Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. Ja z rzutami roznymi az takich problemow nie mam. Fakt - czestokroc powtarzane sa wiele razy, ale zdarzalo mi sie strzelac bramki z kontry po rzucie roznym, zdarzalo mi sie takie bramki tracic, zdarzalo mi sie za pierwszym razem z rogu strzelac. Takze mysle, ze to troche teoria spiskowa=) Bledow bym sie jakos nie doszukiwal. Tyle tylko, ze ja gram na wersji 8.0, moze patch cos zmienil w tej materii (jesli oczywiscie grasz na patchu). Moja rada - pokombinuj z wykonywaniem rogow (kombinowac tu mozna dowolnie, nie wplywa to na zgranie zawodnikow, inaczej wiec niz w przypadku zmiany taktyki), sprobuj dac kogos na krotkie rozegranie, u mnie to skutkuje.

2. Ja z wolnych strzelam sporo bramek. Takze znow podobna sytuacja - problem mysle, ze lezy w sposobie rozgrywania tych stalych fragmentow. Daj kogos, zeby stal w murze i zaklocal jego spojnosc (jest taka opcja). Ja z wolnych strzelam w co 3 meczu.

3. Kibice wyciagaja opinie ze sredniej ocen, nie z minut spedzonych na boisku. Nie oszukujmy sie - jak inaczej komputer ma to oceniac? Piatti dostal oceny 6-7-6, kosztowal Cie iles forsy, a wczesniej gral w rezerwach. Skoro wydales na niego pieniadze zalozmy w sierpniu, dales grac po ilus miesiacach, a tam mial slabe oceny - kibice beda niezadowoleni. Komputer po prostu nie jest w stanie zanalizowac - tworzac opinie kibicow - takich czynnikow jak ilosc spedzonego czasu na boisku, prokurowanie karnych, ambitna gra i tworzenie zagrozenia itp. Tym bardziej nie potrafi 'przejrzec' Twojej - cokolwiek slusznej - strategii polegajacej na tym, ze jak pilkarz jest mlody, to ma jeszcze czas itp. Takze moja rada w tym przypadku - albo to olej, bo nie wplywa to chyba na nic (nie widzialem jeszcze, zeby pilkarz sie speszyl po nieprzychylnych opiniach kibicow), albo daj mu wiecej grac od poczatku - wtedy Piatii bedzie mogl sie wykazac i miec lepsze oceny.

Pozdrawiam.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Mati 95 Partyzant

06.02.2008 20:43    #2872     Sufler - Porady do gry - Super Taktyka
szukam taktyki która ma na zadanie gre defensywną i zarazem ofensywną i zeby padało wiele bramek testowałem diament ale przegrywałem i remisowałem prawie każdy mecz a grałem sportingiem lizbona:
porażki z varzim,santa clara,nacional,naval,leixoies a przede wszystkim z Fc Baku
Pomocy jestem na włosku (dzieki za rady i taksy)

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2008 20:31    #2873     Sufler - Porady do gry - Super Taktyka
Sufler jest miejscem gdzie pytania dotyczące taktyki nie są mile widziane*
I znowu podpadłem adminom :/
Sorki za drugi post i byki w pierwszym.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.02.2008 20:19    #2874     Sufler - Porady do gry - Super Taktyka
Słuchaj nie ma takiej taktyki i taki temat był już wielokrotnie poruszany.Radzę zapoznać się z zasadami i próbować samemu rożnych wariantów taktycznych.

artusa Partyzant

05.02.2008 23:55    #2875     Sufler - Porady do gry - Posada selekcjonera reprezentacji
jezeli reprezentacja nie ma menedzera to klikasz prawym przyciskiem na nazwe repry i klikasz zloz podanie o prace, mozesz tez wyslac podanie z ekranu taktyki tej repry/klubu

naimad83 Młody aktywista

Perez ja mogę wysłać do redakcji znalezione w internecie informacje dotyczące taktyki jest to mały zbiór zapisków.
Musiał tylko by ktoś to w jakiś odpowiedni sposób streścić.
Między innymi zapiski wykonywania rzutów rożnych, wolnych, autów itp.

naimad83 Młody aktywista

Pawisco otóż to jest link do brytyjskiego forum fm.
Tu można znaleźć ciekawe tematy dotyczące taktyki.
polecam

http://www.fm-br(...)rums/...

Gobbi Partyzant

01.02.2008 20:28    #2878     Sufler - Porady do gry - Taxy w FM2008
Tutaj będzie prowadzona dyskusja na temat taktyki, którymi gracie w najnowszej odsłonie kultowej serii, jaką z pewnością jest Football Manager i jego najnowsza odsłona FM2008. Serdecznie zapraszam do miłej dyskusji.

rufigekru Partyzant

28.01.2008 14:06    #2879     Sufler - Porady do gry - Forma i jakość gry drużyny
myśleć... hmm...
1. stosuje lekko zmodyfikowany trening TUGa
2. andrade stracił miejsce w składzie po kilku słabych występach i 2 zawalonych bramkach
3. iaquinta 30 bramek w sezonie, del piero na ławie
4. a taktyki nie można zmieniać diametralnie przed każdym meczem, więc tylko lekko dopasowuję ją do wymagań przeciwnika

wiem, że tak jest bardziej realnie ale brakuje mi zwycięstw 4:0 z milanem w cm 01/02, albo jeszcze lepiej w cm3 :P

zobaczymy co będzie dalej...

marcin89 Partyzant

26.01.2008 13:02    #2880     Sufler - Porady do gry - analiza taktyczna
mowic o tej analizie taktycznej jest mozliwe ze jest dobra ale jest malo skuteczna malo sa wykorzystywane akcje lecz mozna przyznac ze w czasie obrony jest dobra chocby mowiac o skrzydlowych ktorych mozna zwalczyc ja nie ustawiajac zadnej taktyki bez tych zadnych kryc ktore sa opisane w tej analizie mialem 23 strzaly z czego 12 celne i wygrana bardzo przyzwoita takze ta taktyka czasami ma niepowodzenie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.