Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2008 16:27    #2851     Sufler - Porady do gry - Jak grać z najlepszymi
To nie jest prawda co mowi Marianinho przynajmniej w kazdej mojej grze stosuje praktycznie caly zcas ta sama taktyke i nie ma czegos takiego jak rozpracowanie A czesta zmiana taktyki spowoduje ze Twoi zawodnicy nie beda wiedziec jak grac Tak jak powiedzialem wczesniej przyczyna Twojego problemu jest niedopracowana taktyka ktora kompletnie nie sprawdza sie z silnymi lub takimi jak ty przeciwnikami Poogladaj te mecze zobacz czemu tak sie dzieje i zwyczajnie to zmien:)

omega Młody aktywista

16.03.2008 16:15    #2852     Sufler - Porady do gry - Jak grać z najlepszymi
Az dzwie sie tym co napisales... ja rowniez gram Legia na patcho 02 poki co tylko 2 sezony a na 01 kolo 6 i nigdy problemow nie mialem z liga Zawsze pierwszy + jakis puchar krakowy
Jedynie co moge powiedziec ze masz zla taktyke Skoro wygrywasz ze slabeuszami i srodkiem to glownie odgrywaja umiejetnosci pilkarzy a nie taktyka Legia i Wisla maja bardzo podobne sklady nawet Wisla na z poczatku troche lepszy ale jakos nie mialem takich problemow jak Ty. Slowem podsumowania masz zla taktyke:) a co w niej nie gra to sam musisz wiedziec.
Ja taktyki praktycznie nie zmieniam jedynie zmieniam ustawienia szerokosc gry i linia obronna w zaleznosci od przeciwnika.

Robi2009 Młody aktywista

15.03.2008 21:43    #2853     Sufler - Porady do gry - Nowy patch=nowy klimat?
Gram na 8.0.2 i chyba Polskę gra przeniosła do strefy klimatycznej równikowej, bo co kolejka, dwie mam ulewę, co strasznie mnie irytuje bo: primo - w Polsce AŻ tak często nie leje, secundo - lubię grać krótką piłkę a taka pogoda zmusza do przestawienia taktyki. na wyjazdach to nawet pomaga (dzięki temu ograłem Lazio), ale u siebie to koszmar! Czy tylko ja tak mam, czy u Was jest podobnie?
There's nothing to fear except the fear itself

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
13.03.2008 19:04    #2854     Sufler - Porady do gry - Problem podczas meczy
Sorka nie doczytałem ostatniego zdania ale :) naprawdę przy dobraniu odpowiedniej taktyki, czasami bardziej defensywnej czasem ofensywnej, można także spróbować gry z kontry. Trzeba kombinować. W parze z tym musi iść odpowiednio dobrana rozmowa motywacyjna. Może dobierałeś ją źle do rywala i tego czy mecz jest u Ciebie czy na wyjeździe, jak zespołowi poszło w ostatnich spotkaniach. Football Manager jest grą w której trzeba poprawiać swoje błędy, życzę powodzenia w takiej działalności.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
10.03.2008 22:08    #2855     Sufler - Porady do gry - Porady do awansu
Nie przekombinować. Nie zmieniaj taktyki diametralnie a raczej zmieniaj szczególiki. Drastyczna zmiana taktyki w trakcie sezonu to samobój. Chłopcy muszą się zgrać, a na to trzeba czasu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

omega Młody aktywista

08.03.2008 23:20    #2856     Sufler - Porady do gry - Problemy w Wiśle
po 1 ludzie pokroju terry nie sluchaj bo nie maja pojecia o grze skoro wkleja link z wynikiem 4:4 i mysla ze to bug Dla mnie jest to efekt tylko i wylacznie kiepskiej taktyki w defensywie
Po 2 co do Twoich problemow to uwazam ze masz po prostu zla taktyke Co w niej jest nie tak to nie wiem bo nie wiem jak grasz jakie polecenia dla druzyny jakie polecenie indywidualne itd Czestym bledem sa sprzezczne polecenia dla zwodnikow ktorzy zwyczajnie nie wiedza co maja robic! Najprostszy przyklad ustawic napastnikowi nastawienie defensywne^^ Ja gram Legia na patchu 01 przez 6 sezonow tracilem najmniej bramek w kazdym wygrywalem lige + jakis puchar Teraz na patchu 02 mam koncowke 2 sezonu i znow bede na pierwszym miejscu i znow z najmniejsza liczba straconych goli W ktoryms z tem,atow (chyba "obrona";) opisalem po krotce jak ustawiam zespol w defensywie Wszystko zalezy od taktyki i taktyke dobiera sie pod zawodnikow a nie odwrotnie

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.03.2008 21:20    #2857     Sufler - Porady do gry - Zniżka formy
rotacja, rotacja i jeszcze raz rotacja składem, lekkie korekty taktyki i kiedyś się kryzys musi skończyć ;]
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

artusa Partyzant

07.03.2008 21:15    #2858     Sufler - Porady do gry - Zniżka formy
mój problem polega na tym, że jakim zespołem bym nie grał średnio 2-3 razy na sezon moja drużyna przeżywa kryzys .Grają słabo męczę się ze słabeuszami i mam problemy ze strzelaniem bramek. Czy wy też macie taki problem ? Czy może być to spowodowane tym , że komputer dostosowuje się do mojej taktyki? Mogę to jakoś opanować?

Nastir Partyzant

04.03.2008 00:58    #2859     Sufler - Porady do gry - Hokejowe wyniki ...
jak smiesz twierdzic ze nie umiem dobrac taktyki ?! :D

omega Młody aktywista

03.03.2008 23:36    #2860     Sufler - Porady do gry - Hokejowe wyniki ...
ja nci takiego nie mam i moim zdaniem nie umiesz ustawic taktyki pod wzgledem defensywy skoro tracisz duzo bramek w meczu i tyle Gratulacje ze stzralasz duzo ale jak widac atak to nie wszystko:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution