dzieki za rady!!
wbrew pozorom nie jestem wcale tak iciemny w te klocki( przeciez wiadomo ze wysoki obronca lepiej jak kryje wysokiego napadziora niz malego zwinnego, podstawy taktyki znam, w sparingach stosowalem wiele taktyk z roznymi wariantami, ale zadne nie byly skuteczne, dlatego spytalem Was o pomoc) jeszcze raz dzieki, !!!
pozdro
wbrew pozorom nie jestem wcale tak iciemny w te klocki( przeciez wiadomo ze wysoki obronca lepiej jak kryje wysokiego napadziora niz malego zwinnego, podstawy taktyki znam, w sparingach stosowalem wiele taktyk z roznymi wariantami, ale zadne nie byly skuteczne, dlatego spytalem Was o pomoc) jeszcze raz dzieki, !!!
pozdro

, wiem , że nie zbyt ambitnie , ale to mój ulubiony klub ;/ zaraz bedziecie pisac , że jak gram taką drużyna to nie musze w ogóle zadnej taktyki ustawiac itd ;/ nigdy nikogo nie prosiłem o pomoc w tych sprawach . zawsze ustawiam ludzi tak samo ;/ czyli kazdemu nakladam ustawienia idywidualne takie jakie sa gotowe w fm'ie , przy czym jesli gram z jakas mocna druzyna np. barca to ustawiam dwóch DM ale nastawienie mimo wszystko ofensywne zeby nie ograniczyc sie tylko do wybojania piłek ( obojetnie czy gram u siebie czy na wyjezdzie) z reszta druzyn bez wzgledu na to na czyim gram boisku , zawsze ustawiam przynajmniej jednego DM (mój ulubiony to Lorik Cana) . w zaleznoasci od pogody zmieniam podania itd. z linia obrony nie kabinuje (przynajmniej nigdy jej nie cofam) jesli srodkowy pomocnik przeciwnika dostanie plaster to tez sie nic nie stanie
. Poza tym nie lubie , nie cierpie się bronic , bo to sie niogdy dobrze nie konczy ;/ 
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty