To na 100% musiała być taktyka z innego FM'a (np FM2009) Bo ja miałem to samo. W FM2009 gralem pewną taktyką która "wymiatała" i teraz z ciekawości spróbowałem ją sobie wczytać to FM2010 i wyskoczył mi ten sam komunikat który tobie wyskakuje.Więc prawdopodobnie pobrałeś taktykę pod FM09 którą ktoś opisał (np nazwa pliku sugeruje) że niby to taktyka pod FM2010.
Na pewno też to nie jest wina wgrania taktyki do nieodpowiedniego folderu ponieważ jak chcesz to taktyki możesz sobie trzymać nawet na pulpicie przecież i tak jeśli chcesz wczytać (importować) sobie jakąś "gotową taktykę" to i tak wyszukujesz ją "ręcznie" tzn sam musisz ją "wskazać" grze.
Tym nie mniej...masz tu kilka taktyk pod FM2010:
-Diament FM2010
-4-2-4 Unholy Crown
-4-4-2 Offensive
-Mathom 4-5-1
-Valencia 4-2-3-1
-Mufckingud7
Mi TE taktyki działają więc tobie też powinny.
Miłej zabawy
Na pewno też to nie jest wina wgrania taktyki do nieodpowiedniego folderu ponieważ jak chcesz to taktyki możesz sobie trzymać nawet na pulpicie przecież i tak jeśli chcesz wczytać (importować) sobie jakąś "gotową taktykę" to i tak wyszukujesz ją "ręcznie" tzn sam musisz ją "wskazać" grze.
Tym nie mniej...masz tu kilka taktyk pod FM2010:
-Diament FM2010
-4-2-4 Unholy Crown
-4-4-2 Offensive
-Mathom 4-5-1
-Valencia 4-2-3-1
-Mufckingud7
Mi TE taktyki działają więc tobie też powinny.
Miłej zabawy

, "bierne spalone" natomiast są dość częste i tak jak Qbz się do nich przyzwyczaiłem. Problemu z dużą ilością strzelonych i straconych bramek nie zauważyłem, może to po prostu wada twojej taktyki/składu
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty