Osobiście proponuje do Polski ściągać szybkich piłkarzy.
Nie bajecznych technicznie Brazylijczyków (chyba że przyśpieszenie też mają niczego sobie), najwięcej talentów do Polski znajdziesz chyba na Ukrainie (mój ulubiony Zozulya) i południu europy.
Co do taktyki to spróbuj grać 3 napastnikami.
Tak na marginesie to GKP nie jest taką słabą drużyną, co potwierdzają dwa dotychczas rozegrane mecze (i to 2 zwyciestwa, w tym z Pogonią Szczeciń
)
Nie bajecznych technicznie Brazylijczyków (chyba że przyśpieszenie też mają niczego sobie), najwięcej talentów do Polski znajdziesz chyba na Ukrainie (mój ulubiony Zozulya) i południu europy.
Co do taktyki to spróbuj grać 3 napastnikami.
Tak na marginesie to GKP nie jest taką słabą drużyną, co potwierdzają dwa dotychczas rozegrane mecze (i to 2 zwyciestwa, w tym z Pogonią Szczeciń
) 

i mały psikus bo chciałem go ustawiać tuż za napastnikiem jako ofensywnego. I tu moje pytanie,myslicie, że zawodnik z kreatywnością na poziomie 6 się sprawdzi na tej pozycji? Lepszy zapewne majewski z kreatywnością 17 no ale lekko starszy i droższy
np. jeżeli grasz skrzydłami na dość szerokim boisku możesz włączyć ścisłe krycie środkowym pomocnikom ( wraz z wszystkimi obrońcami) i rządzisz chyba że jesteś np. zagłębiem lubin i grasz z lazio, milanem , czy realem, wtedy ścisłe krycie nic nie da, bo będą Ci się urywali ofensywni gracze przeciwnej drużyny dzięki wysokim atrybutom ... odsyłam do zaawansowanej szkoły taktycznej Piotra Sebastiana, dużo idzie się dowiedziec 
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty