Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

miszczu212 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.01.2008 13:27    #2901     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne w FM 2008
ja nie stosuje zadnej kiler taktyki.
poustawialem wszystko sam, troche obserwowalem i teraz w sezonie 10-12 bramek strzelam z rogów.
wystarczy pokombinowac

Perez były Minister Literatury

16.01.2008 19:34    #2902     Sufler - Porady do gry - Pytanie do administracji
pierdutka: taktyka przyszła wraz z opisem (mail dotarł do nas wczoraj o 9:12, odpowiedź wyszła o 11:38 na mail, z którego pisałeś). Sprawdzałeś pocztę?

Jeśli nadal brak odpowiedzi, to w skrócie - idea jest jak najbardziej szczytna i taki tekst może pójść, ale:
- my opisu za Ciebie nie zrobimy, bo nie testowaliśmy tej taktyki
- ten opis z maila, to... mail :) Spróbuj "ubrać" to w jakąś formę literacką, choćby coś w stylu http://www.cmrev(...)218.html
- brakuje choćby takich informacji jak: co zrobić jak przegrywamy, jakich zawodników polecasz, ewentualne korekty w taktyce w końcówce spotkania, w przypadku czerwonej kartki itd.

Samo to, że dodamy taktykę z opisem: "duzo goli, wszystko sie wygrywa itd." to trochę mało. I jeszcze raz sprawdź maila.

wolek1986 Partyzant

16.01.2008 18:29    #2903     Sufler - Porady do gry - Taktyka w FM08
Witam Jak każdy użytkownik cmrev.com uwielbiam Football Manager. Jednak FM08 nie daje mi takiej satysfakcji. Z jednego powodu- TAKTYKA. Jaką bym nie zastosował to zawsze jest źle. Prowadzę Widzew Łódź. Jestem typem managera, który lubi tanio kupować i drożej sprzedawać lecz tylko zawodników, którzy furory u mnie nie zrobią. Potrzebuje konsultacji z dobrym taktykiem, bo ja za "Chiny Ludowe" nie mogę jej dobrać. Moi piłkarze grają 8 zwycięstw pod rząd a potem 10 meczów bez wygranej. Może to wina ,że uwielbiam stawiać na młodzież ale na litość boską u mnie średnia CA to to niecałe 130 więc nie wiem. Mam zespół typowo do taktyki 4-4-2 Mam dobrych skrzydłowych i bocznych obrońców. Najgorzej jest w obronie. Mimo iż mam Navasa na bramce i niezłych środkowych obrońców (dobrze grają głową i są dość szybcy) to tracę dość sporo bramek. Niekiedy napastnicy mi się zacinają. Mimo iż mam ustawioną grę na skrzydła to skrzydłowi nie szarżują ( mają drybling,szybkość, dośrodkowania na poziomie 15-17) Na prawdę nie wiem jak zrobić aby piłkarze grali pressingiem. Screen z 1-wszym zespołem dam poniżej. Proszę o pomoc Pozdro

pinco Partyzant

16.01.2008 16:59    #2904     Sufler - Porady do gry - Pytanie do administracji
pewno wiekszy opis bedzie w samym opisie taktyki nie !?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
14.01.2008 17:31    #2905     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA
Ofensywna. Poszukaj sobie opisu diamentu na CMREV.

Pytanie o taktyki na suflerze jest nie mile widziane przez Expertów, a także przez niektórych użytkowników np. mnie.

Poczytaj zasady: http://cmrev.com/sufler/zasady.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Cannigia10 Młody aktywista

14.01.2008 10:06    #2906     Sufler - Porady do gry - Posiadanie piłki i krycie
gram Wisłą i wiem że złe taktyki dobieram. Ciągle co mecz dwa muszę zmieniać...Niby dwa mistrzostwa i dwa superpuchary + PLP ale gra pozostawia wiele do życzenia...

k-u-b-a1 Przodownik pracy

13.01.2008 19:30    #2907     Sufler - Porady do gry - Co do taktyki ..
ty jestes managerem, sam powinienes miec wizje swego zespołu.
grasz Realem, wiec powinienes grać ofensywnie. Ani Saviola, ani Rudy nie grają zbyt dobrze głowa, wiec raczej długie podania odpadają. Twoi zawodnicy maja dobrą technike, wiec zalecałbym krótkie podania.
Na tym polega właśnie ustawianie taktyki pod swój zespół. Życzę powodzenia ;)

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

13.01.2008 19:28    #2908     Sufler - Porady do gry - Co do taktyki ..
poczytaj temat o diamencie ale w fm 2008 inaczej działają taktyki :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

masseur Partyzant

13.01.2008 19:08    #2909     Sufler - Porady do gry - poradnik do gry
Marcin: rolą managera jest dobór taktyki i piłkarzy, więc co do poziomu merytotrycznego tak naprawdę nie możemy ci pomóc, bo twoja rozgrywka stałaby się naszą :) Jeśli chodzi ci o obsługę gry to po prostu uruchom próbną grę i popróbuj jak się ustala taktykę itp. a dopiero potem weź się za normalną karierę i odnoś sukcesy

marcin89 Partyzant

13.01.2008 19:01    #2910     Sufler - Porady do gry - poradnik do gry
jest moze jakis poradnik do gry lub taktyki??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution