Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

blau_grana Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2008 18:58    #2621     Sufler - Porady do gry - Gra tylko z komentarzem.
Przed chęcią dokonania zmiany wciśnij pauza, a potem dopiero kliknij w taktykę, powinno Ci się dużo szybciej odpalić. Wejście w przerwie a w trakcie gry do taktyki nic nie zmienia (w sensie niczym się nie różni), tyle że w trakcie meczu masz pod składem tryb 2d, a w przerwie masz tylko schemat ustawienia zgodny z ustawieniem formacji przed meczem.

ZYGa91 Partyzant

16.12.2008 18:53    #2622     Sufler - Porady do gry - Gra tylko z komentarzem.
Czym się różni wejście do ekranu taktyki w przerwie meczu, a w czasie meczu? W przerwie nie czekam na "przygotowywanie meczu". Wydaje mi się, że to kwestia tego, iż w okienku taktyki jest podgląd sytuacji na boisku. FM musi wczytać 2D, chociaż ja z niego nie korzystam. Problem w tym czy da się to jakoś wyłączyć? Zakrycie tego okna nic nie daje.

ZYGa91 Partyzant

16.12.2008 18:42    #2623     Sufler - Porady do gry - Gra tylko z komentarzem.
Nie, gdy klikam żeby wejść do okna taktyki w czasie meczu (w przerwach samo wskakuje bez niczego) muszę odczekać 30-60 sekund, żeby móc cokolwiek zrobić z taktyką czy piłkarzami. Po zmianach to normalne, że trochę trzeba czekać.

smile Partyzant

W FM poki co nie ma fukcji ustawienia jednemu zawodnikowi dgry na wasko badz szeroko... wiec albo ogolnie grasz wasko albo grasz szeroko lub tez czasem tak czasem tak. Jako ze grasz szeroko to z zalozenia Twoj skrzydlowy bedzie biegal blisko lini pola autowego... wiec jesli nie chcesz zmieniac taktyki nie osiagniesz zamierzonego rezultatu

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

13.12.2008 14:28    #2625     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności, kontuzje...
Twoja wina... :(
Pewnie masz za ostry trening i się meczą. Zmieniaj jedenastkę. Keane i El Nino są przemęczeni. A to że przegrywasz z cieniasami to wina taktyki i motywowania. W rozmowach chwal ich po zwycięstwie a po przegranej jak zasługują pochwal z ambitną walkę. A jak trzeba to odsuń niektórych od 1 drużyny... Kupi jakiegoś konkurenta do ataku to Keane poczuje, że nie ma już pewnego miejsca jak dotychczas. Ustaw dobrze trening, dobierz sztab i będzie dobrze.

thegunner20 Młody aktywista

12.12.2008 12:27    #2626     Sufler - Porady do gry - Porażki ze słabeuszami
też tak miałem grałem z CFR Cluj moim Arsenalem w LM i przegrałem 1:0...
ale to kwestia taktyki, nastawienia determinacji i kondycji, umiejscawiania piłkarzy w ich naturalnych pozycjach z tym Cluj zagrałem rezerwami bo miałem w weekend mecz z Man Utd i musiałem dać odpocząć pierwszemu składowi w efekcie czego koregując nastawienie plus dodając polecenia idywidualne a nie koregując taktyki wygrałem u siebie 2:0... :-)

rungusik Partyzant

07.12.2008 21:35    #2627     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
podobnego tematu nie znalazłem więc piszę

Otóż tak prowadzę Derby Country (1sezon oczekiwania 19 miejsce zająłem 14lokatę) teraz w 2 sezonie wg. prognoz mam zająć 17pozycję ale po ok 15 kolejkach zajmowałem..uwaga 3 miejsce z 1 ptk straty do lidera! (żadnego grzebania w edytorze, nie wczytuje po porażce tylko czasem Genie Scouta używam). Jednak od 8 meczy drużyna "przestała grać". Rozumiem porażki z chelsea czy arsenalem na wyjazdach ale w 8 meczach doznałem 8 porażek. Nie zmieniałem taktyki (tylko drobne modyfikacja podkreślam drobne), dokonałem 1 transferu(gracz rezerwowy) a moja ekipa ma problem ze zremisowaniem meczu z ligowym słabeuszem, którego zmiatałem z boiska na początku sezonu. Czy to jest bug? Raczej w to wątpię ale proszę, niech ktoś mi wyjaśni o co tu biega...

Szyman99 Partyzant

07.12.2008 18:45    #2628     Sufler - Porady do gry - Jakiś nowy system rozgrywek ????
Coś niesamowitego zobaczyłem grajac dzisiaj w FMa, postanowiłem sobie odpalic i gre i spróbowac swoich sił w Bundeslidze, jak to ze mną bywa od razu przejrzałem najsłabsze zespoły i drogą selekcji wypadła Borussia M, na początku bez zadnych transferów bo oczywiscie mam 0 ojro na zakupy i bez ustawiania zadnej swojej taktyki i treningu postanowiłem zagrac pierwszy sparing, wynik był bardzo ciekawy bo 8-0, no ale stwierdziłem ze to tylko Oberhausen i pewnie dlatego tak duzo wygrałem.Następne spotkanie czekało mnie z Saarbrucken i dalej bez zadnej zmiany treningów i innych rzeczy postanowiłem rozegrac mecz, wynik juz mniejszy no ale 4-0 dla mnie, nie bede zanudzał szybko wymienie kolejne spotkania, ze Siegen 3-0 , 1-0 ze FSV , 4-0 z Aachen i 7-0 z TSV Monachium, wyniki by mnie nie ździwiły jesli grałbym Bayernem Monachium no ale sorry.. bez żadnej mojej pracy i wysiłku w ustawianie każdemu zawodnikowi poszczególnych form treningu rozbijam kazdego jak chce, do tego nie trace żadnej bramki ! .. tak wiem powinienem sie z tego cieszyc, no ale z czego jak jednym moim wkładem w gre jest ustawienie graczy. Ale niechodzi mi dokładnie o to bo jesli bede miał takie wyniki cały czas to palce lizac, ale zauważcie jaki obecnie mam dzień w grze i dlaczego ja nie gram ligi jeszcze !!! już dawno powinienem byc po półmetku a nowy sezon zaczynam we Wrześniu dopiero nie rozumiem tego... nowy system w dojczach ??? :):)

Domi94 Partyzant

07.12.2008 12:17    #2629     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
poświęć troszke czasu na ustawienie treningu ja tak zrobiłem(dla każdej pozycji odzielny trening a nawet dla coniektórych grajków) dało świetne efekty... daj im czasem przed meczem po meczu z 1-2 dni odpocząć bo mogą być zmęczeni. Zmień taktykę(szybkie tempo,pressing,wysunięta obrona,ustaw też dla każdego gracza indywidualne polecenia) no i może poprostu grasz bez patch-a bo na pudełkowej wersji zdarzają się takie rzeczy że pomimo dobrej taktyki i graczy marnują itak sytuacje. Mam nadzieje że pomogłem

Ryba Partyzant

Panie i Panowie... czy jest na sali lekarz?! Przyznam szczerze, że już niemoge, nie potrafie stworzyć taktyki do tej gry. Po prostu to nie moja dziedzina! FM uwielbiam ale zawsze miałem problem z taktyką! Chce, żeby zawodnicy grali tak czy siak ale nieumiem ich należycie ustawić! Niewiem co do czego połączyć, jakie suwaki w którą strone! Jeśli jest ktoś, kto potrafiłby nie tylko mnie wybrechtać ale i jakoś pomóc niech da znać...

Prosze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.