Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.08.2007 18:06    #3081     Sufler - Porady do gry - Man City problem z kibicami
1 Dla kibiców licza sie wyniki osiągane pod twoim kierunkiem,a domagają się zmiany taktyki ponieważ najprawdopodobniej osiągasz wyniki słabsze niż oczekują od Ciebie kibice i zarząd
2 Jezeli w kasie klubu bedziesz mial wystarczająco duzo gotówki ,pożyczka zostanie spłacona przed rokiem 2035
3 Trening strzelecki opłaca się ustawiać ofensywnym pomocnikom ,aby strzelali więcej bramek
4 Poszukaj w dziale TALENTY

kivi73 Partyzant

lepiej by było gdyby bramkarz i obrońcy grali na 8
To wina taktyki...

Bartoś Partyzant

26.08.2007 13:02    #3083     Sufler - Porady do gry - Skaszaniona grafika
Wczytałem ci ja kiedyś grę w FM 2007, i zdałem sobie sprawę, że coś mi się rypło w grafice. Tzn. kuleczki w ustawianiu taktyki przesuwają się w poziomie jak chcą, o tak (z tym, że przy ponownym załadowaniu są już w innej pozycji). Podobnie jest np. w raporcie asystenta. Nie pomaga inna skórka, przeinstalowanie FM, ani nawet format (choć tylko jednej partycji - czyżby wirus gdzieś na dysku d:?), gra oczywiście oryginalna, łatka 7.0.2. Nie wiem, czy ma to jakiś związek, ale w tym samym czasie doszło jeszcze coś innego - ni z tego, ni z owego, włazi mi różowy kolor do skórki (np. tak ). W sumie z tym wszystkim dałoby się jakoś grać, ale w czasie meczu kuleczki też tak dziwnie skaczą (tzn. migają, raz w jednym miejscu, raz drugim, trochę niżej). Jakieś pomysły?

Jeśli takie pytanie już było, albo problem jest znany, to przekierujcie mnie - nie śledzę Suflera na bieżąco. Z góry dzięki.

petek14 Partyzant

25.08.2007 23:49    #3084     Sufler - Porady do gry - Bomboniera bezalkocholowa ?
hehe odniesc sukces z takimi repami to akurat wielkie wyzwanie :) mysle ze to niemozliwe... trzeba by bylo by mistrzem taktyki bo bedac jedynie selekcjonerem nie podniesiesz im atrybutow poprzez rezim treningowy...

Kendo Kashin Partyzant

24.08.2007 13:36    #3085     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Ja bym proponowal jednak rotacje w skladzie. Bo jesli stwarzasz okazje to napewno nie jest to problem taktyki. Nowy napastnik tez by sie przydal-jak bys kupowal to zwracaj uwage na takie atrybuty jak: wykanczanie akcji, opanowanie, koncentracja-to jest potrzebne zeby zawodnik nie mylil sie w 100% sytuacjach, przyda sie tez szybkosc albo gra glowa.

toszman Młody aktywista

22.08.2007 12:29    #3086     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Chlopcze po co wogole zmieniasz czesto taktyki? Ja gram od 4 lat ta sama w Wisle i zdobywam LM ;P
A taktyka zalezy przeciez od zawodnikow ;| Zobacz jakich masz i jakie maja umiejetnosci ;P I na ich podsawie wybierz skald i taktyke ;]

snake06 Partyzant

22.08.2007 12:22    #3087     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Gram juz kilka lat zawsze świetnie sobie radziłem nawet słabymi klubami. Zmieniam taktyki często, aczkolwiek nie bez przesady. Po prostu zawsze gdy grałem (choćby Charltonem) miałem ta samą taktyką na dom i wyjazd, a teraz z Millwall mimo iż mam mocny skład radzę sobie głównie u siebie, więc pomyślałem, że raz poprosić kogoś o pomoc to nie jest żaden wstyd.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

19.08.2007 20:34    #3088     Sufler - Porady do gry - brak formy
w rzeczywistosci tez zawodnicy traca forme ,wiec nie zmieniaj taktyki i nie dawaj odpoczywac (chyba ze maja mniej niz 80) po kilku kolejkach forma powinna sama wrocic.

v1n5anity Partyzant

18.08.2007 14:57    #3089     Sufler - Porady do gry - Link do taktyki pavlo99
http://rapid(...)tyki.zip

a na przyszłość polecam google.pl

robinho09 Młody aktywista

18.08.2007 14:39    #3090     Sufler - Porady do gry - Link do taktyki pavlo99
Witam. Wiem, że do takich pytań służy forum jednakże nikt nie odpowiedział tam na to pytanie. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktos ma link do taktyki 4-1-2-1-2 by pavlo99? Ponieważ
przy opisie nie znalazłem linku. Z góry dziekuję. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution