Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

miszczu212 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2007 23:06    #2951     Sufler - Porady do gry - (za) duzo traconych goli?
dzieki za pomoc, slorzystam ze wszystkiego ale nie z taktyki:-) jest twoja, ja sam musze wymyslec maszyne do wygrywania. sam rozumiesz, ambicja mi nie pozwala:-)

miszczu212 Partyzant

18.12.2007 23:01    #2952     Sufler - Porady do gry - (za) duzo traconych goli?
teraz taktyki nie zmienie bo nie zdaza sie przestawic na nia, ale sprobuje te polecenia

K@rim Młody aktywista

17.12.2007 19:11    #2953     Sufler - Porady do gry - Strzały na bramkę
O ja pier...dziele!!! jak sie szybko pisze na klawiaturze to sie mozna pomylic... zachwile ktos sie doczepi ze nie uzywam polskich znakow... A wracajac do tematu--- Zatrudnilem nowych trenerow od taktyki posiadani pilki i strzalow... jest troche lepiej bo czesciej trafiaja ladne bramki w okienko ale nadal bardzo czesto strzelaja w bramkarza... wieksze postepy zauwazylem w taktyce i posiadaniu pilki... nowi trenerzy maja oczywiscie po 7 gwiazdek

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.12.2007 21:36    #2954     Sufler - Porady do gry - Udział playmakera w grze
Wiem, że on pisze pewnie kolejny poradnik ale dotąd sufler służył czemu innemu. Raczej rozwiązywaniu problemów niż zbieraniu opinii. Ale to admini wyznaczają ścieżkę i skoro pozwalacie to spoko.

Nie wiem czy dane tutaj zebrane będą rzetelne każdy może napisać jakieś głupoty...

A co do tych podań to jest to zależne od bardzo wielu czynników:
typu rozgrywającego, jego umiejętności, naszej taktyki, przeciwników, taktyki rywala itp.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Piotr Sebastian Młody aktywista

12.12.2007 21:18    #2955     Sufler - Porady do gry - % posiadania piłki
Wszystkich, którzy stosują jakąkolwiek taktykę z wykorzystaniem 5 pomocników (DM, M lub AM) proszę o podanie średniego % posiadania piłki w tych meczach przez Waszą drużynę i jednocześne zaznaczenie nastawienia tejże taktyki (ofensywna, defensywna lub zbalansowana).

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

10.12.2007 20:13    #2956     Sufler - Porady do gry - KASA
wątpię aby był to bug, raczej kwestia taktyki, na swoim przykładzie (gram OE) mogę powiedzieć, że bramki z dystansu nie są aż taką rzadkością, zwłaszcza lobiki z połowy boiska gdy w naszej lidze zaroiło się od 3ligowych południowo amerykańskich GK :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
10.12.2007 17:05    #2957     Sufler - Porady do gry - trudności taktyczne
Według mnie rozgrywka jest wtedy trudniejsza. Wydaje mi się, że nasze słowa w rozmowie motywacyjnej przynoszą mniejsze skutki. Morale zespołu jest niższe - na początku gdy obejmujemy klub. Nie wiem czy ma to jakiś związek z nauką taktyki naszych graczy ale być może.

Zawsze gram jak amator bo myślę, że gra jest wtedy trudniejsza.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

loozeer Partyzant

09.12.2007 23:06    #2958     Sufler - Porady do gry - brak skutecznosci
Oprócz tego co wyzej wypisal Pawisco mozesz takze sprobowac lepiej motywowac swoich pilkarzy, bo to jest bardzo wazny element gry, wiele osob twierdzi takze zeby nie zmieniac czesto taktyki, a moim zdaniem czasami bywa to oplacalne. FM 2008 jest juz bardzo realny(oczywiscie pomijajac bledy,nie mozemy zapomniec ze to tylko gra) i przeciwnik po 3 czy 4 spotkaniach potrafi znalezc sposob na twoja stndardowa taktyke.

Dasz rade mozliwosci jest wiele, kombinuj,kombinuj i jeszcze raz kombinuj :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.12.2007 22:58    #2959     Sufler - Porady do gry - brak skutecznosci
1. Zmiana taktyki.
2. Udoskonalenie treningu.
3. Wymiana kilka zawodnikow.
4. Stosuj rotacje w skladzie.

Jestes menedzerem i na pewno sobie poradzisz nie ma sytuacji bez wyjscia. Powodzenia.

pierdutka Przodownik pracy

09.12.2007 18:26    #2960     Sufler - Porady do gry - Lagi
No on grał normalnie , a ja czekałem 10 minut jak mi się ekran taktyki włączy :( hehhh . Wszystko powyłanczane typu Firewolle itp. Iwęc nie wiem czzemu tnie ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution