Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2010 11:04    #2331     Sufler - Porady do gry - Gra na pół gwizdka.
Po wygranym nisko meczu ze słabymi mówi im, że powinni zagrać lepiej, nie okazuj zrozumienia w przerwie, gdy remisujesz z silnym przeciwnikiem, tylko mów, żeby się bardziej starali etc.

Ale przede wszystkim ustaw przed wyborem składu w podglądzie taktyki dodatkowo widoczny atrybut - waleczność. I spróbuj przez kilka meczów dobrać najwaleczniejszych piłkarzy. Może tu jest problem? Nie wiem czy z atrybutem determinacja nie jest podobnie, ale chyba większość walecznych ma wysoko ustawioną determinację.

Ja w swojej karierze przez 2 sezony kisiłem się Łęczną w I lidze, a w trzecim - po awansie - zacząłem remisować z najlepszymi i ogrywać słabszych. Wydaje mi się, że wymiana zawodników na bardziej walecznych miała w tym jakiś udział. Teraz jestem 4 w Ekstraklasie, minęło pół sezonu.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

NaNi17 Partyzant

04.01.2010 23:26    #2332     Sufler - Porady do gry - słabe wyniki
Ludzie pomozcie :/

Zrobilem samodzielnie dwie taktyki dla Manchesteru United.

Wygrana z Bury 8-0 z Antwerp 5-0 w meczach towarzystkich.

Potem mecz o tarcze wspolnoty wygrywam z Chelsea 1-0

Liga 3-0... 3-1... 3-0... i tutaj zaczynaja sie problemy

Everton 1-1 Arsenal 1-2 Dynamo Kijow 1-1 Swansea!!!!?? 1-0...

w czym tkwi problem !?

gralem 2 taktykami. przewaznie 4-4-2 i troche 4-1-2-2-1

Desperation88 Partyzant

Panowie co powiecie na to?

Gram sobie w najnowszego FM'a jak gdyby nigdy nic. Meczyk na szczycie przeciwko L'poolowi. Tryb 3D - i w końcówce zwiecha samej gry. Deszcz pada, panowie biegają w miejscu, nic nie da się kliknąć, ani nawet wejść do taktyki.

Otwieram menadżer zadań a tam zżera fm nagle 1 giga pamięci i 65% zasobów procesora, a ja z grą nic nie mogę zrobić - cały system działa normalnie, bo właśnie do was piszę.

Mam najnowszą Toshibę A500-13C i nie miałem żadnych problemów z FM'em ani żadną inną grą. Wersja gry. 10.2

przemek808 Partyzant

Też wydaje mi się że to wina łatki. Przed nią moi zawodnicy biegali średnio 7-9 km na mecz a po łatce 9-12. Podkreśle że zespołu i taktyki nie zmieniłem Ciągle gram Barceloną. Jest to oczywiście bardziej realistyczne, ale jeśli się ma sporo spotkań w krótkim czasie to nawet z szeroką kadrą jaką mam w Barcelonie zmęczenie zaczyna stanowic problem :/

hidalgo4 Młody aktywista

Do senna otoz gralem w LM i wszedlem w ekran taktyki dokonuje zmiany i dostaje informacje ze inny jest kontuzjowany - problem gra nie pozwala mi zmienic kontuzjowanego pomimo NIE wykorzystania 3 zmian. Jedna zmiana mi zostala a i tak nie moglem nic zrobic... mial ktos cos podobnego?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

super wybitnym taktykiem nie jestem ale oto moje porady
1. masz raczej niski poziom udanych wślizgów - warto ustawić łagodniejszy odbiór lub w trakcie meczu stosować polecenie "gra bez wślizgów" i "krycie" na dystans
2. wysuń trochę linię obrony
3. masz dużo oddanych strzałów a mało z tego korzyści - stosuj polecenie "podań w pole karne" i zmień podania na krótsze
4. ustaw jednemu z napastników wsparcie - imho odgrywającemu. i zrezygnowałbym z "lisa pola karnego" na rzecz "środkowego napastnika"

tyle na chwilę obecną - jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę

E1 - jeszcze jedno - pograj parę spotkań na "kontroli"
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

niemamocnych Partyzant

24.12.2009 09:54    #2337     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy
Gram Wisłą 4 sezon, idzie mi dobrze :-). Ale nie o tym. Mam piłkarzy o których walczą kluby z czołowych lig, teoretycznie mam graczy milion razy lepszych od piłkarzy z ligi. W Lidze Mistrzów 2 remisy z Liverpoolem wygrane nad AZ i Rangersami. Remis z Arsenalem 3:3 ;P i przegrana 3:2. Więc jest to dowód że mam silny skład. Lecz przejdźmy do sedna sprawy. Było super w lidze sukces za sukcesem aż tu nagle porażki i remisy ze słabymi klubami z ligi, do tego w bardzo słabym stylu przy ciągłych atakach teoretycznie słabszej strony. Co odpowiada za ten spadek formy? Odpadają częste zmiany taktyki ponieważ gram tą samą formacją od początku sezonu. Proszę o pomoc. POZDRAWIAM

ciapciak Partyzant

Tak, to jest kolejność pełnienia tej funkcji, tym sposobem nie zrobisz taktyki na dwóch rozgrywających, ale nie wątpię, że jakiś genialnych taktyk poradzi sobie z tym problemem używając suwaków :D
P.S. Wesołego Karpia. xD

krolik12345 Partyzant

gram 4-4-2 lub 4-4-1-1. Zwykła szerokość gry i średnia szybkość rozgrywania piłki, odbior agresywny, pressing domyślnie. Zauważyłem ogólnie więcej biegania w każdej formacji. Np gram 2 śr. obroncami, gdzie jeden to grający piłką, drugi zabezpieczenie. W Aston villi po zakończeniu meczu mieli ok 85-90 % kodycje (przy założeniu że zaczynali z 100 %), a teraz ok 70-75. Dziwne to troche (chociaż mimo wszystko bardziej realistyczne). Dobra, skoro to nie jest żadna wada, tylko po prostu kwestia zmiany taktyki to ok.

dobry.adam Partyzant

17.12.2009 10:58    #2340     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
1. Żeby było jasne: w zależności od roli, jaką dany piłkarz pełni na boisku, różne atrybuty stają istotne. By się przekonać, jakie to, wejdź do ekranu taktyki i kliknij na pozycję (po lewej stronie od nazwiska), tak, by podświetliła się. Prawa część ekranu zmieni się - będziesz widział zestawienie atrybutów i role, jakie może pełnić dany gracz. Przeglądając je, zdecydujesz, które są najwyższe.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.