Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2008 15:39    #2631     Sufler - Porady do gry - o co chodzi?
1. Zmień nazwę tematu bo pewnie pomarańcz dostaniesz
2. Taka fizyka FM-e. Źle dobierasz: taktykę, polecenia, ustawienie.
3. Komputer nie debil, też zmienia taktyki.
4. Piłkarze są zmęczeni
5. Poczytaj raporty asystentów

OMG. Znowu temat, że to niby "bug"
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

06.12.2008 14:28    #2632     Sufler - Porady do gry - No zgłupiałem
Panowie piszecie za przeproszenie takie bzdury że aż śmiech bierz.
Niema najmniejszego znaczenia na jakim dysku i w jakim folderze będą wrzucone dodatki/save/taktyki/treningi itd - wystarczy że nakierujemy fma na miejsce w którym się one znajdują.

Piotr Sebastian Młody aktywista

Witam.
Gra wysuniętą linią obrony nie wpływa znacząco na pozostałe polecenia taktyczne, określa tylko pozycję obrońców w odległości od pola karnego podczas posiadania piłki przez przeciwnika. W praktyce maksymalnie cofnięta to linia obrony grająca na wysokości pola karnego czyli na 16-18m, zaś maksymalnie wysunięta to podejście pod połowę boiska czyli około 40-45m.
Zwróć jednak uwagę, że obrońcy będą tak się zachowywali tylko podczas straty piłki, czyli w momencie konstruowania ataku przez przeciwnika.
Kiedy to Twój zespół będzie przy piłce, zaczynają odgrywać rolę polecenia wydane zawodnikom, więc jeżeli np. Twoi boczni obrońcy dostali polecenie częstych rajdów to będą wychodzić do przodu poza tą linię, albo np. jeżeli któryś z obrońców ma nastawienie ultradefensywne to będzie się nieco cofał za tę linię.
Ustawienia dla obrońców w okolicach średnich wartości na pasku zapewnią Ci podobne ustawienie linii obrony zarówno podczas posiadania piłki jak i jej utraty.
Dziękuję za wypowiedź.

EDT: Będzie o tym szczegółowo na jednej z lekcji w Szkole Taktyki.

norbi 77 Partyzant

06.12.2008 12:06    #2634     Sufler - Porady do gry - Taktyki
Może podać ktoś dobre taktyki do FM 2009.
Lub ostatecznie do 2007

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=RIDS]Siemka,mam dwa pytania
1.Jakie warunki trzeba spełnić żeby skutecznie grać wysuniętą linią obrony(już nie chodzi mi o piłkarzy tylko o aspekty taktyki)
2.Co się stanie jak wyjdzie się na emeryturę??[/quote]
1. Jak wysunięta to pułapki offsidowe mile widziene ;) a także pressing [gra przy przeciwniku ]
2 gra przeniesie się do kreatora tak jak przy starcie rozgrywki

RIDS Partyzant

Siemka,mam dwa pytania
1.Jakie warunki trzeba spełnić żeby skutecznie grać wysuniętą linią obrony(już nie chodzi mi o piłkarzy tylko o aspekty taktyki)
2.Co się stanie jak wyjdzie się na emeryturę??
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

Paweuu Partyzant

03.12.2008 19:00    #2637     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
A czy przed wyjściem z ekranu taktyki zapisujesz zmiany jakie wprowadziłeś?

Djkamo Młody aktywista

03.12.2008 18:53    #2638     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
Mam pewien problem mianowicie podczas ustawiania taktyki wystarczy wyjść z ekranu taktyki i automatycznie wszystkie zrobione przez nas zmiany sa anulowane i automatycznie ustawia sie jakas debilna taktyka... i nie moge nic z tym zrobic... nie wiecie co z tym zrobic?

dooomiiin Młody aktywista

Musisz ustawić na ekranie taktyki w poleceniach dla drużyny linię obronną jako wysuniętą.
by dooomiiin

krzycho250 Partyzant

29.11.2008 22:56    #2640     Sufler - Porady do gry - Słabe oceny ofensywy
i w tym problem bo próbowałem już Iwańskiego, Rogera i jeszcze innego ściągnietego zawodnika i z każdym jest tak samo (próbowałem już z 3 taktyki), jak ktoś gra Legią to prosiłbym o podpowiedź jak ma usawionych zawodników na tych pozycjach

P.S: N strzelają i tak mają słabe ocenki :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution