Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Karp Wigilijny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No i jest też trzecia opcja - czy "forma" w sensie oceny za mecz ma znaczenie od taktyki. Odpowiedź: tak, jak również od rozmowy motywacyjnej i w mniejszym stopniu od innych pozameczowych czynników.

kurzy13 Młody aktywista

nigdy w FMie nie wykonasz identycznego meczu. wszystko zalezy od rozmowy motywacyjnej i taktyki dobranej do przeciwnika. moze twoj asystent po prostu ma wysokie prowadzenie druzyny i motywacje.
ale nie warto powtarzac meczy porazka powinna nas czegos nauczyc a nie powtarzac mecze do skutku...

szczyglarz Partyzant

Gram sobie Valencia i ostatnio byłem w Superpucharze Hiszpani z Barceloną. No więc biorę i zapisuję grę (robię to tylko przed megaważnymi meczami). Niestety przegrałem i wczytuję grę. Potem biorę ulrop i patrze a tu 6:0 dla mnie!!! Popatrzałem na taktykę Barcelony. Grali inną taktyką. Wszyscy katalończycy mieli bardzo słabą formę (5,4 thuram nawet 3).

Proletariat

23.09.2007 10:51    #3054     Sufler - Porady do gry - DIABLO
To dowiem się dlaczego tej taktyki mi nie wykrywa?
Może zamiast gadać o Wrogach ludu pogadamy o taktyce :|

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

21.09.2007 19:37    #3055     Sufler - Porady do gry - Wzrost i waga
Od wagi i wzrostu zależy typ zawodnika. Może być to szybki i zwinny Leo Messi, albo wysoki i ociężały Jan Koller. Te atrybuy są bardzo ważne dla twojej taktyki jak i sposobu gry.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Megaworior Partyzant

18.09.2007 14:12    #3056     Sufler - Porady do gry - Słabe staty dobra gra?
Poprostu ten zawodik posuje doskonale do tej taktyki a inny nie to tez duzo daje

Micro Ice Młody aktywista

15.09.2007 13:58    #3057     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
też tak miałem z łęczną pomagała zmiana taktyki na kontrataki :)

qx22 Partyzant

12.09.2007 20:05    #3058     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
Siema! Mam problem. Zaczalem nowa gre na bazie FMPoland Fudiego i prowadze Lecha. Moj problem tkwi w tym ze zeby wygrywac na kazdy mecz musze uzywac innej taktyki. Np. mecz z Ległą na wyjezdzie wygralem 1-3 a zaraz w nastepnej kolejce dostalem pod rzad 5 razy na wszelkich znanych taktykach z Odra Wodzislaw ;/ I tak co mecz musze zmieniac taktyke i dziwne jest tez to ze tak sie dzieje tylko w polskiej lidze ;/ U Was tez tak jest?? POMOCY!

hgrecto Partyzant

09.09.2007 16:02    #3059     Sufler - Porady do gry - hits and tips by m.vaughan 07
a tak na marginesie zna moze ktos z was jakas stronke z najlepszymi taksami do fm'07 ?
lub samą nazwe killera taktyki.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
08.09.2007 07:03    #3060     Sufler - Porady do gry - Sam sobie idz do kosza
Proponuję przeszukać zasoby Suflera -> http://www.cmrev(...)=taktyki
Jest u nas wiele tematów dotyczących taktyk.
Jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi na nurtujące cię pytanie spróbuj szczęścia na CMF. Tutaj masz link do odpowiedniego tematu -> http://forum(...)opic=495

Otrzymałeś status "reakcjonisty".
Cytuję zasady Suflera:
"Status Reakcjonista można uzyskać poprzez:
zakładanie tematów nie wymagających pomocy innych użytkowników, a mających na celu wyrażenie opinii, reklamę innej strony/dodatku/forum, zapytania w stylu "którę ligę wybrać, jaką grać taktyką lub jakich polecacie zawodników".

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution