Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Seweryn Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.08.2007 14:44    #3091     Sufler - Porady do gry - nIEBIESKi
taaa

może jeszcze chcesz żebyśmy dali ci taktyki, powiedzieli jakieś polecenia albo najlepiej byś dał save'a i żeby ci wszystko wygrać ;|

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
15.08.2007 17:24    #3092     Sufler - Porady do gry - taktyka legi
FM polega również na wymyślaniu taktyki, co jest zadaniem każdego menedżera.

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

15.08.2007 10:22    #3093     Sufler - Porady do gry - ofensywna taxa
Ludzie!!! Opamiętajcie się!!! Nie zakładajcie takich głupich tematów!!! Przecież każdy menedżer powinien mieć swoją wizję, taktykę politykę transferową. Jeśli masz taki problem, a nie umiesz wymyślić własnej taktyki, to wybieraj te, które są od razu w grze i dopasuj odpowiednie ustawienia indywidualne, a nie się pytasz o czyjąś taktykę, Chłopie pomyśl. To jest loteria!!! Np. jak dałem kiedyś komuś moją taktykę, dzięki której miałem 50 meczów bez porażki w lidze (2 sezony), to ten kolega na początek dostał 2 razy po 3-0 z rzędu. Tak więc, sam pomyśl i nie zakładaj więcej takich tematów (typu: kogo kupić?? jaka taktyka??), proszę Cię!!!

RobinRob Partyzant

14.08.2007 20:59    #3094     Sufler - Porady do gry - Ciągłe porazki...
ja juz poprawilem sytuacje w klubie (w Pucharze Ligii , zwyciestwo 2-0 z Wisla , ktora lideruje w OE , gralo 9 zawodnikow co gra normalnie a 2 rezerwowych , czyli sklad mieli dobry) wreszcie odblokowal sie Rengifo.
a to wszystko dzieki zmianie taktyki na stare , dobre 4-4-2 (boczni pomocnicy ze strzalkami)

wstaw do '11' 2-3 zawodnikow , ktorzy wczesniej niegrali.

robinho09 Młody aktywista

14.08.2007 18:16    #3095     Sufler - Porady do gry - DIABLO
1. czy ma ktoś link do tej taktyki?
2. czy ta taktyka nadaje sie do FM07?

Micro Ice Młody aktywista

Witam mam parę pytań :)

1.Jak zrobić żeby w Fm-e 2007 Polska miała tyle drużyn w europejskich pucharach co w realu czyli Lubin- Lm ; Bełchatów-Pu ; Grodzisk-Pu ; Legia- Inter toto. Jak już wszystko ustawiam jak na leży to Legię zawsze wywala mi do Pucharu Uefa ; Cracovię do Intertoto ? Nie wiem jak to zrobić wiem że Mariuszowi w swoim update udało się coś takiego zrobić.

2. Jakie polecania dać drużynie do taktyki

Br
oś oś oś

dpp dpś dpl

opp opś opl

wn

3. Czy mogłby ktoś polecić mi jakiś trening do Polskich teamów i ewentualnie dać linka (Tuga już mam)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
11.08.2007 14:31    #3097     Sufler - Porady do gry - Preferowana taktyka
Możesz tylko wybrać taktykę z tych, które domyślnie są zawarte w grze. Swojej taktyki importować nie można.

baixinho Partyzant

11.08.2007 14:18    #3098     Sufler - Porady do gry - Preferowana taktyka
errata: taktyki jako preferowanej

raca Partyzant

10.08.2007 03:21    #3099     Sufler - Porady do gry - Tak źle i tak nie dobrze
Cześć, mój znajomy miał ten sam problem :) Jeśli chcesz mieć dużo kasy, graj Chelsea, ma chyba 90mln. euro na transfery :) Co do taktyki, kumplowi pomogła ta - http://stron(...)ob17.jpg .. niby dobra na 2006, ale kumplowi sprawdziła się na 2007 :) Powiedz jeszcze jedno .. co Ci nie wychodzi ? Nie możesz strzelić bramki choć masz dużo akcji ? A te niewykorzystane się mszczą ? Jeśli tak to zainwestuj w dobrego napastnika z dobrym wykończeniem akcji i kilku dobrych obrońców :)
Powodzenia :)

wrzask1992 Młody aktywista

08.08.2007 18:28    #3100     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
uważam tak jak i ty ze obaj to znakomici zawodnicy, jednak gra cała 11 i wiele zależy od
taktyki jaką zastusujesz (nie w sensie ustawienia gry na rozgrywającego, czy odgrywającego tylko formacji np 1-4-5-1) a więc moja rada brzmi tak(,oczywiście możesz zastosować swoje pomysły,) ustaw grę rombem znaczy 4 obronców defensywny pomocnik, ofensywny pomocnik (tu van den vaart) i dwóch skrzydłowych, a następnie ustaw grę na rozgrywającego, a podania ustaw na tylko prawym skrzydłem, bo tam bedzie grał ronaldo , potem wejdz w ustawienia zawodników i ustaw cristianowi na maxa nastawienie, nieograniczoną swobadę i bycie wolnym elektronem, w ten sposób bedziesz mógł maxymalnie wykorzystać obu zawodników.:-)
PS gdybym u siebie w wiśle miał taki problem bogactwa... Ah... nie ma co gdybać :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.