Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Piotrś Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2007 13:59    #2941     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
loozer jesli sam rozkminisz ten problem to satysfakcja bedzie wieksza;) Trudno trafic narazie w ta gre;P jedni radzą sobie lepiej inni gorzej xD nikt Ci nie da raczej taktyki gotowej...PS ja tez zaczynałem diamentem bez zadnego pozytywnego skutku... radze zmienic:P j

Lesio Partyzant

26.12.2007 16:10    #2942     Sufler - Porady do gry - Problemy z silnikiem meczowym
Coś czuje, że na wczorajszym dniu skończyła się moja przygoda z FM2008!
Może Wy czaicie o co chodzi, bo ja straciłem już koncepcję!
Gram już trzeci sezon moim Wigan, ale co się ostatnio dzieje w grze przechodzi ludzkie pojęcie!
Dwa poprzednie sezony zakończyłem na 8 miejscach, a mój skład znacznie się zamocnił, ale to co dzieje sie ostatnio w meczach to masakra!
Żaden mecz od bodaj sześciu spotkań nie jest normalny, a mój klub pogrąża się w kryzysie!
Żeby nie było w FM gram od 2005 r.
Przykłady:
Mecz z MU oni oddali 1 celny strzał na bramkę a ja 17 i 9 celnych i przegrałem... 2:1!
Gole traciłem w 1 i w 90 minucie!
Później mecz z Villą, po 25 minutach prowadzę 3:0, o dziwo Asto Villa zreinkarnowała się w ostatnim kwadransie i skończyło się 3:4 dla Villi!
Albo jeszcze jeden mecz z Newcastle, u nich Smith dostał czerwień na początku meczu i osłabieni w trzech akcjach po rząd strzelili mi 3 gole w 5 minut! Nawet taktyki nie zdążyłem zmienić!
NIe mówię już, że jeżeli strzeli się więcej niż 3 gole w pierwszej połowie, to nie ważne co by się mówiło w przerwie, przeciwnik zawsze! wygra drugą część meczu, choćby był słabiutkim klubem!
SILNIK MECZOWY TO PORAŻKA!
Mówiono, że nowy manager ma być trudniejszy niż wcześniejsze(dla mnie może być jeszcze trudniejszy), ale czemu jest niedorzeczny!
A i jeszcze beznadziejny pressing, masa rzutów wolnych z których padają bramki, albo dziwne serie(np 10 spotkań, w których nie tracę gola, a pózniej 10 spoytkań, w których tracę ponad 20 bramek, mimo, że przeciwnicy podobni, a taktyka ta sama).
O tym, że prowadząc w 80 minucie 2:0 wcale nie można być pewnym zwycięstwa nawet nie wspominam!
Poprzednie FM-y były za łatwe, ale mecze w tym przypominają mi amerykańskie filmy dla dzieci w stylu "Wielkie Kaczory", czy "Karate Kid"!
To nie dla mnie, niestety...

alastor Partyzant

Z radością informuję że zdobywcą pierwszego gola główką po rożnym został Milivoje Novakovic! :D

Dzięki:
K@rim: odkąd wgrałem patcha problem zniknął [tak myślę skoro pierwszy (i drugi, z resztą w tym samym meczu) gol już za mną :)], więc miałeś rację z tym że to bug w oryginale

Pawisco & Gentleman: Wasze taktyki są już teraz skuteczne :D

k-u-b-a1 Przodownik pracy

26.12.2007 12:49    #2944     Sufler - Porady do gry - Swoboda Taktyczna
jakie daje efekty? zazwyzcaj więcej goli strzelonych, jak i straconych x) zależy od taktyki jaką grasz..

omega Młody aktywista

26.12.2007 11:21    #2945     Sufler - Porady do gry - BUGi pytania
potwierdzaja to osoby wlasnie takie jak Ty. Ustawic byle co wziasc same gwiazdy i jazda rozwalamy wszystkich To juz nie te czasy ze wezmie sie dobry klub dokupi sie 2-3 zawodnikow i masz wszystko w 1 sezonie Oczywiscie jest to mozliwe ale wkoncu trezeba poswiecic sporo czasu na dobor taktyki i wlasnie na rozpracowanie przeciwnika

alastor Partyzant

No niestety jak było tak jest ;/ niezależnie od taktyki ;/

K@rim: to by się zgadzało bo nie gram na łatce. Jak zaczynałem to chyba jeszcze jej nie było albo nie wiedziałem że już jest :D Teraz to już żal mi przerywać tą gre :P

omega Młody aktywista

ludzie ogarnijcie sie;] tylko placz i zgrzytanie zebow;]
ja gram w marnej orange ekstraklasie Legia i w 1 sezonie mistrzostwo puchar ligi i dojscie do finalu pucharu polski teraz jest 2 sezon jestem 1 majac lekko przewage nad lechem caly czas gram w pucharze polski i ligi Osobiscie tez widze problem ze skutecznoscia ale to nie jest tak ze nic nie wpada Moze po prostu macie kiepska taktyke ofensywna? moze popelniacie najwiekszy blad FM2008 czyli ustalecie takktyke pod siebie a nie pod zawodnikow? moze dajecie im sprzeczne informacje co do taktyki (np gra defensywna i ustawione raidy do przodu) zawodnik zwyczajnie wtedy nie wie co ma robic;]

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

21.12.2007 13:14    #2948     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Noo dla mnie skoro sa talenty to powinny byc tez taktyki. Na zagranicznej Fm Underground jest cos takiego i jakos widze w tym sens bo na pewno pomoze mniej doswiadczonym ;]

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.12.2007 10:14    #2949     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Poważnie mówiąc, to przydałyby się takie taktyki, a następnie ich opisy np.
"Taktyka 123456 najlepiej sprawdza się w klubach: Wisła Kraków, Lech Poznań, AS Roma (...) polega na tym, najlepsi zawodnicy jakich spotkałem w grze, a byliby przydatni w mojej taktyce, to..." mniej-więcej coś takiego.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

19.12.2007 09:56    #2950     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
ja mam akurat trochę inne zdanie na ten temat, a mianowicie uważam że przede wszystkim ALL wirtualnych managrów leży i kwiczy ... zwłaszcza jeśli chodzi o rozgryzanie taktyki nie przewidzianej przez twórców ... druga sprawa że jeśli mamy trochę talentu do wyszukiwania gwiazdek, i treningu to prędzej czy później zrobimy nawet z przeciętniaków drużynę championów, czego wirtualni managerowie również nie potrafią, teraz dodajmy 1+1 i wychodzi na to że aby nie dochodziło do wyników dwu cyfrowych komp musi się czymś ratować i z tego się biorą takie a nie inne dziwne sytuacje...

bo w te szumne zapowiedzi o rozgryzaniu przez kompa naszej taktyki to trzeba nazywać jasno i wyraźnie GÓWNO PRAWDA ... skoro wystarczy zmienić jedno (dosłownie jedno z poleceń) dla któregokolwiek z zawodników aby komp musiał rozgryzać naszą nową taktykę przez lekko licząc kolejne 3 sezony

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution