Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

loc187 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2007 20:32    #2981     Sufler - Porady do gry - Skrypty ?
przecież pinco zmieniał taktyki. chyba nie skumaliście o co chodzi.

ja w FM07 miałem wrażenie, że są mecze, których nie mam prawa wygrać. nieważne co bym nie robił to rywal zawsze obrabiał straty. w FM08 za krótko gram żeby to stwierdzić, ale to daje do myślenia.

pinco Partyzant

30.11.2007 20:25    #2982     Sufler - Porady do gry - Skrypty ?
ehhh rozumiem ze moze to byc kwestia taktyti bo to napewno jest kwestia taktyki ale chodzi mi o te powtarzajace sie rezultaty.... ;|

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Popadacie już w skrajności. Rozumiem że FMM to jest oszukiwanie (zmiana parametrów piłkarzy, kondychy, kasy klubu itp.), ale ustawienie piłkarzy przy rożnym też? Ale nie będę wgłębiał sie w ten temat i polemizował z wami. Powiem tylko jedno: Jeśli ktoś chce znać się na FM-ie, to musi poznać wszystko jego aspekty. Te "złe" również. Dlatego sprawdzę to taktykę. Być może jakieś wnioski nasuną mi się po przetestowaniu tej taktyki i poprawię swoją.

jaruone Młody aktywista

zbastujcie - jak komus nie przeszkadza korzystanie z czyiś patentów, niech śmiało korzysta.
jak ktoś lubi sobie wyszperać FMScoutem zdolnych młodzików - niech to robi
jak ktoś chce mieć gotową taksę "na wygrywanie" - niech sobie ściąga gotowe taktyki z

internetu.jak ktos nie chce grać samodzielnie - to mu tanio sprzedam filmiki z nagranymi moimi meczami - popatrzy sobie,i gry kupowac nie będzie musiał - same korzyści :P

co do skuteczności tego ustawienia - jak Wam wpadają bramki i cieszycie się że wygrywacie "ba na cmrev ktoś wrzucił fajny patent" i sprawia Wam to radość to nie ma sprawy przecież nic się nie dzieje.

innym nie sprawia to radości i wola "po swojemu" - ich wola.
a zabójcza skuteczność tego elementu gry jest w pewnym sensie oszustwem (wykorzystaniem słabości komputera) - w realnym świecie taki patent nie miałby racji bytu.
Widzieliście jakiś zespół co ma "super rozgrywanie ofensywnych rożnych" ??
Ja widziałem tylko jeden - Sevillę i Andreasa Palopa strzelającego bramkę na 2-2 w 1/8 UEFA - tyle że to był fart...a nie "patent"

#@piterek@# Młody aktywista

Z tego co tu niektorzy pisza, wnioskuje ze dzial taktyka, jesli bedzie to napewno ktos mowil ze ten kto uzywa jakies taktyki z tego dzialu to oszukuje.
9pucek- czyli jak np. ja wymysle jakis sposob na bramki, to osoba ktorej o tym powiem bedzie oszukiwac ??

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

28.11.2007 21:49    #2986     Sufler - Porady do gry - Taktyka LECH Poznan .
Ludzie!!!!!!!!!!!!
Sufler to miejsce do rozwiązywania poważnych problemów.A jeśli macie taki problemy jak wybór taktyki to zostańcie przy simsach.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

28.11.2007 20:42    #2987     Sufler - Porady do gry - Taktyka LECH Poznan .
"na kazdy sparing miałem inną taktyke" - heh mógł bym tu zacytować choćby z samouczka dołączonego do Fm-a , ale tego nie zrobię ... tylko napiszę od siebie : pamiętaj o zgraniu zespołu, częste zmiany taktyki nie wpływają na to pozytywnie, jak duża rotacja w składzie - dodam jeszcze, że w moim przypadku nowe taktyki zaskakują po około 3 do 5 spotkań, a na morale zespołu w rozmowach motywacyjnych stwierdzenie "wierzę w twoje umiejętności" - czy jakoś podobnie :)

Peniukk Partyzant

28.11.2007 16:28    #2988     Sufler - Porady do gry - Taktyka LECH Poznan .
Witam , mianowicie moj problem polega na tym ze nie moge dobrac odpowiedniej taktyki do Lecha Poznan . Patrze na morale oraz na kondycje , na kazdy sparing miałem inną taktyke i zadna sie nie sprawdziła , 4-4-2 , 3-5-2 , 3-5-1-1 , moze doradzicie jaką wy gracie taktyką ? Pierwszy mecz ligowy z Jagielonią zremisowałem 1:1 :(
Grając przedtem reprezentacją Polski , dobrałem swietną taktyke 3-4-2-1 i doszedłem na półfinalu gdzie musiałem uznać wyzszosc Francuzow ;DD .

Proletariat

28.11.2007 12:56    #2989     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
To w takim razie ja mam kilka pytanek odnośnie taktyki i uważam, że ten dział jest odpowiednim miejscem, żeby je tu zamieścić.
Mianowicie, jeżeli ustawię piłkarzom w ustawieniach indywidualnych odpowiednie nastawienie (defensywne, ofensywne, w zależności od pozycji) to czy zmiana nastawienia zespołowego coś wniesie do gry zespołu? (logicznym jest, że powinno tak być, chcę się tylko upewnić)
Drugie pytanie to z kolei pytanie o opcję ścisłego krycia. Ogólnie moja taktyka przewiduje krycie strefowe (z wyłączeniem środkowych obrońców - oni mają 1 on 1), tak więc co da w moim przypadku zaznaczenie opcji 'ścisłe krycie'? Czy będzie niosło to za sobą jakieś niebezpieczeństwa?
Z góry dziękuję za odp. Pzdr.

wojciak Partyzant

27.11.2007 20:05    #2990     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
Dział "Taktyka" - jak najbardziej, ale na zasadzie felietonów.

Jeżeli ktoś w tej chwili ma problemy z taktyką w FMie to zapraszam na grono.net - tam klikamy na "grona i fora --> Gry i zabawy --> Football Manager 2007/2008
Polecam przyklejony temat "Nareszcie ktoś profesjonalnie podszedł do taktyki!!!"

Grafika... ludzie, nie ważne czy te face i logo packi są legalne czy nie, bo NIKT nie będzie nikogo za to ścigał. Myślicie, że np. Maciek Żurawski zaskarży jakiegoś fana za to, że za darmo i w dobrej wierze udostępnił w sieci jego foto jako dodatek do gry piłkarskiej? Prasa by go zniszczyła.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution