Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.04.2009 17:15    #2511     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Instrukcja dołączona do gry + Szkoła Taktyki Piotra Sebastiana.

macias173 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
26.04.2009 13:16    #2512     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Masz ' Szkołę taktyki ' Piotra Sebastiana. ;)

Nauczysz się sam i będziesz wymiatał jak Metal. xD
How to Save a Life?

Szemek Ekspert

26.04.2009 12:37    #2513     Sufler - Porady do gry - Gra obronna
daj sobie trochę czasu, nie zmieniaj co chwilę taktyki. ustaw obrońcom indywidualne polecenia odpowiednie do ich umiejętności i gry przeciwnika.
"To tylko Internet k*rwa."

emkaesiak Partyzant

15.04.2009 20:31    #2514     Sufler - Porady do gry - trenerzy
[quote=Piotr Sebastian]Witam.
Ilość "gwiazdek", która Ci się pojawi w oknie treningu jest uzalezniona nie tylko od umiejętności trenera, ale również od tego z jaką intensywnością przydzieleni zawodnicy trenują dany element.
Jeżeli tylko kilku zawodników intensywnie trenuje "atak" to nigdy trening ataku nie osiągnie u Ciebie 7 gwiazdek. Stąd przy natężeniu treningu pojawiają się paski wraz z informacją ilu zawodników w jakim stopniu ćwiczy dany element gry.
Pozdrawiam[/quote]

Sorry ze odswiezam ale mam problem. U mnie taktyke trenuje 20 (3 mocno i 17 średnio) i mam jednego trenera z 20 taktyki i tylko do Taktyki przydzielonego i mam 4 gwiazdki. Poradzi ktoś coś??

Palimpsest Młody aktywista

15.04.2009 10:35    #2515     Sufler - Porady do gry - taktyka, zegar nie tyka
Po tym co napisałeś czego oczekujesz?? Mamy Ci powiedzieć jak masz ustawić zespół, czy co?? Masz po prostu pecha lub nieskutecznych zawodników. Najlepiej poczytaj "Szkołę taktyki" P. Sebastiana.
@

Dereds Przodownik pracy

DO FM 08 Tu masz lekarstwo na 424.

gauka Partyzant

11.04.2009 12:52    #2517     Sufler - Porady do gry - Jak dobić przeciwnika?
Mam pytanie, jak ustawić taktykę żeby dobić rywala mam tu na względzie sytuacje typu prowadzę 1:0 i rywal dostaje czerwoną kartkę, co mam zrobić żeby go doje..ać na maksa...

Ma ktoś taki sposób, bądź jest w posiadaniu takiej taktyki, maksymalnie ofensywnej!

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Wymyśl własną taktykę, dopasowując do niej zawodników i sprowadzając ich do klubu.

Zrób własny trening dopasowany do pozycji w Twojej taktyce.

Przed sezonem zwiększaj natężenie treningu siłowego i aerobiku.

Ponownie - sprowadzaj zawodników dopasowanych do Twojej taktyki.

Obserwuj, co w Twojej drużynie szwankuje, kto się nie sprawdza i w miarę możliwości dokonuj korekt.

Nigdy nie jest za późno na wzmocnienia pierwszej drużyny.

No i bądź cierpliwy ;)

A tak swoją drogą - jakimi drużynami grasz?

Yakuza Młody aktywista

Witajcie
Czytałem Szkołę Taktyki Piotra Sebastiana, wydaje mi się, że stosuję się do jego uwag. Jednak bardzo słabo idzie mi w lidze za każdym razem gdy rozpoczynam nową grę. To mnie zniechęca. W FM 2009 nie odniosłem jeszcze praktycznie żadnego sukcesu. Stosuję trening Tuga, czy jeśli zawodnicy na początku meczu mają kondycję 95% - 90% to to słaba kondycja? W przerwie mają ok. 70% - 75%. Co mam zrobić, żeby... zacząć wygrywać? To głupie pytanie, ale jestem przygnębiony tym, że w FM nie odnoszę sukcesów. Co mogę robić źle?

MC_Mike Partyzant

08.04.2009 22:51    #2520     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Jutro wrzucę skład, bo dziś już mi się nie chce ;p Za to mogę Ci opisać 1. sezon. Był on testem mojej taktyki 4-1-2-2-1. Skończyło się na 11 miejscu, które mnie bardzo cieszyło. Jednak był to sezon pełen problemów zwłaszcza jeśli chodzi o napadziorów. Ibisevic nie spełniał żadnych mych nadziei i może z 5 bram trafił. Demba Ba podobnie,a le on już chyba "dychę" ustrzelił. Obu sprzedałem i wcale mi ich nie żal. W tym sezonie warty odnotowania jest wyskok formy Sejada, który od 6 lat jest głównym rozgrywającym mojego Teamu ;] Co Ci mogę jeszcze opowiedzieć? Sprowadziłem Madlunga, bo tamtejsza obrona mnie wogóle nie przekonała. Co prawada Nilson miał potencjał, ale grał słabo i poszedł do 2. ligi. Muraś się wybił i grał ważną rolę w zespole, ale jak Koln dało 10 mln za niego to żal było nie sprzedać, ale to w kolejnym sezonie ;p Myślę, że to by było na tyle ;] Pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution