .. :(

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

26.06.2007 09:23    #3126     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
aha chyba że tak ale masz link do taktyki jakby co może pomoże :) http://img44(...)ayh8.png

olejos Partyzant

26.06.2007 09:02    #3127     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
Siema potrzebuje pomocy jakie są najlepsze taktyki atakujące bo mam bardzo dobrych napastników i obrońców ale mam szajską taktyke podajcie mi najlepsze wegdłóg was taktyki.

Jeszcze jeden taki temat albo głupi post, a na wyrozumiałości się nie skończy - dop. zdenerwowany Rewolucjonista

Boazerio Partyzant

Pierwszy sezon w Toulouse FC miałem przyzwoity(9 miejsce, w ostatniej chwili straciłem szanse na 6).Do drugiego przygotowywałem zespół w podobny sposób.Pozbyłem się zawodników, którzy grali najmniej i najsłabiej w ich miejsce sprowadziłem lepszych.Wzmocniłem najsłabsze pozycje(transferów nie było dużo).Nie zmieniałem taktyki.W sparingach zespół grał dobrze.Byłem więc spokojny o wyniki w lidze.
Mimo to drużynę dopadł kryzys.Zawodnicy zachowywali się jakby po raz pierwzsy sie na oczy widzieli, popełniali mnóstwo prostych błędów.Napastnik, który z 23 golami na koncie został w poprzednim sezonie królem strzelców nie trafia w bramę w najprostszych sytuacjach itp.Najczęstszy wynik to porażka 0-1.
Dlatego mam pytanie-co zrobiłem źle?Jak zaradźić tej sytuacji?Czy ona sama minie?
Identyczny problem miałem wcześniej grając Koroną z którą zdobyłem 2 miejsce a wa następnym sezonie zbierałem straszne cięgi.

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

Powinienes sam dojsc do tego na jaka taktyke... Co to za przyjemnosc korzystac z cudzej taktyki? Jak sam wymyslisz jakas i bedzie odnosic pozadane efekty w postaci zwyciestw bedziesz bardzo zadowolony :D

Mattii Przodownik pracy

21.06.2007 22:38    #3130     Sufler - Porady do gry - Ilu trenerów na trening?
zrób trening a następnie zobacz jakie jest jego obciązenie,jeśli jest średnie np.dla tatyki to zatrudnij jeszcze jednego trenera z i przydziel go do taktyki.Chodzi o to zeby obciązenie po zrobieniu treningu nie było średnie lecz lekkie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution