Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2008 19:40    #2601     Sufler - Porady do gry - Slaba skutecznosc zespolu
Nie zawsze taktyka z wcześniejszego FM-a sprawdza się w tym nowszym. Pamiętaj też, że FM 09 to już wyższa szkoła jazdy. Nie wątpię w twoje umiejętności, ale 09 jest trudniejszy od 08.
Masz dobrą atmosferę w zespole, Mido nie pyskuję ? :)
Mimo wszystko polecam zmianę taktyki, może wymianę kilki zawodników. To zazwyczaj pomaga.

krolik123 Partyzant

27.12.2008 19:38    #2602     Sufler - Porady do gry - Slaba skutecznosc zespolu
mam powazny problem. prowadze midlesbrough czyli zawodnikwo mam dobrych.mimo to off zawodnicy graja katastrofalnie. przygotowania do sezonu wypadaly OK stzelalem duzo bramek. ale w lidze jest juz zle. od razu mowie ze siedze w fm juz kilka lat wiec nieco znam sie na rzeczy. uzywam taktyki i ustawien indywidualnych takich jakich uzywalem w 08 gdzie moje newcastle wymiatalo(mniej wiecej taka sama polka to midlesbrough) i stzrelalo duzo bramek. tu jest inaczej. jakies sugestie, co moge zrobic zeby poprawic skutecznosc??(bo sytuacje sobie nawet stwarzaja)

michaeel Przodownik pracy

27.12.2008 17:08    #2603     Sufler - Porady do gry - Skład
Po pierwsze: to nie jest temat na sufler.
Po drugie: grając Arsenalem możesz mieć naprawdę wszystkich.
Po trzecie: jeśli jesteś początkującym to pobierz z neta jakieś gotowe taktyki.

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2008 19:50    #2604     Sufler - Porady do gry - Newgeni???
[quote=*MoVe[t]*]Całkowita racja, nie zawsze sie statystykami prowadz, np. Aguero ma nieziemskie atrybuty, a nie gra wcale tak dobrze[/quote]

Bo to tez kwestia motywacji, morale, odpowiedniej taktyki ustawionej pod gracza, dobrych ustawień indywidualnych, odpowiedniej formy fizycznej, formy reszty zespołu,zgrania itd.

St0pa Młody aktywista

26.12.2008 19:13    #2605     Sufler - Porady do gry - Skandal
Na każdy element gry w Football Managerze mają wpływ najróżniejsze czynniki. Np. Jeśli chodzi o rzuty wolne to: Rzuty wolne, strzały z dystansu, technika, koncentracja, decyzje, opanowanie, przewidywanie (jedne w mniejszym stopniu, a niektóre w większym). Bardzo duże znaczenie ma aktualna forma zawodnika, morale, zmęczenie, sprawność. To samo dotyczy bramkarza przeciwnej drużyny. Pamiętaj, że liczą się najmniejsze szczegóły. Czytaj jak najwięcej poradników bo po Twoich pytaniach widać, że niedawno zacząłeś przygodę z Football Managerem, szczególnie polecam poradniki Piotra Sebastiana moim zdaniem są genialne. Czytaj też jego lekcje na temat taktyki jakie prowadzi w manifestach.
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Indywidualne ma ogromne znaczenie.
Ale na oko nie ma co podawać, gdyż każdy zawodnik ma inaczej dopasowane przez atrybuty.
Zapraszam do szkółki taktyki.Chyba że ja mam wyjaśnić :P

caramelprisoner Partyzant

24.12.2008 12:51    #2607     Sufler - Porady do gry - Schematyczność w FM 09
właśnie nawet po zmianie ustawienia i taktyki tez tak jest. może z czasem zawodnicy dojrzeją, tak jak napisał michal24s...

dzieki

longer91 Młody aktywista

2. taktyke dobrze miec taka sama caly czas ( chodzi o ustawienie), natomist szczegoly taktyki lepiej zminiac przed wiekszascia meczy, np. gramy ze slabym klubem wiec gramy ofensywnie, a grajac z silniejszym defensywnie. tak samo dobrze dopasowywac tempo, podania itp.
1. Co do tego to uwazam, ze mozy byc do blad. jesli nie grasz na 9.2.0 to zainstaluj, moze cos to pomoze

michaeel Przodownik pracy

1. Może masz już komplet zawodników i oni po prostu już nie mogą.

2. Modyfikuj średnio co sezon. Tylko nie zmieniaj diametralnie całej taktyki, bo zespół wtedy się pogubi i będzie źle.

davib Partyzant

witam to moj pierwszy temat na tej stronie, wiec tak, o co chodzi:
1)dlaczego grajac w lidze polskiej mam komunikat ze zawodnicy ponizej 21 roku zycia sa uprawnieni do gry bez bez zglaszania ich do sezonu, ale gdy ich niezglosze okazuje sie ze grac jednak nie moga, ?
2)odnosnie taktyki, czy da sie rac caly czas jedna taktyka, czy tesh moja jest taka slaba, ze musze co kilka meczy ja zmieniac?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.