Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2008 23:43    #2841     Sufler - Porady do gry - Dobra, skuteczna taktyka
Tutaj raczej nikt gotowej taktyki Ci nie wyłoży na tacy. Jeśli kompletnie nie możesz sobie poradzić z doborem taktyki proponuje poszukać tutaj: Click! . Szukaj w zależności od łatki jaką posiadasz (lub nie), taxy pod 8.0.2 będą opisywane w nowszych postach.

full attack Młody aktywista

24.03.2008 23:33    #2842     Sufler - Porady do gry - Dobra, skuteczna taktyka
No zespół naprawdę równy i silny. Z takim składem możesz powalczyć o 4 miejsce; przy dobrym układzie o miejsce na podium. Co do taktyki to nie wiem czy widziałeś dwa dobre teksty na cmrev autorstwa Brudasa;
http://www.cmrev(...)___.html
http://www.cmrev(...)zna.html
Być może okażą Ci się pomocne, szczególnie ten drugi.

full attack Młody aktywista

24.03.2008 22:35    #2843     Sufler - Porady do gry - Dobra, skuteczna taktyka
[quote=TKubiak]zmieniam; przestawiam; przesuwam paski[/quote]
może zwolnij trochę z tymi zmianami i daj piłkarzom czas na "załapanie" taktyki

[quote=TKubiak]wciąż zdarzają mi się potknięcia u siebie z Birmingham, Sunderlandem czy Reading[/quote]
każdemu zdarzają się potknięcia, nawet Realowi M. czy Barcelonie, takie wpadki są wpisane w karierę menagera

[quote=TKubiak]3/4 bramek tracę albo w 3., 45. albo 90. minucie![/quote]
popracuj nad rozmowami motywacyjnymi, na koniec spróbuj gry na czas (oczywiście o ile wynik Cię zadowala...)

[quote=TKubiak]Może moglibyście mi podać adres to sprawdzonej przez was taktyki, która gwarantuje dobrą grę?[/quote]
nie ma takiej taktyki, a tak w ogóle jak nie umiesz sam stworzyć taktyki to po co zabierasz sie za FMa? Większą radość sprawi Ci dobra gra na własnej taktyce...

TKubiak Partyzant

24.03.2008 22:21    #2844     Sufler - Porady do gry - Dobra, skuteczna taktyka
Może to dziwna prośba, ale od kilku dni nie mogę znaleźć dobrej taktyki do mojego Tottenhamu. Próbuję, próbuję; zmieniam; przestawiam; przesuwam paski; gram mecze, testuje - ale nic dobrego z tego nie wychodzi (wciąż zdarzają mi się potknięcia u siebie z Birmingham, Sunderlandem czy Reading). Co więcej - 3/4 bramek tracę albo w 3., 45. albo 90. minucie!
Może moglibyście mi podać adres to sprawdzonej przez was taktyki, która gwarantuje dobrą grę?

Załączam kadrę swojego zespołu (może się przyda)

słodki15 Partyzant

24.03.2008 19:43    #2845     Sufler - Porady do gry - taktyka
jak chcesz pogadać na temat taktyki talentów itp. masz moje gg:11434624

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

21.03.2008 16:06    #2846     Sufler - Porady do gry - Sporting czy Porto ?
kolan
Ja jestem jeszcze młodszy i nikt się do mnie nie sapie.Po prostu nikt by nic nie miał gdybyś nie zadawał takich głupich pytań.Nie potrzebnie prowokujesz ludzi.
Co do pytania to oba kluby w Portugalii są kuźnią talentów.Jak podczas startu jeden klub ma więcej to nie znaczy że za rok też będzie przodował.Porównaj kadry obu zespołów,dobierz do nich taktyki i zobaczysz który klub Ci bardziej pasuje.

słodki15 Partyzant

20.03.2008 20:40    #2847     Sufler - Porady do gry - Prezes i taktyka..
Witam wszystkich managerów mam 2 problemy:
1.Dotyczy taktyki,gram Tottenhamem gdy rywale wykonują rzuty rożne przed moim polem karnym zawsze jest jeden nie pilnowany zawodnik z reguły zagrnie z cornera kierowane jest właśnie do niego i pada bramka co robić?
2.Prezes mojego klubu(Tottenham) sam decyduje o transferach np.Lazio Rzym proponuje 11M za Aaarona Lennona a ja wcale nie chce go sprzedawać,niestety prezes bierze sprawy w swoje ręce i mówi że takiej oferty nie można odrzucić i Lenon odchodzi czy da sie to jakoś zmienić??

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
20.03.2008 14:39    #2848     Sufler - Porady do gry - Porady
1) To zależy od twojej taktyki, przeciwnika i ew. dotychczasowego przebiegu gry, bowiem jeśli to ty masz optyczną przewagę masz to większą szansę, że któraś z twoich akcji zakończy się golem. Jeśli jednak bronisz się przez cały mecz możesz polegać co najwyżej na kontrach i stałych fragmentach gry.
Jeśli nie boisz się odsłonić to możesz spróbować hiperofensywnego nastawienia drużyny i wrzucić więcej zawodników do przodu.
2)Wydaje mi się, że nie da się już przeprowadzać takich zmian, ale mogę się mylić.

Romanek Partyzant

20.03.2008 12:26    #2849     Sufler - Porady do gry - Proszę o kilka rad
1. Czy przed sezonem warto jest dawać trening na bardzo wysokie obciążenie? A jeśli nie to na jakie?

2. Czy na każdy mecz powinno zmieniać się taktykę tzn ustawienie zawodników na boisku plus polecenia dla drużyny i piłkarzy?

3. Jak zagrać grając Racingiem z FC Barceloną żeby tego nie przegrać 0:3, ale pokusić się nawet o remis czy zwycięstwo. Jakie polecenia, co i jak? :P

4. Jak w miarę skutecznie przykryć napastników rywali? Tzn co ustawić w tych instrukcjach dotyczących rywala?

5. Co mówić zawodnikom przed trudnym, a co przed ciężkim spotkaniem w tych wypowiedziach dla mediów, a co tuż przed samym spotkaniem.

6. Dlaczego ciągle spada mi stan klubowych finansów mimo, że wszystko z wynagrodzeniami mam uregulowane. To w końcu, co mam robić żeby to wzrastało, a nie malało ciągle i zmuszało mnie do sprzedawania kluczowych piłkarzy.

7. Jakie polecacie taktyki?

8. Proszę o mądre odpowiedzi, bo ja traktuję ten temat poważnie. Nie chciałbym przeczytać poniżej komentarzy typu "Poczytaj poradnik" itd. Jeżeli ktoś ma coś mądrego do przekazania niech piszę, a jeżeli nie to niech się nie udziela.

leonardo Partyzant

16.03.2008 23:10    #2850     Sufler - Porady do gry - Jak grać z najlepszymi
ja zazwyczaj gdy gram z najlepszymi nastawiam sie na gre z kontry, czasami przynosi skutek a czasami dostaje tęgie baty, ale częsciej to 1, zgodze sie z przedmowcami rozmowy sa bardzo wazne, jednak taktyka tez robi swoje , ja cofam 2 środkowych pom. na def.pom. i przesuwam troche do przodu skrzydlowych, pozniej biore gre tylko skrzydlami, niekiedy mnie zaskakiwały rezultaty takiej taktyki np. mój sttutgart- bayern 3-0, newcastle - manu 2-1,

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution