Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
08.09.2007 00:01    #3061     Sufler - Porady do gry - Sam sobie idz do kosza
Panie Sevilla_Fm radzę skorzystać z forum. Takie sprawy można tam załatwić (taktyki).
Nie trzeba nikogo obrażać.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Proletariat

07.09.2007 22:00    #3062     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
proszę bardzo: oto zakupieni piłkarze w sezonie 2005/06:
http://img25(...)5qw5.png
niestety nie z mojej przyczyny nie idzie kolejnych screenów wgrać na serwer imageshack...
mogę powiedziec o spektakularnych transferach:
Piotr Hernacki - kupiony za 20 tys. zł - sprzedany do Groclinu za 2,5 mln zł...
Apula Bete - kupiony za 700 tys. zł - sprzedany do Hapoelu za 7 mln zł...
Maciej Iwański sprzedany do Groclinu za 4 mln zł - w zamian za 400 tys. kupiłem Gargułe,
Robert Kłos sprzedany do Loko za 3,5 mln zł - w zamian kupiłem za 10 tys. Bronowickiego
Paweł Strąk sprzedany do Bełchatowa za 1,6 mln zł - w zamian kupiłem za 180 tys. Kuzmanovicia
Krystian Kalinowski sprzedany za 1,5 mln zł do Legii - w zamian kupiłem Pawła Żuka za 300 tys.
Dawid Plizga sprzedany do Korony za 1,5 mln zł - w zamian kupiłem (zaraz dołączy do zespołu) Andresa Jare za 240 tys.
Tyle spektakularnych transferów i zakupianie za nich świetnych zmienników a tańszych :) Co ciekawe zespoły które wydawały tyle pieniędzy na moich graczy sprzedawali ich po połowie sezonu za grosze...
jeszcze jakieś screeny spróbuje dodać jutro. Jeśli kogoś interesują szczegóły mojego treningu, taktyki etc proszę pytać 9593363 gg - często niewidoczny :)

Mieszko Partyzant

Grupa: Użytkownik
03.09.2007 13:36    #3063     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Graj diamentem, pokombinuj nad treningiem, weź pokupuj jakieś dobre talenty. Według mnie to częste zmiany taktyki są powodem porażek.

dull Młody aktywista

03.09.2007 10:54    #3064     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
zwracaj uwagę na morale poszczególnych zawodników przed meczem! a czy twoi zawodnicy pasują do tej taktyki - polecenia indywidualne????!!!!

DaReQ Partyzant

03.09.2007 10:27    #3065     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Wg mnie to zbyt czeste zmiany taktyki! Piłkarze nie mogą przyzwyczaić się do stylu gry i po prostu słabo grają! Spróbuj pograc troche na jednej taktyce i efekty powinny przyjśc!

fudi Przodownik pracy

02.09.2007 22:18    #3066     Sufler - Porady do gry - Pytanie Dla FAN-Królewskich....
Papajos chodzi o to, że o taktyki na suflerze nie pytamy....

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

02.09.2007 11:46    #3067     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Najlepiej jest grac w 1 sezonie 2 taktykami a zeby zawodnicy sie do niech dostosowali zaplanuj kilka sparingow i graj tymi taktykami na zmiane,jednej taktyki uzywaj gdy grasz z rywalami slabszymi a na rywali mocniejszych uzywaj drugiej taktyki,przyniesie to z całą pewnoscia sukces p[oniewaz rywal bedzie pewien ze zagrasz taktyka jakiej uzywales wczesniej i dostosuje swoj styl gry wlasnie do niej.Zmieniajac tak taktyke miałem serie 12 meczów bez porazki a w lidze zwyciezylem roznica 11 punktów,teraz w 2 rundzie kwalfikacji wygralem w pierwszym meczu na wyjezdzzie 4-0

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.09.2007 09:40    #3068     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Natomiast jesli masz problem z doborem taktyki graj sparingi i je testuj. Ja tez na poczatku mialem kilka taktyk do wyboru sprawdzilem wszystkie i wybralem ta najefektywniejsza dzieki ktorej odnosze najwieksze sukcesy :) Zmiana taktyki w trakcie sezonu moze byc niekorzystna jesli juz chcesz cos powazniej zmieniac to w okresie przygotowawczym :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
02.09.2007 00:54    #3069     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Zawodnicy potrzebują czasu, aby przystosować się do taktyki, częste zmiany nie przyniosą dobrego efektu. Podobnie, jakbyś co noc zmieniał miejsce snu - nieprzyzwyczajony do nowego pomieszczenia nie wyśpisz się odpowiednio.

Laionik Partyzant

01.09.2007 22:02    #3070     Sufler - Porady do gry - Pierwsze minuty
biały13 ja tez gram w calla(2 nie wiem jak ty) nick [FPS] Laionik :)
a tak a propo w pierwszych minutach wg mnie bramki traci się przez o że może jest błąd w inbstrukcjach dla zespołu po stracie bramki nie przystosowuja sie do taktyki tak bardzo i grają lepiej. drugim powodem moze byc niski poziom koncentracji u obroncow, u bramkarza niski poziom refleksu i przewidywania

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution