Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

lukaszek2402 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ja mam nastepujacy problem z gra. posiadam oryginalna gierke i nie moge pograc na laptopie bo ustawieniu taktyki na mecz gdy nacisne przycisk kontynuuj wyswietla sie pilka i gra jakby sie zawiesza i moge tak czekac w nieskonczonosc... czy zna ktos moze przyczyne tego problemu? od razu zaznaczam ze laptop posiada viste sprawdzalem na xp gre i dziala bez zarzutu

lukaszek2402 Partyzant

09.03.2009 18:30    #2552     Sufler - Porady do gry - FM 09 przez internet - pomocy
ja mam nastepujacy problem z gra. posiadam oryginalna gierke i nie moge pograc na laptopie bo ustawieniu taktyki na mecz gdy nacisne przycisk kontynuuj wyswietla sie pilka i gra jakby sie zawiesza i moge tak czekac w nieskonczonosc... czy zna ktos moze przyczyne tego problemu? od razu zaznaczam ze laptop posiada viste sprawdzalem na xp gre i dziala bez zarzutu

rblancos07 Partyzant

23.02.2009 17:20    #2553     Sufler - Porady do gry - Problem z kitsami w taktyce
Mam problem z koszulkami podczas ustalania taktyki, mianowicie ich nie widać. Nie wiem co zrobić. Z góry dzięki.

http://www.fotos(...)384.html

Vergil Młody aktywista

22.02.2009 21:40    #2554     Sufler - Porady do gry - Zero Goli.
Jeżeli masz wolnych obrońców nie stosuj ścisłego krycia. Gdy grasz ofensywnie to powinieneś grać szerzej. Kontrataki z nastawieniem ofensywnym moim zdaniem nie pasują. Wg mnie wybieranie gry na odgrywającego jak i rozgrywającego też nie jest dobrym wyborem .

Polecam Szkołę taktyki Piotra Sebastiana. Nauczysz się z niej wielu potrzebnych rzeczy.
http://www.cmrev(...)l?page=1
El Fenomeno

malo13 Partyzant

21.02.2009 20:53    #2555     Sufler - Porady do gry - Gra wyjazdowa
McMoney nie mów mi nawet o Bayern- Koln bo przez nich troche kasy dzis stracilem ^^ ;]

A btw ja taktyki nie zmieniam,może suwak nastawienia trochę bardziej do tyłu i po strzelonej bramce troche większa gra na czas, i z przeciwnikami typu Legia czy Lech jak chłopaki mówią urozmaicaj wypowiedzi, u mnie często w Legii działa stwierdzenie że mogą grać na luzie,szczególnie jeśli w trakcie konferencji mówie że nie mają szans ;] Wiesz,taka mobilizacja ;]

flik Partyzant

21.02.2009 16:18    #2556     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie zmieściłem paru pierwszych zawodników ale są oni widoczni na ekranie taktyki:

[img=http://img23.imageshack.us/img23/9644/skad.th.png]

Abdulinho17 Młody aktywista

no jednak rosicky najlepiej sie z nich nadaje . a co do taktyki mi nigdy nie udawalo się utrzymywac długo przy piłce przy taksie 4-4-2 . Tam musisz miec przewagę w środku pola zeby ją przetrzymac . Zawsze gralem taktyka 4-5-1 i to mi od zawsze wychodz :)
Visca el Barça !

Szobinho Młody aktywista

13.02.2009 17:53    #2558     Sufler - Porady do gry - polecenia indywid. dot. pressingu
[quote=omoachifari]ale mu chodziło o to że przed meczem mamy taki wybór przed i w trakcie meczu i do kazdego zawodnika przeciwnika mozemy dobrac "jakosc" prssingu;) niestety chyba sie nie da ustawic takowej dla calej druzyny zreszta co za taktyk z Ciebie skoro chcesz wszystkich rowno kryc??[/quote]
co za taktyk? otóż moją drużyną zawsze stosuje na każdym ostry pressing, nawet na bramkarzu ;)) więc to część mojej taktyki
'Por Que?No Entiendo Por Que'

PabloBarca Partyzant

06.02.2009 23:38    #2559     Sufler - Porady do gry - o co chodzi z tym FM?...;/
Siema...
Pisze dzisiaj bo juz mnie nerwica z tym FM 09 strzela... ja rozumiem dobrym taktykiem to moze nie jestem ale kurde.. nie rozumiem tego czemu (gram Arsenalem) jeden macz graja dobrze, obrona pracuje extra, akcje składne itp... a nastepny mecz to jakby w ogole sie zawodnicy nie znali pilki nie potrafia przejac, a tym barziej podac, w ogole nie mam pojecia czemu boczni obroncy zbiegaja mi do srodka chociaz ustawilem im zeby wychodzili do przodu... ja rozumiem ze kazdy zespol ma lepszy i gorszy dzien ale zeby od razu az tak.. az mi sie odechciewa gry bo jak patrze na ta 'realistyke' gry ze trace prawie wszystkie bramki w ostatnich sekundach (tak naprawde w 1 na 7 meczy stracilem normalna brake, czyli taka np po akcji czy cos)... moze macie jakies pomysly co zrobic zeby w koncu grali jak druzyna a nie jak dzieciaki z podworka...

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
01.02.2009 21:49    #2560     Sufler - Porady do gry - Taktyka dobra, a wyników nie ma.
DM bez strzałki z całą pewnością. To raz. Środkowym pomocnikom też możesz zabrać. W sumie ze strzałkami to działa tak - wybobraź sobie twoją taktykę kiedy atakujesz, wszyscy ze strzałkami do przodu są ustawieni na ich końcach, ci co do tylu tam gdzie są. Analogicznie jak się bronisz, z DMa masz piątego obrońcę, a reszta zostaje tam gdzie faktycznie jest. Na takie luki uważaj.

Mając w składzie Croucha może spróbować taktyki ze skrzydłowymi? Bo skrzydła są całkowicie puste i, mogę się założyć, sporo bramek tracisz po dośrodkowaniach. Jakoś takoś mi się śpieszy, ale jak tylko coś naprawdę konkretnego mi sie przypomni to jeszcze napiszę. I promise :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.