Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam kilka pytań dlatego tytuł wątku jest złożony :
1.Mam zawodnika astiza gra już 5lat w polsce dostał pl obywatelstwo ale nie mogę go powołać ? inny przykład arboleda może grywać w reprezentacji
2.W MAN UTD dostałem zarząd kominisaryjny czy jak to tam leci i chcą przejąć klub zatrudniając innego managera Pytanie brzmi : jakie mam szanse na pozostanie ( zająłem 7 miejsce ) + ile to będzie trwać ( w poprzednich fm przejmowali nawet 2 lata !!! )
3.Zawodnicy są niezadowoleni z gry uważają że nie ma harmoni w zespole przy czym wygrałem 5 meczy z rzędu używam taktyki tej samej nie ma zbyt dużych roszad w kadrze ? poprosiłem kapitana o zebranie drużyny i zawsze jest że zawodnicy postarają się wyjechać na prostą , a tak później jest to samo

solve Partyzant

JAK DODAĆ JAKIES TAKTYKI DO CM 2010?????

Cesar Partyzant

W razie czego miałem pisać, więc piszę: Cesar, poproszę linka do twojej taktyki.

Ja oczywiście gram z zaznaczoną opcja na odgrywającego.
Oto link nie wiedziałem gdzie wrzucić dałem tu:) Mam nadzieję ,że nie naruszyłem regulaminu.
http://www.wrzucaj.com/280028

Mati152 Partyzant

W razie czego miałem pisać, więc piszę: Cesar, poproszę linka do twojej taktyki.

[quote=LOLECZeX]
Hmm co do twojej taktyki, sądzę, że rozwiązanie jest proste, skoro grasz środkiem i pomocnicy podają do skrzydłowych, to po prostu graj bez nich, zagraj diamentem(tylko bez tzw. fałszywych skrzydłowych, bo znowu będzie to samo) albo z 1 defensywnym pomocnikiem, 3 w środku i 1 ofensywnym, a przed nim napastnik, w ogóle taktyka z skrzydłowymi, gdzie każesz grać środkiem nie bardzo ma sens.[/quote]

Zrobiłem podobną taktykę i zdjąłem napastnikowi opcję "odgrywający". Spadła ilość główek ( :) ) oraz prostopadłych podań ( :( ).

James199696 Partyzant

06.02.2010 13:15    #2285     Sufler - Porady do gry - Embargo finansowe
[quote2=Chod][quote=James199696]Załamka....Rozpoczyna się teraz nowy sezon i myślę ,że z takimi drużynami jak MU czy Arsenal przegram ponad 3:0[/quote]

Chelsea to przecież mocny klub sam w sobie, aż tak tych wzmocnień nie potrzebuje. Chyba że używasz jakiejś za przeproszeniem z dupy wziętej taktyki.
Wykorzystaj pełen potencjał zespołu jaki masz pod opieką to gwarantuje Ci że nie będziesz płakał o słabe wyniki i brak transferów.[/quote2]

Niby mówisz dobrze,lecz gdy embargo będzie trwało dłuższy okres to zejdę na dno

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2010 00:10    #2286     Sufler - Porady do gry - Embargo finansowe
[quote2=Chod]
Chelsea to przecież mocny klub sam w sobie, aż tak tych wzmocnień nie potrzebuje. Chyba że używasz jakiejś za przeproszeniem z dupy wziętej taktyki.
Wykorzystaj pełen potencjał zespołu jaki masz pod opieką to gwarantuje Ci że nie będziesz płakał o słabe wyniki i brak transferów.[/quote2]

genialna wypowiedź - więcej takich!
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2010 21:56    #2287     Sufler - Porady do gry - Embargo finansowe
[quote=James199696]Załamka....Rozpoczyna się teraz nowy sezon i myślę ,że z takimi drużynami jak MU czy Arsenal przegram ponad 3:0[/quote]

Wykorzystaj pełen potencjał zespołu jaki masz pod opieką to gwarantuje Ci że nie będziesz płakał o słabe wyniki i brak transferów.
#TeamTyniec

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2010 17:54    #2288     Sufler - Porady do gry - żenujące zachowanie obrońców
jeśli błędów, o których pisał Pucek nie ma, to prawdopodobne wydaje mi się błędne ustawienie taktyki. Kiedyś grając chyba Wisłą też miałem ten problem, z tymże dotyczył on defensywnego pomocnika. Ktokolwiek by tam nie grał parę razy na mecz dostawał "kręćka" stał na środku boiska, i czekał, az mu zabiorą piłkę. Traciłem tak wiele bramek.

Przyjrzyj się dokładnie poleceniom dla tych obrońców - pamiętając o tym, co napisał Pucek - to jest gra komputerowa. Jeśli np. obrońcy Ci mają ustawione, że mają grać bardzo długimi piłami, to komputer będzie szukał kogoś, kto jest dalej niż (na przykład) 40 metrów. Jak nikogo nie znajdą - to się zawieszają, nie wiedząc co począć. Manager kazał długie, a ja nie mam komu dać długiej. W ostateczności mogą podać do... bramkarza - co tłumaczyłoby sytuację z bramką. Zwróć tez uwagę na to ile pozostawiasz zawodnikom swobody taktycznej. Jeżeli pozostawisz im trochę luzu, to mimo, ze kazałeś zagrać długie piłki, w trudnej sytuacji zdecydują się na inny ruch.

A jak ustawiłeś, że mają się dokładnie trzymać Twojego planu, że mają dośrodkowywać z linii końcowej, dawać tylko długie piły do odgrywającego, a odgrywający ma takie hobby jak schodzenie na skrzydło, i akurat podbiega na parę metrów do obrońcy, to co biedak ma zrobić? :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Mati152 Partyzant

[quote=LOLECZeX]
Hmm co do twojej taktyki, sądzę, że rozwiązanie jest proste, skoro grasz środkiem i pomocnicy podają do skrzydłowych, to po prostu graj bez nich, zagraj diamentem(tylko bez tzw. fałszywych skrzydłowych, bo znowu będzie to samo) albo z 1 defensywnym pomocnikiem, 3 w środku i 1 ofensywnym, a przed nim napastnik, w ogóle taktyka z skrzydłowymi, gdzie każesz grać środkiem nie bardzo ma sens.[/quote]

Mógłbyś mi przesłać linka do "diamentu" bo nie wiem o jakiej taktyce mówisz.

[quote=realista_9]sprzedaj go i po problemie bedziesz miał ;p[/quote]

O nie, on jest świetny! (mowa o Sadicku Adamsie, tylko nie wiem czy on już był w grze czy jest wygenerowany ale nie ma twarzy więc chyba już był).

LOLECZeX Młody aktywista

Bo to jest dziwnie przetłumaczone, wolałem dawną "Grę na snajpera", bo teraz mówią właśnie, że odgrywający musi być wysoki itp. a to nie prawda... Zawodnik, który jest zaznaczony jako odgrywający otrzymuje po prostu piłki i drużyna gra z przodu głównie do niego i to nie ma znaczenia jak jest zbudowany. Niskiemu i szybkiemu gra się na dobieg i on ma zadanie wyjść zza linii obrony i znaleźć się sam na sam z bramkarzem, za to wysoki ma przetrzymywać piłkę, czekać na partnerów i oddawać im piłkę. To wszystko zależy od taktyki i założeń gracza...

Hmm co do twojej taktyki, sądzę, że rozwiązanie jest proste, skoro grasz środkiem i pomocnicy podają do skrzydłowych, to po prostu graj bez nich, zagraj diamentem(tylko bez tzw. fałszywych skrzydłowych, bo znowu będzie to samo) albo z 1 defensywnym pomocnikiem, 3 w środku i 1 ofensywnym, a przed nim napastnik, w ogóle taktyka z skrzydłowymi, gdzie każesz grać środkiem nie bardzo ma sens.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.