Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

adson43 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.02.2008 15:55    #2861     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Manchester City
Dzięki za wasze rady. Będe próbował samemu stworzyć doskonałą taktyke. Spróbuje najpierw klasycznym 4-4-2 z Kanoute i Love na ataku. Jak nie pójdzie (dam im pare meczy na zaadaptowanie sie do nowej taktyki) to będe myślał dalej

Tomash Partyzant

25.02.2008 15:42    #2862     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Manchester City
Zapewne wykorzystywane przez ciebie taktyki nie pasują do składu The City of Manchester.
Musisz sam pomyśleć nad doskonalą taktyka wykorzystująca w pełni zalety twoich zawodników
a nie pytać sie innych o taktykę.
Trochę więcej zaangażowania a nie dawać od razu gotowca!
Powodzenia.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

25.02.2008 15:38    #2863     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Manchester City
a poza tym żadna drastycznazmiana taktyki nie przyniesie efektu natychmiast(np. z 4-4-2 na 5-3-2). jeżeli po zmianie ustawienia widzisz jakikolwiek postęp to graj dalej. po pewnym czasie jak gracze zaadaptują się do nowej taktyki i zaczną ją rozumieć drużyna znów będzie grała dobrze.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

25.02.2008 15:33    #2864     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Manchester City
kup jakiegoś supersnajpera i po sprawie.

a poza tym nie pytaj innych ludzi o taktyki, bo nikt ci nie poda gotowca na tacy. to TY jesteś managerem i to ty odpowiadasz swoim tyłkiem za wyniki i sam musisz sobie poradzić z kłopotami. umiesz liczyć, licz na siebie. myślę, że sam najlepiej wiesz co idzie źle, więc zostaje ci tylko chwilę pomyśleć i to naprawić. satysfakcję będziesz miał dużo większą. a po co grasz w FM? żeby oglądać kuleczki czy żeby stworzyć ekipę do wygrywania i mierzyć się z ich problemami i cieszyc się razem z nimi ze zdobytych tytułów. odpowiedz sobie sam i powodzenia w daszym prowadzeniu Man City

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

18.02.2008 12:48    #2865     Sufler - Porady do gry - ilość rezerwowych
> Premiership zwiększa ławkę rezerwowych
2008-02-08 źródło: futbol.pl / własne

Kluby Premier League zgodziły się na zwiększenie liczby graczy rezerwowych w każdym meczu.
Dotychczas każdy z menedżerów mógł mieć na ławce tylko pięciu piłkarzy i w trakcie spotkania mógł dokonać trzech zmian.

Po zmianie ławka rezerwowych powiększy się o dwóch kolejnych graczy.
Pomysł ten zasugerowały w zeszłym roku czołowe angielskie kluby, opierając się na przepisach europejskiej i międzynarodowej piłki.
Za zmianą musiało opowiedzieć się przynajmniej 14 z 20 klubów Premiership.

Promowaliśmy to rozwiązanie i lobbowaliśmy za nim. Jesteśmy zachwyceni, że tak wiele klubów nas poparło i wspólnie wprowadziliśmy te istotne zmiany - powiedział prezes Tottenhamu Hotspur Daniel Levy.

Jednym z głównych powodów takiego działania jest zwiększenie pola manewru dla menedżerów, którzy często musieli posyłać na trybuny reprezentantów krajów.
To rozwiązanie jest ważne dla menedżerów, którzy dostaną więcej szans do zmieniania składu i staną się bardziej kreatywni pod względem taktyki - dodał Levy.

Massey20 Partyzant

14.02.2008 21:08    #2866     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci
Ja zawsze tworze własne treningi na każdą pozycje, które są zależne od taktyki jaką gram. Przed sezonem przygotowanie kondycyjne (siła i aerobik na maxa) reszta treningu - brak, w trakcie sezonu kondycje ustawiam na lekko i ustawiam tak by obciążenie był na średnim poziomie. Dodatkowo zatrudniam trenerów, którzy będą mieli nie mniej niż 5 gwiazdek.

DJJZ Partyzant

Portowiec, dokładnie tak też było:) i to również postanowiłem zmienić obejmując kontrolę nad juniorami.

Perez, mój asystent nie może być cienki, bo to sam Henk Ten Cate:) A co do taktyki, to odpada, ponieważ w 1 zespole jest duża rotacja i szybke przchodzenie z 4-4-2 do 4-5-1 i na odwrót w różnych ustawieniach pomocników. A juniorzy grają 4-4-2....teraz pod moją wodzą grają tak jak 1 zespół... Dlatego nie mogę kazać asystentowi prowadzić zespołu po mojemu, bo on nie jest mną:D ... a co do Twojego PSV to się nie dziwię... ale z Ajaxem i PSV chyba twoje młodziki mają jakieś tam problemy nie??:)

artusa Partyzant

moze to kwestia twojego asystenta, im ma wieksze atrybuty praca z juniorami i kierowanie zespolem tym lepiej bedzie mu szlo(wazne tez sa wiedza taktyczna i okreslanie potencjalu gracza), jesli masz dobra taktyke to w ustawieniach zespolu zaznacz "uzywaj tej taktyki co w pierwszym zespole" czy cos takiego, pokombinuj jesli asystent sie nie nadaje do tej roboty to kaz jakiemus trenerowi zajmowac sie juniorami

Perez były Minister Literatury

Możliwe, że asystent cienki. Do tego warto pamiętać, żeby ustawić drużynie juniorskiej taką samą taktykę jak stosujesz w seniorach (po pierwsze uczą się tej taktyki, po drugie jesli sprawdza się w seniorach to czemu jej nie dać młodym). Ja akurat sytuacji takiej nie miałem. Stosując taką samą taksę w młodzikach PSV mój asystent wycinał wszystkich w pień. Zarówno w PSV II jak i under.

ag-25 Partyzant

(FM 2008 8.0.1) Przytrafił mi się błąd który moim zdaniem nie pozwala już normalnie grać! Podczas meczu w 4 lidze angielskiej, tak ok 60 min. chciałem zrobić zmianę, wcześniej dokonałem drobnej korekty w ustawieniu, nacisnąłem zatwierdź zmiany i było ok, jednak po jakichś 5 minutach pojawił się podczas meczu przycisk zatwierdź zmiany, nacisnąłem go i od tamtej pory do końca spotkania nie mogłem przeprowadzić żadnych zmian w taktyce! (screen nr 1 - na szaro komenda "Przeprowadzanie Zmian";) , po meczu natomiast znów cyrki wyprawiał mój asystent w rozmowach pomeczowych (screen nr 2 - zaznaczyłem tu także brak przeprowadzonych zmian). 8.0.2 wanted! :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution