Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Kamil198 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.11.2008 21:51    #2661     Sufler - Porady do gry - urlop
Pirat pewnie,troche zbocze z tematu,tez mam pirata,ale kupuje orginal jak tylko gra bedzie w sklepach,Urlop tez nie dziala,Wiec przechodze do sprawy gralem Realem, po kilku spotkaniach polowa druzyny kontuzje typu na 2 miechy,wracaja po tygodniu,wystawiam ich do meczu[są pelni zdrowi] i znowu kontuzja,bardzo nie skuteczna gra,i bardzo mało bramek,i to nie z powodu taktyki,bo gram od FM od 5 lat i nie jestem zadnym noobem,oczywiscie gra jest patchowana wiec to nie pomoglo zbyt wiele,i sie zastanawiam jak bedzie w orginale? bo jezeli tak ma to wygladac to nie ma to wiekszego sensu zeby wydawac pieniadze,moze ktos z was ma orginal? bo jak wiadomo z Pl jeszcze nie ma,czekam na odpowiedzi

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
14.11.2008 17:08    #2662     Sufler - Porady do gry - Pliki z taktyką
W ekranie taktycznym klikasz ->taktyki, zapisane taktyki (jakoś tak) i szukasz folderu ze swoją taktyką.

Frost Młody aktywista

08.11.2008 00:03    #2663     Sufler - Porady do gry - wypozyczenia
No to nie wiem co zrobić w takiej sytuacji. Chociaż(lampka nad głowąxD) skoro piszesz że nie łapie ci się w juniorach to weś spróbuj z opcją że ustalasz tam skład i nastawiasz żeby takim grali. Gdzieś mi się taka mozliwośc przewinęła... może w opcjach drużyny? Menedżer>nazwa zespołu>nazwa zespołu: ustawienia> i tam masz zespół rezerw 'używaj aktualnej taktyki', ale o chyba chodzi o ustawienie... jedynym wyjściem bd żebys prowadził juniorów i go wystawiał. Innej mozliwości chyba nie ma lecz to jest bardzo czasochłonne.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.10.2008 11:16    #2664     Sufler - Porady do gry - Młodziki
Jeśli zawodnik mówi, że chce grać, bo inaczej odejdzie oznacza to, że jest po prostu ambitny a to bardzo dobrze o nim świadczy. Mnie to czasem wkurza, ale wiem, że gracz chce spróbować swoich sił w pierwszej drużynie.

Takim młodzianom powinieneś koniecznie dawać szanse w Pucharze Anglii czy Ligi. Ograją się, nabiorą doświadczenia, przyzwyczają do taktyki. Jeśli koniecznie nie chcesz ich wystawiać - wypożycz. Szkoda marnować talent.

Frost Młody aktywista

24.10.2008 14:59    #2665     Sufler - Porady do gry - słaba gra skrzydłowych
Może to zależy od szczęścia? U mnie w Galacie, Kewell po 5-6 razy w meczu kiwa i dośrodkowuje. A nie ma żadnych poleceń indywidualnych (bo nie jestem za dobrym taktykiem:P)

Piotr Sebastian Młody aktywista

23.10.2008 02:17    #2666     Sufler - Porady do gry - Co ile zmiana taktyki
1. nie wiem co mam rozumieć pod pojęciem "zmiana taktyki", więc odpowiem możliwie precyzyjnie: jeżeli sytuacja na to pozwala (czyt. skład) to wybranej przeze mnie formacji nie zmieniam nigdy, ale oczywiście podczas sezonu dokonuję wielu zmian w ustawieniach indywidualnych zawodników dostosowując je do rywala oraz umiejętności mojego zawodnika; pozostałych zmian dokonuję tylko w odpowiedzi na zmianę sytuacji na boisku (czyt. zmiana wyniku lub zmiana w ustawieniu rywala)
2. stosuję tą samą taktykę na dom i wyjazd zmieniając tylko poszczegolne ustawienia w zależności od siły i ustawienia rywala oraz własnej dyspozycji i celów.

Dziękuję za wypowiedź.

michal890 Partyzant

19.10.2008 10:36    #2667     Sufler - Porady do gry - Co znaczą strzałki?
No więc tak jak w temacie? Co oznaczają strzałki na ekranie taktyki?

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
13.10.2008 18:44    #2668     Sufler - Porady do gry - Co ile zmiana taktyki
1. No raz na sezon to kompletne minimum, ale mi się zdarzyło i dwa przejechać z efektami.
2. Pod każdego rywala taktykę ustalam indywidualnie, nie naruszając przy tym głównej myśli taktyki. Zmiany minimalne, głównie indywidualne i dotyczące rywala.

didol92 Młody aktywista

13.10.2008 18:12    #2669     Sufler - Porady do gry - Co ile zmiana taktyki
1.Mam takie pytanie a mianowicie co ile zmieniacie swoje taktyki?
2.Macie taktyke na dom i wyjazd czy gracie tylko jedną

bober123 Partyzant

08.10.2008 01:06    #2670     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
"Im więcej trenerów tym lepiej, bo mniej się męczą" - to ja wiem ale zawodników im więcej też lepiej, bo masz szeroką kadrę i nie musisz wciąż grać w lidze, pucharach krajowych i europejskich np. jednym prawym pomocnikiem. Mi chodzi o to, że jak zaczynasz grać jakąś drużyną to od razu dobierasz trenerów do treningu, a jak powiedzmy do techniki, taktyki masz słabych to musisz paru zwolnić (tych za słabych) i zatrudnić nowych i czy taki "przewrót" w kadrach nie może źle wpłynąć na grę zawodników.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution