Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

like_no_other Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!! mam ogromny problem! i nie wiem czy dotyczy on tylko mnie czy ktos jeszcze sie z nim boryka. Otoz nie moge pobrac zadnego pliku z fileplanet (czy to taktyki czy jakiegos drobnego usprawnienia w postaci nowych muraw). Po kliknieciu na "pobierz ten plik" wyskakuje info, ze za chwile nastapi pobieranie i wtedy wyskakuje strona jakbym byl offline i nic :( Prosze o jakies wskazowki, dziekuje z gory, pozdrawiam!!

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
29.08.2009 23:47    #2402     Sufler - Porady do gry - filtrowane atrybuty
Są atrybuty ważne i ważniejsze - z kursu podstawowego Szkoły Taktyki możesz się dowiedzieć które są najważniejsze :]
lucasinho.blox.pl

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

22.08.2009 18:19    #2403     Sufler - Porady do gry - CM 10 - Nakręcanie
A moglbys podac dokladna sciezke jak trafic na to "nakrecanie"?? bo jakos nie moge znalezc w oknie taktyki dla zawodnikow...wbrew pozorom jest tam wiele opcji a czasu na szukanie malo...wkoncu dzisiaj Wlodarczyk walczy o zloto:-D

Brac0 Partyzant

21.08.2009 11:38    #2404     Sufler - Porady do gry - Newscastle
Bawie się tatyką, nie ma już sparingów, ale nie mam wyjścia. Mam swiadomosc jakie sa skutki zmiany taktyki ale w tej nie widze zadnej perspektywy.

Spinx Młody aktywista

21.08.2009 11:33    #2405     Sufler - Porady do gry - Newscastle
Pisałem w innym temacie.. ehh..Częsta lub nagła zmiana taktyki w sezonie nie wróży niczego dobrego;> I nie wystarczy ustawić 4-4-2.. to nie barcelona:> Zresztą grałeś rywalem wyżej notowanym..Pobaw się taktyką i ustawieniami indywidualnymi..(w sparingach najlepiej) Pozdrawiam.

patryk11 Przodownik pracy

20.08.2009 16:28    #2406     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy
Spróbuj zmienić taksę, albo polecenia dla drużyny dla tej taktyki zmienić. Tylko przy tych poleceniach nie za mocno!

Spinx Młody aktywista

20.08.2009 16:22    #2407     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy
Grasz zapewne tą samą taktyką... Musisz zmieniać taktykę co jakiś czas.. najlepiej na wyjazdach grać bardziej defensywnie..:) Ja mam 3 taktyki na sezon:)

Język też ma znaczenie:P ale tutaj chodzi o to, że grasz ta samą taktyką.. Pozmieniaj coś:) (ostrzegam, zbyt częste zmiany taktyk nie wróża niczego dobrego...najlepiej w okresie przygotowawczym posrpawdzać różne taktyki:)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

16.08.2009 21:21    #2408     Sufler - Porady do gry - Rotacja taktyką
Powiem inaczej ja zawsze gralem jedna taktyka przez kilka lat niezaleznie kim gralem zmieniajac tylko ustawienia druzynowe, czyli szerokosc, tempo, wysokosc linii defensywnej zaleznie od przeciwnika i raczej zdawalo to egzamin, nie mialem wiekszych problemow.
A co do wracania do poprzedniej taktyki, to jest to dobre rozwiazanie i mysle, ze gdy nie uzywasz tej taktyki przez np.2 sezony i do niej wracasz to daje to dobre efekty.

Trabi Partyzant

16.08.2009 21:11    #2409     Sufler - Porady do gry - Rotacja taktyką
Jak wiadomo w FM-ie taktyki trzeba zmieniać. Dlatego mam takie pytanie: czy można grać przez jakieś pół sezonu jedną taktyką, aż ją rozgryzą przeciwnicy, następnie zmienić na inną i czekać aż znów rozgryzą i wrócić do pierwszej taksy?

bsyrek Partyzant

16.08.2009 11:21    #2410     Sufler - Porady do gry - Teorie i ramy taktyczne
Witam, mam pytanie czy ktokolwiek stosował w swoich taktykach zaproponowane przez wwfana TTF '08, z mentalnością RoO i podziałem na rodzaje taktyk : defensive, counter, balanced, control i attack ? I czy jest sens robienia z jednej swojej taktyki 5 ? Czy ktoś tego używał i sobie chwali bądź odradza. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.