Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

_Miłosz_W_ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2009 10:23    #2421     Sufler - Porady do gry - Patch 9.3.0 a wyniki - problem.
Polecam Szkołę Taktyki, ;)

farr Partyzant

26.07.2009 09:03    #2422     Sufler - Porady do gry - Patch 9.3.0 a wyniki - problem.
Witam ! Mam problem związany z patchem 9.3.0, a mianowicie pobrałem tego patcha TYLKO dla uaktualnienia Seju dodającego 2 ligę polską (dawną 3). Oczywiście jak zwykle zawiodłem się na tym patchu bo jest on chyba zbugowany do potęgi, a mianowicie grając ustawieniem 4+1+3+2 wygrałem swój pierwszy mecz 1:0, ale tylko dzięki rzutowi rożnemu. Późniejsze spotkania przegrywałem dość wysoko, ale najbardziej denerwuje mnie liczba strzałów przeciwnika względem moich np w meczu z Turkiem mój zespół oddał 3 strzały przez cały mecz, a Turek 25 !! Warto dodać, że grałem u siebie i taktyką ofensywną... Postanowiłem zrobić mały test i pobrać gotową taktykę z dobrymi recenzjami pod patcha 9.3.0 z centrum fm. Taktyka ta miała charakteryzować się opanowaniem w środku pola i kreowaniem wielu ofensywnych składnych akcji (czyli coś dla mnie). Ustawiłem więc taką taktykę i wybrałem opcję urlopu dając asystentowi dowolność w wyborze składu, ale stosowanie owej taktyki. I co ? Taktyka ofensywna nic nie dała statystyka strzałów 5 do 21 u siebie... Moje pytanie brzmi, co zrobić żeby ten cholerny patch 9.3.0 był realistyczny i nie dochodziło w każdym meczu do obrony Częstochowy w wypadku mojej drużyny. W patchu 9.2.0 grając taktyką 4-4-2 lub 4-1-3-2 mecze były bardziej wyrównane, a mój zespół oddawał znacznie większą liczbę strzałów na bramkę rywali... Jeżeli możecie podpowiedzcie, co mogę zrobić w tej sytuacji. Z góry dzięki :]

plich15 Partyzant

23.07.2009 02:23    #2423     Sufler - Porady do gry - Taktyki jasonx
nie wiem na jakim forum mu tego pw napisac,a ktos napewo ma te taktyki,wystarczylo by jakby wrzucil na rapida i podal linki :)

plich15 Partyzant

22.07.2009 20:22    #2424     Sufler - Porady do gry - Taktyki jasonx
Witam
Czy mogł by mi ktoś podac linki do jego taktyk zrobionych pod fm 07,chodzi mi dokladnie o blaugrana,seadogs,hertha.Znalazłem jakies linki ale sa juz nie aktualne :/ z gory dzieki :)

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

14.07.2009 12:56    #2425     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
Spróbuj powrzucać jakieś screeny, przydałby się screen Twojej taktyki razem z morale zawodników.

master_koza Partyzant

14.07.2009 12:04    #2426     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
[quote=Kecaj1603]możesz zmienić taktyke ale lepszym rowiązaniem jest zmiana piłkarzy w pierwszej 11 nie wszystkich ale paru. Przeanalizuja też jakie błedy popełniasz itd zwracaj też uwage na morale [/quote]

wiem o tym ale to nei dzialalo wiec zaczalem diametralnie ustawienie zmieniac. Probowalem wielu rzeczy :/ w ustawieniach indywidualnych tez grzebalem i nic ;/

[quote=Guezmir]

Nie wiem jak Ci pomóc, ja nie zmieniam często formacji, ale polecenia dla piłkarz koryguję - wspólna gra z Piotrem Sebastianem zaowocowała zdobyciem dodatkowej wiedzy ponad Szkołę Taktyki i korzystam z tego. Nie podważam jednak Twoich umiejętności taktycznych, ponieważ nie widzę co masz ustawione. Staram sie jakoś pomóc na czuja.[/quote]

przecież ja nei mam do Ciebie pretensji :) spoko spoko. Myśle ze jakos słaby taktycznie nie jestem :P chociaz jakims wielkim geniuszem tez nie :P

Guezmir Młody aktywista

14.07.2009 00:02    #2427     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
Pucek ma rację! Problem w tym, ze sprowadzając piłkarzy Ameryki Płd. dotychczas nie mogłem ich polecić skautom, bo nie mogę ich wysyłać poza Europę. Z graczy z Europy tylko na dwóch się zawiodłem, jeśli chodzi lojalność i profesjonalizm - ale o tych cechach wiedziałem przed podpisaniem kontraktów - właśnie z raportów skautów - mimo, że są marni to uczulili mnie na te cechy. W Genie nei grzebię bo lubię wyzwania. Dzięki za ciekawą dyskusję - na to liczyłem :)

master_koza ->
Nie wiem jak Ci pomóc, ja nie zmieniam często formacji, ale polecenia dla piłkarz koryguję - wspólna gra z Piotrem Sebastianem zaowocowała zdobyciem dodatkowej wiedzy ponad Szkołę Taktyki i korzystam z tego. Nie podważam jednak Twoich umiejętności taktycznych, ponieważ nie widzę co masz ustawione. Staram sie jakoś pomóc na czuja.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

rblancos07 Partyzant

Witam, mam prośbę. Mój kolega ma problem (jest łomny i nie umie robić kont :D ) a mianowicie zaczął gre w Austrii (Red Bull Salzburg) i przy ustalaniu taktyki są u niego widoczni gracze na wypożyczeniu (screen). Czy da rade jakos zrobic aby oni byli tylko widoczni w "piłkarze" tak jak to powinno byc zawsze i w kazdym klubie a nie w "taktyka" ?.

http://www.bankfotek.pl/view/288580

master_koza Partyzant

11.07.2009 17:37    #2429     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
Sorry za odkopanie tematu ale mam wlasnie problem ze spadkiem formy... i to dosyc powazny. Otóż gram irlandzkm Shamrock Rovers juz 4 sezon i od jakiegos roku zaczal mi sie powazny kryzys. W pierwszym sezonie bylo dobrze 4 miejsce. W drugim jeszcze lepiej bo 2. W trzecim sezonie bylem wymieniany jako kandydat na mistrza no i po niezlym poczatku (komplet zwyciestw w 5 pierwszych meczach) zaczalem przegrywac a zawodnicy grali wręcz zalosnie. Trwa to caly czas. Z klubu ktory walczył o mistrza stałem sie klubem ktory zaczal walczyc w każdym meczu o chociaż punkt a nie o wygraną. Próbowałem wszystkiego: zmiany taktyki (i lekkich i powaznych), i roszad w składzie, wzmocnien. Rozmowy motywacyjne mam w porzadku i one dzialają. A przynajmniej tak pisze w opinii asystenta. Bardzo proszę o pomoc bo zaczynam już drżec o posade :(

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

09.07.2009 22:16    #2430     Sufler - Porady do gry - taktyka wyjazdowa
Ja mam 2 bardzo dobre taktyki, które czasem stosuje na wyjazdach:
1. ----------BR---------
--OP---OŚ-OŚ--OL-
-------ŚP-----ŚP-----
--PP------OPŚ---PL--
-----------NŚ-----------
Ta taktyka jest perfekcyjna, kiedy grasz przeciwko ustawieniu 1-4-4-2.

2. ---------BR---------
--OP---OŚ-OŚ--OL-
---------DPŚ----------
---PP----PŚ------PL--
---------NŚ------------
Sprawdza się w większości przypadków.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.