Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2007 20:28    #3001     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Myślę,że najpierw powinieneś napisać jakiegoś e-maila do adminów,czy jest możliwość dodania takiego działu ,a potem dopiero nas pytać o zdanie . My tu g**** możemy :) miło by było jakby była możliwość zobaczenia czyjegoś nr GG,wtedy mógłbyś spytać o taktyki .

Piotrś Młody aktywista

26.11.2007 20:17    #3002     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
hmm no to mnie klim przekonałes;) taktyki całe nie ale nowinki albo cos w tym stylu jak najbardziej... ja gram juz z 4 latka w tego typu gry ale nadal dopiero dochodze do nowych spraw:) zreszta sam nie wiem czy wyslał bym moją taktyke:P jakoss nie lubie sie w tym temacie dzielic z nikim nigdy hehe xD

baju Partyzant

26.11.2007 19:56    #3003     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Może i będą takie osoby. Każdy kiedyś był początkujący. Gdy zaczynałem grać w CM3, też początkowo miałem problemy z taktyką. Ale nawet doświadczeni gracze i dobrzy stratedzy czasem potrzebują świeżości, spojrzenia kogoś innego. Dlatego taki dział przydałby się całkiem sporej liczbie graczy.

Zresztą kto nie chcę, nie wchodzi w dział Talenty, więc kto by nie chciał, to by nie korzystał z działu Taktyki.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2007 18:49    #3004     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Żeby była jasność nie przeszkadza mi dział w formie nowinki taktyczne...
tylko to aby opisywać w nim cała taktykę krok po kroku, a już absolutnie jestem przeciwny temu aby zamieszczać gotowe taktyki do ściągnięcia !

Co do opowiadań karier itp. proponuje zapis meczu zamiast taktyki, widzimy jak gra drużyna, jak jest ustawiona itd. , ale nie widzimy szczegółów.A to czy mamy na tyle własnej inwencji aby w taki właśnie nasz Dream Team grał, to już zależy tylko od nas.

Wniosek : Wilk syty i w owca cała, dostajemy podpowiedz, a reszta jest historią

Ach jeszcze jedno ...
Mam dziwne przeczucie że całkiem spora cześć osób popierających założenie takiego działu, powinna pisać zamiast : jestem słabym taktykiem - stwórzcie taki dział , szukam taktyki która nie można przegrać - vide Diablo.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2007 18:25    #3005     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Ludzie... Przecież każdy ma prawo grać tak jak chce. Nie zabraniajcie komuś używać czegoś jeśli tego chce i nie szkodzi innym. Czyli opowiadania Bartosha!, teksty opisujące taktyki też mają zniknąć? A może ktoś np. uwielbia bawić się taktyką a nie znosi ustawiania treningu. To co? Ma się męczyć z tą grą? Ma się do niej zniechęcić, bo nie sprawia mu przyjemności? Oczywiście, są ludzie, którzy z tym przesadzają ale to już ich sprawa, ich decyzja.

Nie chcecie z tego korzystać to proszę bardzo. Nikt Wam nie każe zaglądać do działu talenty, nikt Was nie zmusi do oglądania działu taktyk, którego powstanie popieram.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
26.11.2007 18:24    #3006     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Panowie to byłby świetny dział dla początkujących. Ja na przykład nie kopiowałbym kogoś pomysłów taktycznych ale dyskutowałbym na temat jego taktyki itd. Oczywiście nie jestem amatorem ale interesują mnie taktyczne doznania innych.

Jeżeli powstałby taki dział to przecież nie musicie tam zaglądać. Mi się nie podoba dział talenty, przechwałki(w tej formie) ale wiem, że są tacy którzy tam zaglądają i szanuje to. Jest dział niech piszą. Ja poprostu staram się je omijać.
Oczywiste jest to, że tylko w jednym temacie lud będzie pisał o taktykach. Powstawanie osobnych tematów o będzie zakazane(tak jak teraz). Koniecznością będzie lekka zmiana Zasad ale chyba nie jest to problem.

Dlatego tak jak ja szanuję tamte działy proszę Was o uszanowanie naszych( w szczególności sefko1) starań o dział taktycznych rozważań.
Wasze opinie są cenne i rozumiem Wasze argumenty ale postarajcie się także zrozumieć Nas.

Jestem zdecydowanie na tak. I popieram inicjatywę.

Taktyka to zawiła i skomplikowana część FMema.

Z nadzieją na pozytywne rozpatrzenie wniosku sefko1.
9pucek-
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Piotrś Młody aktywista

26.11.2007 16:54    #3007     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
dział taktyki- nastepnie kazdy moze wyslac taktyke dobrze opisana(cos na wzór talentów?:) ja za takim czyms jestem za;) ale trzeba do tego odpowiednich ludzii:D

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.11.2007 15:00    #3008     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Moze nie zeby powstal dzial na wzor talentow... Ale taki temat o taktykach na Suflerze bylby dosyc ciekawy. ja wszytsko rozumiem to nie forum tu sie pomaga, ale skoro jest temat Przechwalki to badzcie konsekwentni w tym co robicie i zrobcie Taktyki z przypinka 'ważny temat'.

jaruone Młody aktywista

26.11.2007 14:50    #3009     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
jestem jak najbardziej za - sam miałem problem z dobraniem odpowiedniej taktyki, przez przypadek udało mi się skonstruować dobra taktykę wyjazdową jednak dalej nie czuję się pewnie w tej materii - słuchając Gmocha, Engela i Szaranowicza podstaw taktycznych raczej nie ogarnie się.

ps.strzałki do tyłu dla napastników oznaczają że wracają gdy się bronię??
głupie pytanie (bo zapewne tak jest) ale w wyjazdach mi się tak sprawdza dobrze (ktoś kiedyś wspomniał że gra tak "na codzień" i czasem przeciwnik z połówki wyjść nie może - stan sprzed patcha)

sefko1 Przodownik pracy

26.11.2007 11:47    #3010     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
@Grzechoo
Osobny dział TAKTYKA to było by super. Ludzie mogliby zgłaszać swoje ciekawe taktyki. Można by je testowac i najlepsze ciekawie opisać i zamieśćić na stronie, tak jak talenty (juz raz w super sposób była opisana taktyka "diament";).
Potem można by o nich dyskutować.
Mógłby byc też poddział "PORADY", gdzie każdy mógłby pytać o problemy z ustawieniem, bądź zespołu, bądź poszczególnych graczy.
Napewno "taktyka" zasługuje na poważne potrakowanie przez cmrev.
Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution